Tillbaka efter uppehållet

Oh har inte tränat sen i torsdags. Jag skyller tentaplugget på det men kl 17 smäller det igen. Bodypump står på schemat och jag ska ta i som tusan så jag är alldeles trött. Ser fram emot att trötta ut musklerna igen.

En riktigt man

Igår diskuterade jag och Rebecca om hur våra drömmän ska vara. Vi insåg ganska snabbt att vi har väldigt olika smak när det gäller grabbarna. Jag ville helst att han skulle komma från södra Sverige, Rebecca ville ha han från Norrland. Sedan innan har vi kommit fram till att jag faller för de smala grabbarna medan Rebecca vill ha lite mer att ta i.
Så rejäla norrlänningar hör av er till mig vän Rebecca. Är det däremot ett mager skåning får han gärna lämna en kommentar.

Honom vill jag ha!

Oh jag älskar Calle i idol. Han ska bli min man alltså. Störtförälskad är jag helt klart.

Calle Kristiansson Foto:TV4
Grabben alltså

tråkmåndag

Idag har jag ytterst lite att berätta. Jag har pluggat. Punkt slut.

Ta på er det fulaste ni har så spelar vi den sämsta musiken

Igår beskrev Tanja hur lagens änglar-festen på lördag kommer vara därav rubriken. Temat är vitt och de kommer spela house och elektro inte riktigt min stil och håller helt med Tanja. Idag har jag som de två senaste söndagarna spenderat i sängen framför idol, det börjar bli lite som en söndagshobby. Tanja och jag tänkte träna ikväll men vi skippar det för ingen av oss har orken. Det var en kort uppdatering från mig.


På beställning

Igår vid middagen lovade jag Petra och Tanja en bild från tiden då jag nästan var blond. Titta och njut!


Samma sommar, tur att jag fixat mörkt hår igen alltså.


Middag med flickorna

Fredagkväll snart. Helg med andra ord. Tänkte ta lite pluggledigt fram till söndag och ikväll firas helgen in med Petra och Tanja på nån trevlig restaurang. Vi ska alltså inte dricka alkohol och bli stupfulla denna helg heller. Istället ska vi vara sofistikerade och imorgon ska jag till Söderköping för att fira mor min som fyllde år för två veckor sen. Kvällen tror jag ska spenderas med Tanja, kanske rebecca och petra om de har lust, lite vin och om jag får bestämma Il Divo.


Min favoritlåt med Il Divo. Underskattade grabbar det där.

I ditt bagage


Igår hade jag denna låt på hjärnan hela dagen. Den ploppade även idag.

En liten fundering

När jag var i tvättstugan nyss insåg jag en sak. Det är bara jag på detta ställe som faktiskt ser riktigt sunk ut när jag tvättar. Alla andra kommer i fräscha kläder, fixat hår, sminkad medan jag går där i flottigt hår, mjukisbyxor och har allmänt dålig hy. Jag tycker det känns onödigt att använda mina snygga kläder när jag tvättar eftersom det då kommer dröja tills jag tvättar det igen alltså kör jag med fula kläder på tvättdagarna, har alla andra bara supersnygga kläder i sin garderob då eller?

Nu ska jag återgå till makron och så ser jag fram emot ett bodypump-pass ikväll. Fin dag alltså.


Måttet var rågat

"Jag är imponerad över hur snabbt du kan få det så rörigt"
Citat av Tanja.

Idag började jag må dåligt över hur min lägenhet såg ut. Den var riktigt sunkig, förstår inte riktigt hur det gick till men jag är väl en riktig hejare på att skita ner min lägenhet på något konstigt vänster. Så idag fick det vara nog, jag städade på som bara den, jag dammade till och med, mycket imponerande av mig. Därefter duschade jag, bäddade med rena lakan och tände ljus och kvällen blev fulländad. Nu sitter jag här med mina ljus och lyssnar på Il Divo, känns som en fin onsdagskväll (nästan lika fin som den när jag och rebecca satt här på en söndag och drack alkohol blandat med saft).  

Paus

Varför hittar man alltid mycket mer intressanta saker att göra när man ska plugga? Jag är inte den som gillar att städa men idag fick jag nog och i alla fall diskade bara för att få en paus i pluggandet. Nästa paus blev "internetpausen" då läser man alla bloggar, kollar igenom facebook och sådant. Den har jag nu. Efter denna lilla paus tror jag minsann att "matpausen" får göra entre. Det ska i vilket fall som helst bli trevligt att träna efter föreläsningen som är klockan 15 innan dess ska jag ha läst lite till i den otroligt spännande makroboken.

