En kompott av helgen

Så var det fredag igen, veckorna bara rusar förbi. Denna fredag ska jag roa mig med en stund på stan med Petra och Tanja, jag ska dock bara låtsasshoppa då jag insåg att min ekonomi är sämre än jag trodde. Spara, spara, spara. Men en mysig fika ska man ju ha råd med iaf. Igår kväll hade jag ensammys med tända ljus och SATC var hur mysigt som helst, man borde uppskatta ensamheten mer ibland och göra någonting bra av den även om det oftast är mysigare att vara två. Imorgon är det Håkan som gäller och jag är ju en nybörjare när det gäller Håkan så jag får se om jag blir lika frälst som alla andra. Jag gillar hans första och senaste skiva men däremellan vet jag knappt vad som finns, jag har ingen vidare Håkan-koll, jag var ju stort Darin-fan på den tiden.

Städning

Min vän felicia kommenterade en gång till mig att jag var ett städfreak då hon tyckte att jag alltid städade här hemma. Kanske är det sant men samtidigt så är jag världens slarver och det kanske är därför jag älskar när det är nystädat. Att min säng är nybäddad och ser orörd och fin ut, mitt golv syns och har inte massa smulor. Egentligen föredrar jag också att både jag, min tvätt och mitt hem ska vara rena tillsammans tyvärr kommer min tvätt inte vara ren idag men kanske, kanske imorgon. Nu tycker jag att jag är välförtjänt en kväll framför SATC och kanske en eller annan film, jag laddade ju ner the notebook för några veckor sen.

Träna, träna, träna

Ojojoj det där halvåret utan träning märktes av idag. Jag blev helt slut och svettades som jag inte gjort på hur lång tid som helst. Jag insåg att min otränade kropp inte direkt gillade att skutta runt på en bräda och sedan göra styrkeövningar. Den sa ifrån men jag lyssnade inte utan fortsatte men då var det huvudets gång att säga ifrån. Jag lyssnade inte då heller utan tog lite vatten och fortsatte. Men djupt inne i mitt huvud började det eka att jag borde verkligen börja träna annars kommer jag sluta som en tjock död människa och det vill jag inte. Jag får se hur det går med att hitta en träningspartner för i Linkan verkar alla älska campushallen, det gör inte min plånbok.

torsdag, träning och troliga aktiviteter

Torsdag idag och jag sitter i min säng och har precis avslutat min lyxfrukost som består av samma sak varje morgon. Gröt och knäckemacka. Jag funderar vad dagen skall göra med mig idag mer än att gå och träna. Kanske städa lite och sedan ligga halva dagen och slöa framför sex and the city. Låter som en ganska bra idé enligt mig själv, jag får se vart dagen leder. Vad jag är mest orolig för är att jag ska träna idag, step up med styrka, jag har inte tränat sedan i våras vilket är ungefär ett halvår sen så jag kommer vara skapligt ringrostig och imorgon kommer troligen träningsverken infinna sig. Jag önskar att friskis & svettis var lite mer populära i denna stad men icke, i Linköping gillar vi dyra gym som inte är bra för studentplånboken, därför gav jag som förslag till min vän joakim att vi skulle börja träna tillsammans i Norrköping, jag är ju ändå där jätteofta. Får se hur det går med den saken.  

Naturgodis

Jag har en tendens att när jag har för mycket tid bli jättesugen på naturgodis. Det är nästintill okontrollerbart och min omgivning måste tro att jag alltid äter naturgodis men saken är den att jag aldrig äter naturgodis utan snarare går och suktar över det i ungefär en eller två veckor sen köper jag det och äter upp det på en kvart. Sen så inbillar man sig om att det var ju bättre att det var naturgodis än vanligt godis men inte har jag valt det "nyttiga" naturgodiset utan allt har ju att göra med choklad eller den där yoghurtgrejen. Hur nyttigt känns det då? Jag tror att det står på påsen att det är nyttigare än godis för att vi godis/chokladälskare ska tro att vi är lite nyttiga för en sekund. Men jag låtsas i alla fall att det är bättre och mer coolt att vara sugen på en påse naturgodis än en vanlig påse med godis.

