Ett klagande inlägg

Sen när blev jag en astråkig människa? Igår satt jag hemma och hade det jävligt tråkigt medan massa människor var på fest och hade kul. Vad hände med mig från att jag flyttade från Söderköping? Är jag en skittråkig person när jag bor i Linköping? Jag vill inte vara det, nu sitter jag hemma (och självfallet har tråkigt) och är jävligt bitter. Jag vill inte höra ett ord om nåns gårkväll för då känner jag mig ännu mer tragisk. Jag vet att man inte har roligare än man gör det men va fan skulle jag roa mig med mig själv? Fanns ju ingen som ville roa sig med mig, kanske för jag är bitter och tråkig. Just nu vill jag inte göra ett jävla skit! Tack för mig, jag vill bli full ikväll....

Shoppingsug

Nu på morgonen vaknade jag och fick ett sånt shoppingsug. Jag har nu surfat runt på alla möjliga hemsidor och tittat runt, och jag vill ju helst att det skall vara billigt. Det började med att jag tittade på skor och nu har jag kommit in på damsugare, var ska detta sluta? Får se om bella klickar hem någonting idag.


Den där skulle vara fin i mitt nya hem.

Nån ensam själ som vill träffa en ännu mer ensam en?

Nu har jag inte särskilt roligt längre. Nån som vill festa?

Fredagkväll

Ikväll blir det att umgås med min bästis, jag svek henne förra veckan men ikväll då jävlar ska vi se på satc och one tree hill och kanske nån film. Till det ska jag nog köpa lite godis och koka lite risgrynsgröt. Blir en trevlig kväll med min bästis och mitt städade rum.

Julstämning



Undebart, älska Tommy Körberg och det får mig att vilja smyga in på Nyströmskas julavslutning och höra Anders sjunga!

Gårdagens bakning



Resultatet på vårat underbara julbak blev vackert. Inga lussebullar slår våra lussebullar i snygghet. De är orginella pch mycket fina på sitt lilla vis. Bilderna som jag snott från Rebecca visar ett smakprov på våra vackra lussebullar och pepparkakor.

Julbak!


Woho idag ska jag äntligen få äta lussebullar. Jag ska nämligen baka tillsammans med Tanja, Rebecca och Petra, jag ser fram emot resultatet, det känns dessutom passande att bara när det är snö ute. Myspys.

En notis: Idag vaknade jag 10:30, jag hade då sovit 13(!) timmar.

André Wickström


Haha jag har fått en ny favorit. Är inte André Wickström sjukt underskattad. Den där glada finnen är ju jätterolig, vet inte vad det är men komiker är så mycket roligare med dialekt. Jag kan nästan bli kär i André.


Snö in götaland

Kan ni förstå att det är snö ute? Nej inte jag heller, men det är ju november och då kanske det skall vara sånt här väder. Idag har jag pulsat mycket i snön; till campusbussen, från skolan och snart till Hemköp (smygreklam). Har haft introduktion till mikroekonomin och det känns skönt att äntligen få läsa lite riktigt ekonomi och så känns det mer som att det är på universitetet nu och inte gymnasiet dvs. mer självstudier och ett mer fördjupat ämne. Får se vad jag tycker om den arbetsformen om några veckor men för tillfället är det välkommet.

Söndagsuppdatering

Söndag igen tänka sig vad helgerna bara springer iväg. Igår-kväll tog jag mig en tripp till Norrköping men jag är redan hemma igen. Finns lite att göra här hemma och sb var ändå i skolan så då kan jag likagärna vara hemma hos mig själv. Söndagen kommer troligen vara ganska så söndagsaktig med städande och tv-tittande inget direkt revloutionerande. Det var nog allt jag hade för denna gång. Förövrigt har Rebecca lagt ut riktigt snygga bilder på mig på sin blogg.

Soligt

Idag är det finisväder i Linkan! Solen är framme och luften är sådär kyligt frisk. Perfekt för en promenad men en sån ansträgning orkas inte med från min sida. Jag ska istället sitta inne och ruttna, jag gick faktisk emellan tvättstugan och mitt rum förut.