Ensam student söker

Sitter nu och tittar på ensam mamma söker, måste medge att jag är lite avundsjuk på alla uppmärksamhet de där kvinnorna får. Kanske ska jag starta en egen såpa. Ensam student söker. Jag skulle nog be männen som sökte om massage, lite matlagning, teknisk hjälp och val av en soffa. Skulle ju kunna bli hur fint som helst måste jag ju säga. Om du vill söka, skicka en kommentar.


Finkänslighet

När jag nyss tog min cykel för att cykla hem ca 2 km från Tanja och Johan disskuterades det att om jag inte hört av mig inom en timme har jag blivit mördad, alternativt fått böter för avsaknaden av cykellyse. Johan tyckte att om jag var orolig för böter skulle jag inte cykla malmslättsvägen jag frågade då om jag skulle ta vallaskogen och bli våldtagen istället. Svaret från Johan löd: Ja men då har du inte förlorat några pengar på det. Ja Tanja har gjort ett riktigt kap på den där grabben, men hem kom jag i vilket fall som helst utan våldtäcktsförsök och böter.


Hösten har kommit till Linkan

Det är ju fruktansvärt kallt i luften nuförtiden. Igår när jag skulle cykla hem runt halv 12 på kvällen höll jag på att frysa fingrarna av mig men det är inte bara kallt på kvällen nu utan även på dagarna, cykelturen till gymmet var även den urkall. Ska man börja med vinterjacka, mössa, halsduk, vantar och stövlar nu eller? Känner att min vita jacka inte räcker till, får helt enkelt pallra mig till Söderköping för att hämta hem höstjackan, jag kan ju inte frysa ihjäl på cykeln.


Joshua Radin

Oh vad jag blev lycklig när jag spotifyade och insåg att det finns ett nytt album med min favorit (näst efter James Morrsion) Joshua Radin. Nu sitter jag här och njuter av mannens hesa stämma och underbara toner. Jag får inte nog.


Ge er tid att lyssna på denna underbaring

Dålig coreträning

Core igår var inte alls vad jag förväntat mig. Sist jag var på core (visserligen i söderköping) kunde jag knappt röra magen dagen efter för den hade fått kämpa så mycket, idag känner jag inte ens att jag tränat magen. Så idag blir det en sväng till gymmet så vi faktiskt kan få ta i lite, gårdagens mesträning kan inte gett något resultat alls.

Notis: Jag klarade spanskan! Kändes som en sten föll från hjärtat.

Jag går i sofftankar

Jag funderar på att bli med soffa. Min lägenhet känns inte komplett utan en soffa. Min väldigt sparsmakade inredning gör att det inte är någon direkt myskänsla över min lägenhet. Snararare inser man hur kasst planerad lägenheten är om man äger en säng som är bredare än 120 cm. I och med att jag nu funderar på soffa så¨försöker jag komma fram till hur och var den skulle passa sig bäst. Har lite olika alternativ och när Tanja snart dyker upp ska jag nog ta upp mitt lilla problem. Det är ju sånt vänner är till för.

Stan och städ

Idag var det stan som stog på schemat. Jag, Petra och Tanja tillbringade ungefär fyra timmar på att se oss omkring efter fynd. Jag kom hem med nya träningskläder så jag bidrog lite till min brors lön när jag handlade på Stadium, fick även med mig en tunika, peeling, bodylotion och ögonbrynsfärg. När jag kom hem ville jag kräkas över min lägenhet. Jag har nämligen inte städat upp sen i lördags så jag har inte haft några rena glas, chips på golvet, kläder överallt och det har bara varit allmänt smutsigt. Jag tog ´tag i saken och la in kläderna i garderoben och diskade glasen. Jag ser inte fram emot att ta ut soporna, kommer ta en halvtimme att sortera allt. Dags att sätta igång igen bara.

Jag klarade det

Jag tror jag dödat varenda muskel i min kropp genom att gå på bodypump. Efter halva passet kändes det som jag skulle dö, jag var beredd att dö för mina muskler klarade inte med mer. Men jag avslutade passet och sitter här alldeles levande dock med ett par armar som inte vill lyfta någonting och ett par ben som knappt bär mig. Men det är ju så det ska kännas eller? Efter passet var i alla fall både jag och Tanja som apatiska och var tvungna att andas lite innan den jobbiga cykelfärden hem.

Snyggingarna


Snyggaste bilden (som jag snott av felicia) någonsin på mig och Felica. Varför ska vi alltid göra nåt konstigt på alla bilder?