Detta var vad google hade att erbjuda i bilder på naturgodis men blir man inte lite sugen?


En gammal goding

När jag kollade igenom kategorierna på min blogg hittade jag en gammal goding; Bella listar dagen så jag tänkte lite nostalgist lista min dag.

Dagens humör:  Glad, glad ,glad jag är ju ledig jättelänge
Dagens mående: Mycket fint jag är en aning trött men annars finemang
Dagens borde:  Städa, det ser ut som helvete här
Dagens frisyr: Uppsatt i en knut
Dagens klädsel:  Leggings, tunika och en oversizetröja
Dagens planer:  Cykla till skolan, sen hem och sedan ska jag väl slöa framför SATC och till kvällen är det ju Grey's!
Dagens längtan:  Hm jag vet inte faktiskt
Dagens fundering:  Vad händer efter Håkan?
Dagens beroende: Vaselin!
Dagens tråkigaste:  Att jag faktiskt går i grupp A och inte B på spanskan, då hade jag vart ledig idag

Haha kändes ganska meningslöst nog ingenting jag ska ta upp igen!

Jisses jag är ju ledig

Eftersom jag inte längre går på gymnasiet så harjag inte längre höstlov men denna vecka kan man säga att jag nästan har det. Jag är nämligen helt ledig från och med imorgon till på tisdag. Hur skönt känns inte det då? Vad jag ska hitta på är ännu oklart men på lördag blir det att gå på Håkan Hellström och senare kanske något party i Norrpan får se vart kvällen leder. Annars har jag bara att städa och en träning inplanerad. Jag minns knappt vad man gör på lov, tar det lugnt? Hm jag får se vad Linköping har att erbjuda för en ledig student som mig. Kanske blir en sväng på stan med Petra eller nåt annat roligt. Aja det var allt nu ska jag vila innan jag far iväg med min cykel till skolan.

Oh my god!

Oh my god, oh my god, oh my god! Jag såg just senaste avsnittet av gossip girl och jag säger bara herregud vilken snygging den där nate är. Jag tror jag vill smälta när jag ser honom. Förövrigt var det ett asbra avsnitt, de som följer det i sverige har mycket att se fram emot i säsong två, jag älskar det. Ville mest meddela vilken puddig den där Chase Crawford är.



En uppdatering i bloggvärlden

Har ni märkt att Blondinbella börjat blogga igen? Jag kan vara den enda i min umgängeskrets som tycker det är någonting att uppmärksamma men jag blev glad. Jag gillar hennes blogg och tycker hon är cool som faktiskt lyckats som hon gjort och hon är ju trots allt ett år yngre än mig. Herregud vad har jag lyckats åstadkomma? Men vad jag också vill säga är att det är bra att hon börjat blogga igen för då har jag yttligare en blogg som jag kan läsa om dagarna och då behöver jag inte klicka in mig på facebook var 10:e minut. Utan jag kan istället ge blondinbella lite pengar genom att klicka in mig på hennes blogg istället. Under tiden hon hade en paus (två veckor) så har jag hittat två intressanta bloggar som ja följer och de är ju från mina trakter båda två nämligen tyras och beatas sådär nu har jag vart en typisk bloggare och tipsat och två bra bloggar. Jag har gjort min goda gärning i bloggvärlden.