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Det blev ingen kväll med bästisen igår, det blev en kväll med Rebecca istället. Där lyckades vi blanda en jättesliskig rosa pantern-drink, rebecca hann spilla vin över hela sin lägenhet så vi fick måla bordet, dansa till diggiloo digiley och andra roliga låtar samt shota sambuca ut coctaliglas. När vi väl skulle till NH så var "kön för lång" så vi fick åka hem igen. Bittert men första delen av kvällen var rolig.

Haha så roligt, kolla Peter Settmans kommentar.

That's what friends are for

Eftersom jag nu är ensam och i linkan för en gångs skull denna helgen kommer jag säkerligen umgås med min bästis här hemma. Vi kommer nog komma på många saker att göra som att titta på film och serier eller nåt. Ikväll har vi bestämt oss för att nog se på tv, doobido kanske eller idol får se, det beror på vem som bestämmer. Om bästisen får sista ordet blir det nog idol. Annars kanske vi facebookar och msnar, det gillar vi att göra, men ibland blir det för mycket och vi sitter mest i sängen och bläddrar igenom massa bloggar och kollar facebook varannan sekund. Nej nu ska jag och min bästis äta havrefras och knäckemacka.


Jag och min bästis posar. Vi är så glada för vi har varandra!

Bästisen var sugen på kexchoklad och jag ville också ha mig en bit!


Helg

Äntligen fredag och äntligen är man klar med den där förbannade spanskapresentationen. Innan kände jag för att parta gärnet till kvällen men nu när nästan ingen verkar vara på blir jag också helt opepp. Så jag sitter med min påse naturgodis och slöar och blir mer och mer otaggad för en eventuell utgång. Men samtidigt vill jag inte sitta hemma och ruttna. Jaja jag får se var kvällen leder mig. Jag är i alla fall sjukt glad att det är helg.

Är jag vuxen?

Innan jag skulle gå och lägga mig igår var jag sådär töntigt nervös inför min spanskapresentation. Jag har aldrig haft nåt sånt inför min klass förr och definitivt inte på spanska, för någon. Så det krävdes nästan en liter vatten, vilande i sängen och tre genomgångar av vad jag faktiskt ska säga. Jag känner mig säker på talet men man vet aldrig när nervositeten där framme tar vid.

Jag hann även tänka lite innan jag somnade. Jag har något konstigt minne ibland för jag kan komma ihåg saker som hände för jättelänge sen och det kanske inte ens var någonting speciellt. Men jag tänkte på att öppet hus på norrköpings skolor var ungefär vid den här tiden när jag gick i nian och då insåg jag att det var fyra år sen jag skulle välja gymnasie. Jag har alltså klarat av hela min gymnasietid och nu pluggar jag på universitetet. Jag bor hemifrån och pluggar på universitet. Då är man vuxen enligt min uppfattning men inte fan känner jag mig särskilt vuxen. Kommer jag någonsin känna mig vuxen? Kommer jag stå där med barn och man och fortfarande känna mig som ett barn? Jag får se med tiden, kanske kommer jag känna mig vuxen om sisodär ett år eller två eller tar det betydligt längre tid.

Är det såhär vuxna människor ser ut med sina vänner?

Julklappar


Nu när julen börjar närma sig kommer även julklappspaniken. Jag är kanske den enda tjejen i världen som hatar att köpa julklappar och presenter men anledningen är inte att jag inte tycker om att se folk glada utan snarare för jag aldrig kommer på den perfekta presenten. Jag kommer alltid på någonting tråkigt och medelmåttigt. Så min familj (jag vet att ni läser) kan höra av sig till mig och berätta vad ni önskar er speciellt min käre lilla-storebror som jag aldrig vet vad jag ska ge, men familjen tänk på att min budget är snäv så ingen plattv eller ens en dvd. Tyvärr.


Tjejkväll!

Jag kom just på att jag härom veckan blev inbjuden på facebook att gå på tjejkväll på palace i norrköping nästa torsdag. Jag anmälde mig och nu insåg jag att jag inte har nåt sällskap coh jag vill ju inte gå själv så om nån vill gå kan de ju gå in på hemsidan och sen höra av sig till mig så jag kan få sällskap!

