Kvällen

Inspirerades av sex and the city 2 och har nu finklänning på mig ikväll när jag ska surfa hemma i soffan

Jag lever

Har inte haft så mycket att uppdatera i mitt liv så därför har jag inte bloggat alltför frekvent den senaste tiden. Jag har ungefär 12 dagar kvar av mitt andra år på universitetet, känns skönt, dock önskar jag för tillfället att jag var teknolog och min termin slutar i morgon istället för den 12 juni, men inte mycket att göra åt. I fredags tog jag mig till Norrköping för att möta min kära vän Felicia. Efter en halvtimmas väntande utanför vederbörandes port med blöta kläder (spöregnet är anledningen till blöta kläder) kom Felicia äntligen hem från jobbet och jag slapp känna mig som en uteliggare. Vi for ganska tidigt till nyinvigningen av Hugo, där Zacharias spelade. Jag och Felicia kände oss minst sagt gamla och bittra bland 92orna med dålig klädsmak, men vi sipprade ändå nöjt på vår dyra frozen strawberry daquri. Resten av helgen har jag slöat och idag hade jag min 15-minuterspresentation om likheterna mellan krisen i Chile på 80-talet och krisen idag. Jag sög, både innehållsmässigt, spanskamässigt och presentationsmässigt.

Felicia var nöjd i Hugos nya del som jag känner hade lite Ottenkomplex men fint var det


Även jag var nöjd, med en stor vattenmelonbit i drinken, sommarkänsla.


Nytt försök

Okej jag visade en orättvis bild av lammköttet igår...
Bild
Om ni inte tycker han ser bra ut nu så är jag okej med det.

Den kvinnliga motsvarigheten till gubbsjuk

Jag brukar meddela när jag trånar efter medelålders gubbsnygga män vilket jag har samlat ihop en hel hög med män som tillhör kategorin men idag tänkte jag berätta att jag såg på vakna med the voice och såg då en vacker pojke (jag kallar honom pojke då han inte ens fyllt 18 år). Det var nämligen kanal 5's nya modebloggare Andreas Wijk, har kollat in hans blogg tidigare och har slagits av att han ser oförskämt bra ut och jag har då kunskapen om att han är född 1993, alltså fyra år yngre än mig. Känner mig nu som en gammal tant med mina 21 år i bagaget.
Bild
Bjuder på en bild på grabben, prima lammkött

Pluggafton

Som den lata människa jag är, är jag självfallet inte klar med mitt arbete ännu som ska vara inlämnat och klart senast kl 13.00 imorgon. I stället för att plugga järnet idag har jag haft några mindre psykbryt och efter ett tag gav jag upp och insåg att jag måste motivera mig med någonting. Jag motiverade mig med, cola, naturgodis och en bigmac, nyttigt värre. Så ikväll sitter jag nu här med min cola och mitt naturgodis och skriver på om hur lika de här stora kriserna faktiskt är. Arbetet är just nu kaos men som man säger ordning är till för idioter, genier behärskar kaos.

Den som levererar choklad och cola till min dörr ska jag älska för all framtid

Det finns inget segare än att försöka skriva en text på ett språk man behärskar lite sisådär när man inte kommer på vad man ska skriva, inte ens på svenska kommer jag på någonting vettigt. Har suttit hela dagen med datorn i knät sökandes efter hemsidor som har någonting av intresse, har hittat några stycken och har fått ihop 1 och 1/3 sida av mitt arbete som ska vara på fyra sidor, jippi säger jag. När det nu spö-regnar ute känner jag mig otroligt sugen på choklad och cola (mina absolut största laster här i livet), men inte har jag någon choklad eller cola eller någonting annat gott heller för den delen. Däremot har jag två gamla bananer i kylen vilket inte känns så lockande för tillfället. När, eller om det slutar regna under eftermiddagen ska jag minsann lyxa till det med dyr choklad och cola från preem, jag har trots allt ingen hyra att betala och jag har fått csn idag, jag är en rik människa.
Lite inläggspiff med några kloka rader från tunnelbanetankar

Jag vill utomlands nu!

Jag känner just nu i plugghetsen att det skulle vara otroligt härligt med en utlandsresa. Kan verka märkligt då jag kommer spendera större delen av hösten och våren utomlands. Ändå sitter jag och funderar på om jag kanske skulle ta mig en tripp till sydligare breddgrader när jag är ledig två veckor i juli, det är den enda tiden jag har möjlighet att åka någonstans. Men jag tror jag håller mig fram till september då jag och Tanja tar flyget till Alicante. Nu ska jag skriva om likheterna mellan krisen i Chile under 80-talet och dagens kris, mycket spännande...