Funderingar på en tisdagsmorgon

Så var det tisdag igen och tisdagar innebär att man laddar ner senaste avsnittet av gossip girl. Det är trevligt tisdagstradition jag har det är även Ugly Betty ikväll som man inte får missa. Jag vet att jag är en tv-serienörd och jag älskar det. Jag satt och kollade på SATC förut och jag kan vara den enda tjejen i världen som verkligen stör mig på Carrie hon är så tjejig och ibland vill jag bara skjuta henne för hon är för pinsam. Dock märker man ibland vissa drag som hon har i sig själv och det hatar jag ännu mer jag vill inte vara som en karaktär jag stör mig på. Kanske är just därför jag stör mig på henne. Däremot har jag mer och mer börjat gilla Miranda, hon är en riktigt cool kvinna, jag ska bli som henne när jag blir stor.

Påtal om min idé igår har jag velat fram och tillbaka men kommer inte fram till nåt vettigt kanske skulle jag bo kvar ändå. Äh jag vet inte det känns olika från dag till dag.

Hemlös?!

Jag funderar på att bli hemlös under december månad. Anledningen är den att jag tröttnat på min korridor och vill ifrån den så snabbt som möjligt lösningen är då att säga upp mitt hyreskontrakt en månad innan jag ska flytta in i min nya fina lägenhet. Jag sparar pengar och slipper äckelkorridoren. Självfallet vill jag ju inte bo på gatan utan tänkte snarare boka in mig på en madrass hos mina trevliga vänner och kanske tillbringa en och annan helg hemma hos mina föräldrar. Det handlar faktiskt enbart om 19 dagar då jag skulle stå utan hem från 1 december till den 19 december då jag slutar och kommer bo hemma fram till januari. jag har tänkt på detta och det känns som en grym idé för tillfället. Jag verkar ha sovplatser också. Om det krisar kan jag ju alltid bo hos mamsen och papsen.

Äntligen fredag

Trots att jag knappt gått i skolan denna vecka känns det så otroligt skönt att det är fredag och snart helg. Detta kan bero på att jag och Petra förhoppningsvis kommer vara klara med vårt pm idag samt ha läst kompendiet till nästa vecka och då behöver jag inte bry mig om skolan på hela helgen. Sen ska jag hem till sb idag och vara pensionär genom att sitta i soffan och titta på tv. Jag ser fram emot det. Det var nog det mest intressanta jag hade att säga om denna fredag.


Universitetet förändrar mig

Sitter nu hemma hos mor och far vid deras dator och hittar bilder på mig. Det är otroligt vad det går utför för mig tänkte visa några bilder för att visa hur mitt liv ändras.


Fortfarande en liten högstadietös ovetande om alkoholens effekt då jag ännu inte provat på det.

Jag har nu börjar gymnasiet men än är jag bara 16 år och ännu oskyldig

Jag tar studenten, är full inför släkten och blir aspackad man kan säga att det börjar gå utför. Men detta är bara början...

Jag börjar på universitetet och titta vad gör jag?! Jag börjar med dunken, kan det bli dräggigare? Gränsen mellan en student och en alkoholist är verkligen hårfin! Hur blev det ordentliga flickebarnet såhär? Vad gick snett?

Min overallsinvigning

Ojojoj säger jag bara. Det var en av de grisigaste och roligaste kvällarna på mycket länge. Jag har ålat i diken, dragits i lerpölar, kört irländsk julafton totalt aspackad och ramlat runt i leran och jag har svept ett glas fulvin och rullat ner för en lerbacke, men så förbannat kul var det. Resultatet har blivit en illaluktande overall och en skada på min armbåge vilket jag inte alls kan minnas när eller hur jag fått med den är där i alla fall. Det är suddiga minnen från kvällen eftersom våra kära UF och ÖF fyllde oss med fulvin under en kort stund så alla blev totalt wasted. Ni skall nu få beskåda en bild på min snygga overall.


Ni minns väl före bilden?