En tanke på vägen

Igår var jag hemma hos min kära vän Tanja för att fira hennes 19de födelsedag. Där bjöds det på världens godaste kladdkaka och jag kände mig ännu tjockare än efter helgen. Därefter övade vi spanska och sedan for jag iväg till campusbussen för att bege mig till min käresta i Norrpan, riktigt trevligt må jag säga. Imorse däremot när jag kom tillbaka så var min cykelfärd inte den roligaste. Cykla aldrig ifrån universitetet när alla andra cyklar till universitetet för det är nästan omöjligt att cykla i normal takt och utan bromsningar.




Jag fick min mikroekonomibok igår den är snygg den och tjock. Jag hittade bara den som världens minsta bild.

Efter min efterlängtade risgrynsgröt


Efter en skål med risgrynsgröt och en knäckemacka känner jag att jag fick energi och vill genast göra någonting roligt. Vad vet jag inte men roligt ska det vara. Dock är det så mörkt och kallt ute att jag inte gärna transporterar mig någonstans och gör något. Jag kommer kanske sitta i mitt rum med pappret på vad jag ska prata om på fredag. Jag får vänta till morgondagen innan jag gör någonting.

Min krampande morgon


Nu har jag sett både det senaste avsnittet av Gossip girl och One tree hill och jag mår faktiskt bättre. Kan ha vart mitt krampande ben som spökade även nu på morgonen. Jag får se om jag tar mig iväg till skolan efter lunch eller om jag stannar hemma och vilar upp mig ännu mer, man vill ju inte riskera någonting dessutom verkar det blåsa en del ute. Snart dags för min pannkakslunch.  

Sjuk?


Jag hade världens sämsta natt, jag kunde inte sova för jag frös och hade kramp i mitt ben som inte ville bort. Jag tog en panodil och somnade men nu på morgonen gick jag upp som vanligt, gjorde mig iordning och åt min gröt. Nu känner jag hur svettningarna kommer utan att jag gör någonting och det är inte så att det är jättevarmt i mitt rum, jag tror jag börjar få feber. Börjar jag bli sjuk månne? Usch jag vill inte det nu.

Den kommande veckan

Helt sjukt vad helgerna går snabbt. Inte för det gör så mycket denna vecka eftersom det inte är så ansträngande. Nu har jag 4 dagar på mig att få in mitt spanskatal i huvudet och inte så mycket mer än det är vad jag har som jag måste göra denna vecka. Känns skönt faktiskt. Men sen ska man ju på kladdkakefika hemma hos födelsedagsbarnet Tanja på onsdag, nåt trevligt att se fram emot tycker jag verkligen. Det var allt jag hade för stunden.

Bussfunderingar



Snart ska jag iväg för att möta min käresta på skolan så jag kan för en gångs skull slippa åka buss till Norrköping ensam. Ska bli en trevligt omväxling och förhoppningsvis slipper jag sitta brevid någon okänd människa som jag alltid gör, när jag tänker efter så spelar det oftast ingen roll om jag sitter bredvid någon okänd för jag sover ändå alltid. Det är sjukt jag har åkt buss mellan linköping och norrköping en massa gånger men ändå vet jag aldrig var jag är när jag vaknar upp och undrar hur långt det är kvar.

Helg

Nu har jag stämplat ut för helg! Jag blev precis klar med spanskan, den kanske inte blev genial men jag har någonting i alla fall. Nu är det helg och innan jag ska iväg till norrköping ska jag mest slappa, underbara, underbara fredag. Nej nu är det dags för mig att sätta på ett sex and the city-avsnitt och bara ta det lugnt.

The notebook

Jag har just sett världens vackraste film för andra gången i mitt liv. The Notebook. Den är så fin på alla sätt, fin miljö, en vacker historia ja allt. Jag kan inte låta bli att gråta till det vackra slutet. För alla de som inte ännu sett den film som nästan, bara nästan, är min favoritfilm alla tider, alla kategorier bör se den genast. Det är bara Moulin Rouge som slår denna film i mina ögon. Nästa gång jag ska se film igen ska jag se moulin rouge, en helt underbar film.

Ibland kan även sådana som jag vara duktiga

Idag har jag varit duktig tycker jag. Jag har hunnit med att tvätta, städa, bädda, planera talet med gruppen och nästan skrivit klart min del utav det spanska talet. Känns skönt att få sådana saker gjorda nu innan helgen eftersom helgerna är min lediga och heliga tid då jag bara ska tänka på roliga saker. Bara för jag har vart så duktig ska jag unna mig en kväll med sex and the city och clementiner.