Två bilder

Jag var inte så flitig med kameran i lördags men jag fick ihop några. Bjuder på två av dom.

Hanna och Felicia


Jag och Hanna klättrade upp på nån lysande staty och jag ser jättefull ut. Tips: drick inte två shots inom loppet av en kvart efter att du druckit en flaska vin innan.

Idag ska jag till Norrpis


Ska till denna snygging ikväll, partaj står på schemat

Tråkdag

Riktigt tråkig dag idag. Har inte hänt någonting extravagant känns lite sådär måste jag erkänna, men vad kan man begära av en torsdag i maj egentligen? Har studerat lite, med betoning på lite. Vet egentligen inte vad jag gjort med dagen, ingenting skulle jag tro. Ska skriva pm i sal imorgon, fyra sidor om hur Sveriges konsumtion har varit under den rådande finanskrisen, mycket spännande, om jag ändå fick skriva det på svenska i stället för spanska. I morgon återgår jag till pensionärsfredag, har ingen fest inplanerad, tar det på lördag istället. Ska inviga min nya klänning, riktigt snygg är den, har spanat på den ett tag nu och igår blev den min. Det var allt jag hade för tillfället.

Bjuder på en bild från i fredags, jag flashar halva härligheten men jag bjuder på den

Woho!

Jag klarade kalken! Nu har jag bara skitnationalekonomikurser kvar!!
Såhär glad är jag för den klarade tentan

Nyfriserad

Har vart hos frisören idag. Kom tillbaka hur nöjd som helst. Alla som bor i Linköping, ska ni klippa er eller färga håret gå till hairstudio unique!
Före
Efter

Snygg va?

Vad tycker ni om mig från yearbook 1992?

Näskomplex

Har insett att det finns en sak som de flesta (i alla fall tjejer) har komplex för. Komplexet är näsan. Alltid när jag ska vara med på bild från sidan slås jag av tanken att min näsa är sjukt stor och spetsig, ser nästan ut som en häxa tycker jag. När jag säger det kommer en massa klagomål och alla säger men du har ju liten näsa och tätt efter kommer en klagan på sin egen näsa. Varför har alla egentligen detta komplex för näsan? Är det någon som är nöjd med sin näsa?
Min häxnäsa till vänster på bilden...

Det blir bättre

Efter mitt psykbryt i morse och lite glass i magen känner jag nu att dagen inte är så förjävlig trots allt. I morgon ska jag gå till en frisör. Var ett tag sen sist, tre månader närmare bestämt. Ska klippa topparna så jag slipper se ut som jag stoppat håret i en mixer och jag ska även färga mitt hår. Har insett vilken fruktansvärt ful nyans jag har, har i princip fem olika färger i håret och en ful utväxt, men nu ska det bort. Man får helt enkelt göra det bästa av vardagen och piffa till sig lite, dessutom är favorit-tvdagen ikväll. Vem vet mest?, Ugly Betty, Desperate Housewives och Cougar town står på kvällens schema.
Gräsliga hårfärg i morgon ska du väck!

Helvete

Ursäkta rubriken men idag är ingen bra dag. Det regnar och jag är sjukt skoltrött och till på köpet vill jag ha ihjäl någon för att spanskan är så flum och jag suger. Jag vill bara meddela omvärlden att jag är förbannad idag.

Jag kan inte sluta tänka på glassen

Jag tror jag får bada i vassen i år. Inte har jag tänkt på beach 2010 en sekund den senaste tiden. Tänkte att jag behövde handla idag så skulle se vad hemköp har för trevligt att erbjuda denna vecka och ser att de har extrapris på finglass. Jag blir i extas bara jag tänker på att jag kan få två carte d'or för 49 riksdaler. Inte behöver jag någon glass, nej jag behöver mat men ändå jag tror jag ska åka till hemköp bara för glassens skull. Är. Som. Besatt.


Redo för beach 2035

Klubb din mamma

I fredags var det lite partaj på schemat. Förfest hos Tanja och sen vidare mot ett ganska uselt NH, men kul hade vi ändå!

Ny frisyr

Jag har fixat håret lite, vill veta vad folk tycker. Hiss eller diss?


Jag ska hemhem

Fredagens utekravall har satt sina spår. Jag har blivit lite småsjuk, inte alltför roligt kan man tycka. Men jag tänkte åka hem till mor och far och bli lite ompysslad några dagar så jag inte blir ännu sjukare.