Dagens i-landsproblem

Det måste seriöst vara nåt fel på mig. Imorse vaknade jag 7 och var helt klarvaken fast jag inte behövde gå upp förän 08:45 vad är felet? Jag kan inte sova på morgonen längre, jag är som ett litet barn som går och lägger sig jättetidigt och därmed vaknar jättetidigt. Men nu sitter jag iaf här redo att bege mig till petra dock 25 minuter för tidigt men men. Jag provade min overall förut jag kan berätta att det inte är det mest smickrande plagget jag äger om man säger så jag ser ut som en tjockis med en alltför stor rumpa. Woho jag kommer vara miss sexy ikväll.

Helt onödig notis: den där skituppgiften jag skrev på för några veckor sen har jag fått resultatet på jag fick VG! Är jag grym eller är jag grym?

En blandad vecka

Nu är fröken hemma i ryd igen. Efter en helg med slöande hemma hos mamsen och papsen känner man sig redo för en vecka med plugg. Dock kommer den inte inehålla alltför mycket plugg men andra roliga saker. Som t.e.x. imorgon är det overallsinvgining och min overall kommer därmed inte vara lika blänande vit som den är idag. Den kommer snarare skifta i en brunaktig ton misstänker jag. Det kommer även bli svinkallt eftersom dessa overaller inte precis är vinteroveraller utan snarare en overall för målare som vistat ute på sommaren eller inomhus men det är bara att sätta på sig alkoholjackan som ett extra skydd mot kylan så jag inte förfryser under den mörka oktobereftermiddagen/kvällen. Det är nog det mest intressanta denna vecka men jag ska även hinna med ett besök hos tandläkaren och då kommer jag komma hem till sörping igen, skriva ett pm på spanska, kanske festa igen och såklar träffa trevliga sb! 

Bilden: kom ihåg hur vit den var, för snart är det ett minne blott.

I'm coming home!

Oh nu ska jag snart åka hem. Ska bli underbart skönt faktiskt och speciellt eftersom ingen av de jag umgås med är här heller så. Tyvärr har jag inte fått min dammiddagsbiljett såld än men men jag skiter i det nu, visst det är 330 kr åt helvete, vilket är mkt för en student men jag orkar inte tänka ekonomiskt för tillfället, jag vill bara hem. Ekonomisk kan jag bli i november.

Nytt hem nya vanor

Jag kommer snart drabbas av diabetes så mycket sött som jag stoppar i mig. Varje dag blir jag sugen på någonting sött och idag är det naturgodis som frestar mest. Jag vill bara sitta med en påse naturgodis bredvid mig och bara äta och äta. Detta sug gör att jag känner mig som värsta äckliga fettot som enbart lever för sötsaker. Men trots mitt sug är det ett ovanligt inslag i min vardag denna vecka men i helgen kanske det bryter ut vem vet, jag ska ju faktiskt hem. Påtal om hem ska jag införskaffa mig ett nytt hem och jag har fått en lägenhet precis vid universitet jättenice inget mer delat kök! Då ska jag bli duktig och frya sin matlådor och bli nyttig haha. Dock är hyran relativt hög men ändå , det är fräsha lägenheter så jag ska flytta 2 januari. Ska bli riktigt nice.

En dag i spanskans tecken

Idag har vart en dag som gått i spanskans tecken. Jag och Petra satt nämligen med vårt pm till tre och sen var vi ambitiösa och började på nästa veckas uppgifter. Så nu är jag helt slut i huvudet och kroppen (eftersom jag gick upp kl 7 och spelade squash) men ändå rastlös. Jag vill hitta på någonting men min ork vill visst inte det. Jag orkar inte ens titta på gossip girl-avsnittet jag laddade ner igår, då har det gått långt. Detta resulterar nu i att jag sitter i min säng med datorn i knät och verkar helt puckad i huvudet osm gör ingenting, jag får hoppas jag får energi snart.