Träna, träna, träna

Efter helgens svullande med McDonalds två dagar i rad, alkohol, chips, godis ja allt såntdär onyttigt ska jag nu börja på nyttiga veckan. Börjar med att träna bodypump idag, ska bli härligt att få ta i lite.  Känna hur musklerna svullnar upp och känna sig alldeles utmattad hela måndagskvällen. Jag och Tanja har ingått ett muntligt avtal om att vi nu ska bli tränade, så nu blir det träning fyra dagar i veckan och inga onyttigheter på vardagar. Jag är pepp som tusan, har aldrig varit en person som varit tränad precis. Kanske under perioden vi hade aerobics tre dagar i veckan men aldrig annars. Men nu så, en ny era kommer starta i mitt liv. Kanske är det 20-årskrisen som kommer nu.


Vad hände? del 2


Matlådan

Min biljettsamling

Vad hände?

Vaknade upp och mådde fint. Den hälsosamma stilen (inte nyttigt att vara uppe för länge) fungerar för att slippa vara bakis i varje fall. Misslyckades med att ta mig till festen denna gång också, tror inte att i:arna fixar bra fester med tanke på att det bara är deras festen jag faktiskt inte går på. När jag gick till badrummet imorse står där en matlåda i duschen, inte var dag det sker. Återkommer med en bild senare. Ikväll kommer mina underbara vänner österut ifrån då ska jag inte somna i duschen i varje fall.

Kravall

Ikväll smäller det min första kravall på kårallen. Jag hade en möjlighet i våras (minns någon UK?) men någonting gick snett den gången så jag hamnade inte riktigt på kårallen utan snarare hemma. Ikväll ska jag ta mig till festen och inte bara ha biljetten som ett minne. Får se hur det blir med den saken. Ser fram emot kvällen i vilket fall som helst.

Älskade badrum


Jag älskar mitt rosa badrum. Lägg märke till mitt nyaste inköp, handduken på översta "raden".

Vänsterprassel

Nu ska jag informera varför det kallas vänsterprassel. Förr i tiden så visste man om en man gick med sin fru eftersom hon gick på höger sida. Alltså ska gifta kvinnor gå till höger om sin man. Om det var en kvinna på vänstersida, ja då kan det vara vänsterprassel.

Man lär sig någonting nytt varje dag.


Finbesök till helgen


Dessa två snyggingar kommer på besök på lördag...

...likaså dessa två

Oscar får stå för det manliga könet.

Vilken paradox

Idag tvättar jag, inte så tidskrävande men ack så jobbigt ändå. Man kan tänka sig att man samtidigt som man väntar på tvätten kan städa och diska eller liknande. Orkar jag det? Absolut inte. Dock känner jag mig en smula uttråkad men ändå tar det emot att ställa sig vid disken och sätta på kranen och gnugga bort smutsen från mina tallrikar och glas. Att ta fram dammsugaren och göra det lite fint här hemma tar även det emot. Så istället sitter jag här, varm och uttråkad och väntar på min tvätt. Efter jag tvättat klart ska jag i alla fall ta mig en tur till Tanja. Det ser jag fram emot.

Trotsa dina fobier

Som de flesta vet har jag en släng av svettfobi och man säger ju att om man vill bli av med en fobi ska man trotsa den. Det var exakt vad jag gjorde idag, jag gick på ett spinningpass, mitt första på 1,5 år. Gick bättre än väntat men svetten rann och rann. Använde nästan sönder handduken för att slippa känna dropparna i nacken. Men jag ska spinna mer, det kan jag lova.

Inte lätt att hitta rätt


Jag älskar tunnelbanetankar

Man blir straffad för att man duschar

Ikväll är det open door night här på colonia. Det går ut på att man får se in i grannarnas lägenhet o få möjlighet att lära känna varandra. Jag orkade inte städa idag så jag tänkte nej jag är inte med, men visste inte att de skulle plinga på hos mig. Jag stog i duschen då så jag öppnade självfallet inte. När jag skulle se om de var en stor skara, och kanske om jag hade nån hunk till granne, ser jag att de täckt för mitt titthål med en post-itlapp. Hur oförskämt är inte det? Jag gick ut och slängde soporna och tog bort min post-it.

Idag är en stor dag

Idag ska jag köpa gymkort! Nu ska jag bättra på konditionen så jag slipper känna mig löjligt otränad varje gång jag är med om minsta lilla ansträgning. Idag, om min hals tillåter, så ska jag Petra & Tanja gymma efter skolan. Jag och gym har då inte riktigt gått hand i hand de gånger jag faktiskt haft ett gymkort, Tanja eller Petra får helt enkelt vara min instruktör för dagen.