Fredagens bästa bilder

Jag har oerhört snygga kompisar, jag själv ser inte så pjåkig ut jag heller visserligen

yes!

Jag klarade cp-tentan jag inte trodde jag skulle klara! Nu stryker vi finansiell styrning!

så.jävla.kul!

Jag säger bara att alla mina förväntningar infriades och jag älskar UK! Länge sen jag var ute i Linkan och jag säger bara som jag saknat det. Hade förfest hos mig sen begav vi oss tidigt mot uk för att slippa kön. Vad som var lite mindre roligt var att jag tappade bort alla på UK samt att jag höll på att förfrysa en stund men oj vad kul jag hade ändå! Jag säger bara TACK!

Kvällens outfit

Tröja: bikbok, overall: fristad oerhört modern
Nu kör vi gott folk ingen idé att slöa till sig! Ikväll är det party som gäller!

Det var länge sen jag var såhär pepp

Imorgon smäller det! Släpp allt ni har och fokusera på årets fest, UK. Om det är någon kravall man ska gå på är det ju denna. Folk har undrat vad jag har för taktik för att faktiskt dyka upp på festen denna gång och jag kan meddela att jag inte har någon med det är skitsamma. Imorgon är det jag som bjuder på förfest och samtidigt kommer "husen att gunga" eftersom det kommer vara bloc party på Colonia. Jag säger bara det alla som är någonting kommer delta!

SOL!

Det ska bli sol imorgon!

Hårproblem (ett sjukt ovärt inlägg)

Jag har massor med hårproblem för tillfället. Eller i alla fall två. Mitt hår på huvudet måste klippas då det ser ut som jag stoppat håret i en mixer och det ser hur slitet ut som helst. Inte nog med att det är superslitet jag har någon hårfärg som inte alls är som jag vill ha den. Jag är en riktig rödhåring just nu och jag vill inte vara så rödhårig för tillfället. Det andra hårproblemet jag har är på benen. Jag vaxade mina ben för fem veckor sen och för att jag ska få ett bra resultat av själva vaxningen bör jag nu vaxa mig igen och inte ens röra en rakhyvel. Detta har nu resulterat i att jag ser ut som en hel karl på benen. För att inte känna mig alltför manlig på fredag i min overall drickandes öl så måste jag fan bli av med mina mansben snarast så imorgon hoppas jag innerligt att min kära vaxare har tid för mig.

Väder, väder väder

Alla som är någonting kommer vara på UK på fredag. Alla som är lite bättre är dessutom på Colonia och förfestar innan där coola bloc party hålls om vädret tillåter. Så nu sitter alla som är någonting och spanar in väderprognosen hela tiden i hopp om att det inte är regn. Nu visar väderprognosen 0 mm regn och studenterna jublar!

Förra året på UK, det regnade innan och när festen väl drog igång blev det uppehåll, i år är det uppehåll hela fredagen hoppas vi på!


Har ni hört va killen är cp

Sitter och gör en alldeles fantastisk party-musikplaylist till fredagens kravall har även fått proffshjälp från Tanja. Vi kommer lyssna på bästa musiken på fredag. På UK kommer dessutom Kristian Anttila så nu sitter jag och lyssnar in mig lite på musiken och min favorit är helt klart smutser, grym låt.

Massör efterlyses

Jag har fått fruktansvärt ont i min nacke så nu vill jag gärna få lite massage. Om det är någon som frivilligt ställer upp är det bara att lämna en kommentar eller ringa mig direkt.

Bara massa blaj

Har tenterat idag. Gick faktiskt bra trots oerhört lite plugg i helgen, nu hoppas jag innerligt att jag inte har fel känsla. Vad som däremot gick mindre bra idag var det där spanska-seminariet vi hade, det är nu bevisat: jag suger på spanska. Men jag hoppas att jag kommer hem nästa år och är sjukligt grym, vilket jag visserligen borde vara då kan man tycka. Den lyckade tentan ska jag nu fira med att kolla oc.

Valborg

Valborg firades som sagt i Norrköping med en tetra vin. Fair and square är att rekommendera för alla där hemma. Efter en kväll hos Elin bar det av till Hugo (som vanligt). Riktigt fin valborg måste jag säga.
Hanna och jag försökte ta fina bilder på oss, denna är nog den bästa

Fina Hanna och Elin
Vi körde alla på lockigt hår, oerhört tjusiga var vi här efter alldeles för mycket vin.

RSS 2.0