Buenos dias

Jag är på bra humör. Jag är pigg, glad och ren. Snart ska jag bege mig till universitetet och planera med gruppen om det kommande talet, spännande. Det är torsdag och imorgon är det fredag vilket betydet helg. Imorgon ska jag och Hannes fira Oscar med middag lite sent men så är det när våra planeringar inte går ihop sig. Lördag däremot har jag ingen aning om så om nån har ett förslag är jag gärna på det, gärna en gratisaktivitet då mina pengar börjar sina såhär i mitten av månaden.

Onsdag

Idag är det lillördag. Halva veckan har gått och snart är det helg. Idag skippar jag min lektion för att umgås med min kära mor istället, kände att det var roligare än att sitta 17-19 i en sal och lyssna på spansk grammatik. Jag är lycklig för snart, snart är spanskan över, jag och petra är klara med vårt pm och det är bara ett tal kvar som skall göras. Efter nästa fredag behöver jag inte tänka på spanskan mer igen. Tyvärr har jag nog ingenting mer roligt att säga om dagen.

Tisdag

Idag är det tisdag för de som inte redan visste det. Jag har klarat av mitt tal på spanskan och det gick självklart mycket sämre än vad det gjorde hemma, jag hatar mina nerver ibland. Annars har jag hunnit med både ett avsnitt av One tree hill och Gossip girl, jag gillar tisdagar. Snart ska jag bege mig till Petra och skriva pm. Vi fick tillbaka vårt senaste och det gav mig en push att fortsätta för herregud vilken förbättring det blev, jag kan leva på det hela veckan och det känns skönt att inte bli deprimerad när man får resultatet för ovanlighetens skull. 
 

Back in linkan

Så var det måndag och jag är tillbaka i Linköping. Känner mig småtrött men nöjd. Helgen har vart härlig och jag har hunnit med att träffa oscar, kolla på idol, träffa elin, vara på middag och så firat fars dag. Sammanfattningsvis en bra helg. Men nu är det måndag och för första gången på länge ska jag plugga mycket hela veckan, men snart, snart är den sämsta kurs jag läst; spanskan slut. Om jag har tur behöver jag kanske aldrig mer plugga spanska, jag har bestämt mig. Innan jag började spanskan var jag osäker om jag skulle byta till vanlig ekonomi eller stanna kvar, jag stannade kvar men nu ska jag göra allt jag kan för att försöka byta. Jag mår dåligt av att gå till spanskalektionerna och så ska det absolut inte vara. Så spanska jag kanske måste säga hej då till er för att byta till rek men det är trots allt min klass som gjort att jag stått ut såhär länge.

Godmorgon allesammans!

Ja jag är uppe med tuppen som vanligt och har t.o.m. hunnit äta frukost det ni. Idag är det fredag vilket betyder att jag kommer åka till Norrpan. När jag är där är jag mycket dålig på att uppdatera så detta är sista inlägget innan jag åker. Låter som jag ska vara borta länge men så är det inte. Ska bli trevligt att nu äta mat då det börjar sina lite i mitt kylskåp. Igår kom det fram till mig att jag kanske inte äter tillräckligt då jag blev sugen på allt som hade med mat och sötsaker att göra men eftersom jag inte hade nåt hemma kunde jag inte äta nåt. Kanske är bra för figuren eller vad tror ni?

Snart är det helg

Så var det snart helg igen, jag måste säga att veckorna vara rusar förbi nu. Imorgon är det fredag och jag har tagit mig själv lite ledigt för jag inte tycker att grammatiken ger mig någonting ändå så istället ska jag roa mig med att tvätta och städa för att sedan bege mig till Norrpan. Som vanligt kommer helgen spenderas där också, jag kan inte minnas att det gått en hel helg då jag varit i Linkan. Jag är en dålig linköpingsbo. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och titta på one tree hill, det är mitt vardagskvällsliv det.