Inte alls som en sann student

Idag hade vi föreläsning 15-17 den absolut sämsta tiden enligt mig. Jag Tanja och petra kom lite sent så vi fick sitta längst bak. Kände mig cool då, som de som inte riktigt bryr sig. Men jag försökte bry mig trots allt. Efter att läraren verkligen gått igenom en himlans massa oförståeliga saker kom tristessen smygandes. Jag började sjunka längre och längre ner i stolen, mina grafer blev mindre seriösa och tillslut tog jag upp mobilen och smsade. Jag smsade Tanja som satt precis bredvid mig. Var en givande smskonversation, tacka vet jag gratis sms. Så seriös var jag idag.

Inte alls roligt

Det var elektromusik som gällde på nh igår, inte riktigt min smak om man säger så. Därav blev kvällen inte lika superrolig som jag hade hoppats dock kom jag hem kl 4 i alla fall detta berodde på att mitt ressällskap (petra) väldigt gärna ville dansa sönder så jag fick sitta och konversera med folk jag kände, sedan begav vi oss och åt vilket tog tid. Det summerar min kväll, men hemma hos tanja var det fint.

Premiärbesök på systemet

Idag besökte jag systemet för i princip första gången i mitt liv. Kände mig otroligt nog väldigt hemma bland spritflaskorna och allt gick fint. Ikväll blir det party och som vanligt är det NH som gäller med tjejerna. Tror det blir en fin lördag.



Bara för att jag var lite fixad på denna bild.

Jag bor i min säng

Jag har kommit fram till att om jag bara hade en dator och en säng skulle jag klara mig superfint. Jag gör nämligen allt i min säng. Jag äter (lite äckligt kanske men jag gör det), jag pluggar, jag sover, jag sitter vid datorn ja jag gör allt i min säng. Jag älskar min säng helt enkelt.

Det borde vara förbjudet att ha tenta på en lördag

Att ha tenta på en lördag förstör lite av den härliga känslan som infinner sig så fort det närmar sig helg. Det är inte precis så att jag ser fram emot nervositeten om man klarar tentan på en fredagkväll. Inte ser jag fram emot att sitta hemma och titta på doobidoo och lägga mig klockan 21 en fredagkväll för att jag ska upp tidigt imorgon när alla andra kan röja sönder nh, platå, hg ja vilket uteställe som helst. Inte för att jag kanske just ikväll skulle gått ut förstör det hela grejen med fredagkväll. Eller hela tjusningen med helg, helgen förskjuts helt enkelt en dag. Jag tycker att om man ska ha tenta en lördag borde man få ledigt på måndagen bara för att kompensera den bortgågna fredagen.


Förvånad

Jag har bestämt mig, nu är jag 20 år och mycket mer mogen så därför ska jag denna vecka köpa mig ett träningskort. Det trodde ni inte om mig va? Nu har jag bestämt mig att latmasken i mig ska försvinna och jag ska se till att svettas sönder på campushallen.

Virrpanna

Oh känner mig helt snurrig i huvudet efter att läsa spanska. Speciellt när jag ska försöka översätta meningarna i huvudet för mig själv. Verkar säkert som ett pucko om någon råkar höra utanför dörren när jag stakar fram spanska ord, och ibland när jag kommer på det känner jag mig supersmart, dock är de stunderna för tillfället väldigt få. På lördag ska jag minsann inte staka mig, då ska jag kunna skriva att varje konto har en sida för debet och en för kredit, utan att ens behöva tänka.


Uppdatering: Jag känner mig mycket bättre nu redan efter dryga 2-3 timmars plugg. Känner mig stolt över mig själv. Hoppas jag kommer göra det på lördag också.

Bästa hanna

Oh idag fick jag ett inlägg tillägnat mig i Hannas fina blogg. Jag blev rörd och hoppas på att jag snart kan åka på besök och röja sönder Bergen med min favorit. Alla som vill läsa hannas fina ord kan se det här.


Tårtbak

Idag är det en stor dag, lilla jag fyller nämligen 20 och detta tänkte jag fira med att baka en chokladtårta till mina kära vänners besök. Dock blev det lite komplikationer på vägen & jag visade att jag inte är den vassaste kniven i köket. Min elvisp gick sönder, jag hade köpt fel grädde och så mera saker som jag för tillfället inte minns. Tänkte bjuda på lite bilder från min bakning i vilket fall som helst. Jag måste även tillägga att tårtan smakade utsökt


Glasyren såg inte alltför inbjudande ut innan allt smält samman, tredje bilden visar grädden som fick bli vaniljsås.


Resultatet blev fint i alla fall.


RSS 2.0