Risgrynsgröt

Jag har blivit sjukt sugen på risgrynsgröt. Jag vet inte vad jag ska göra åt det, jag förstår heller inte var det kommer ifrån. Jag älskar risgrynsgröt, så mycket godare än min vanliga havregrynsgröt som jag äter på morgnarna. Det känns som att jag är sugen på allt som har med julätbara saker att göra. Just nu vill jag ha; pepparkakor, knäck, glögg, lussekatter, julmust och så självfallet risgrynsgröt. Kan man äta detta i november och titta på julfilmen nr ett; love actually? Nån som är på en kväll?

Säng, säng, säng

Igår var det då fest och jag drack mig berusad på nik's päroncider. Jag hatar den drycken kan jag meddela. Efter Nolle-p är den riktigt äcklig och jag vill inte gärna dricka det igen. Jag hade en rolig kväll men blev lite seg efter ett tag men jag var hemma vid 2 ändå så det kändes skönt. Idag känner jag inte för att göra någonting annat än att ligga i sängen och titta på alla serier jag har på datorn. Inte för att jag är bakfull eller så utan för att jag bara är allmänt seg. Kul att man har en lektion kl 17-19 ikväll då, jag känner mig jättepepp, funderar nästan på att skolka jag stör mig ändå bara på vår lärare. Jag borde gå till köket och äta frukost men det känns för jobbigt just nu. Jag tror jag tar ett till avsnitt av One tree hill.

Oh a ekonom, säg oh a ekonom

Jag beslutade mig idag för att gå på Nolle-p reunion ikväll. Man lever ju bara en gång och då kan jag ha det lite roligt, för en del av att plugga är ju festerna. Ska bli kul att festa här i linkan, känns som det var evigheter sen faktiskt för overallsinvigningen för två veckor sen var inte riktigt en fest utan snarare fylleslag 2008. Ikväll ska jag istället återuppliva gamla minnen från nolle-p som var för ca 2 månader sen. Tänka sig att det är mer än två månader sen jag virrade runt för att hitta A2 och kom nästan försent för jag inte visste var jag skulle gå. Ja tiden går fort när man har roligt och snart har jag även klarat av två kurser. Men jag börjar bli trött på spanskan nu och vill gärna hålla på med det jag verkligen kom hit för att göra; plugga ekonomi. Det känns definitivt som mitt ämne jag vet redan att jag suger på spanska men ekonomi är mitt mantra.


Haha riktigt snygg bild på mig måste jag säga men jag hittade ingen bättre passande, jag är ju partypepp på bilden iaf.

Att gå eller inte gå?

Tisdag. Det är dagen då Nolle-p reunion äger rum. Jag vet inte om jag orkar gå på det, jag får väl verka tråkigt ytterligare en gång. Jag har dessutom ingen biljett men det går väl att fixa men jag vet inte om jag vill fixa det. Det är jobbigt när det är något speciellt här i Linkan är jag aldrig särskilt pepp utan mer jätteosugen på party. Dagen efter ångrar jag mig att jag inte gick då jag får höra allt roligt som händer så frågan är ska jag gå på Nolle-p reunion eller ej?

Ny vecka, nya tag

Sådär nu är man tillbaka till verkligheten igen. Min mobil är på och jag kan nås igen, men det har ändå varit skönt utan den, jag har faktiskt inte saknat den var mest frustrerad på morgonen när jag insåg att jag inte kunde få på mobilen. Men idag när det måndag och en ny vecka dessutom är det en ny månad och det är månaden jag ska bli seriös och ekonomisk. Jag ska börja träna och vara duktig. Denna vecka kommer dock inte bestå av så mycket måste jag erkänna, inte mycket plugg, inte mycket fest, inte mycket nånting.

För er som undrar hur Håkan var kan jag säga att jag tyckte han var bra inte så mycket mer. Halloweenfesten på trappan efteråt var rikitgt kul måste jag säga även om den fick ett lite tråkigt slut.

Helvetes jävla skit!

Inatt ringde nåt dumhuvud till mig och jag beslutade mig då för att stänga av telefonen. Det skulle jag inte gjort för nu när jag har nytt simkort har jag en pinkod som jag inte kan och den är hemma i Linkan medan jag är i Norrköping alltså är jag telefonlös till imorgon när jag åker tillbaka. Så ni som försöker få tag på mig men inte får svar får skylla på puckot som ringde mig!

RSS 2.0