Squash

Imorgon ska jag vara hurtig tillsammans med Rebecca. Vi ska nämligen upp i ottan (8.00) och spela squash. Jag har aldrig i hela mitt liv spelat squash men vi får hoppas att jag inte är helt superkass. Efter det ska jag skynda mig hem o bege mig till Petra där spanskaplugg väntar. Jag hoppas det är kul att spela squash så kanske jag kan motionera lite mera än vad jag gör i dagsläget. Men nu ser jag fram emot imorgon bitti då jag ska få röra på fläsket lite.


Bella alone in Linkan

Idag fick jag veta att alla mina vänner här i linkan ska hem. Det menas att det blir en ensam helg för mig. Jag kanske skulle bege mig ut mer mot östgötaslättens kust och hem till härliga söderköping, men isf på lördageftermiddag. Mamma och pappa jag kommer kanske hem! Men innan dess ska jag sova. Godnatt gott folk.


Idag har jag gjort en god gärning

Jag har köpt Kellog's special K som stöder rosa bandet. Supergott verkligen och så kan jag äta det på kvällen eftersom jag ändå inte äter mycket då. Det är hur gott som helst, med bär dessutom=ännu godare. Jag har också för första gången handlat på willys i skäggetorp. Jag och petra var där och handlade billigt, men jag föredrar mitt hemköp, det är ju trots allt närmare.


Den bortglömda maträtten

Idag har jag gjort en grymt god korvstroganoff. Detta är en mycket underskattad maträtt då den inte äts så mycket i mitt liv. Men nu har jag kommit fram till att den är både superenkel att göra, billig och lagom god. Dock har jag lite svårt för falukorv och korv i allmänhet men jag gillar såsen mycket i alla fall. Jag har även hittat en annan okomplicerad maträtt som jag också uppskattar då den går snabbt att göra och är som sagt enkel. Det är cream freise (jag är osäker på stavningen) och bacon med pasta. Hur enkelt som helst och den räcker till hela två måltider. Man sparar tid och pengar! Ibland är det kul att vara student.

Dagens outfit

Eftersom det är populärt med dagens outfit tänkte jag inte vara sämre för idag hade jag ju de snyggaste kläderna ever på mig så här får ni min plugga-spanska-och-tvätta-outfit.


Ojoj den är het till detta har jag även haft flipflops när jag sprungit från mitt um till tvättstugan.

En totalt skittråkig person talar ut

Idag är jag totalt skittråkig och allt jag vill göra är att krypa upp i en soffa och kolla på film och äta naturgodis. Men istället ska jag tvätta och städa iordning lite här och meningen var att jag skulle gå på korridorsfest hemma hos rebecca men jag måste erkänna att jag  skulle vara den tråkigaste människan på festen. En totalt skittråkig person passar inte hemma på fest utan snarare i tvättstugan. Jag vill vara ensam idag men samtidigt inte jag vet inte vad jag vill egentligen kanske skulle jag lägga mig med huvudet under täcket och försöka gömma mig från mig själv och komma fram som en skitrolig person istället. Kan det funka? Hm jag har visserligen fortfarande smutsig tvätt kvar. AHHHHH jag vill bli rolig igen!

Party party!

nu är magen fylld och alkoholen fixad. Nu är det bara jag som ska se snygg ut innan jag kan ta min cykel och åka till en förfest på obestämd mark och sedan till platå. Känns som det var en evighet sen jag festade senast eftersom jag hade min vita vecka förra veckan men denna vecka blir minsann inte det minsta vit. Party tre dagar i rad får se hur jag mår på söndag, den som lever får se. Har även köpt biljett till dammiddagen idag ska bli nice. Efterår är det ju grabbarna som får komma och det blir som en stor köttmarknad om man ska tro ELIN Players. Nej nu ska jag klä på mig min fina partyskrud och peppa till innan kvällningen hinner alltför långt.


Det blöder!

Ahhh jag har skurit mig i fingret! Det blev ett fint litet skärsår på mitt vänstra långfinger men aj så mycket blod det kom. Jag är glad att min mor var så förutsägande igår så hon köpt plåster åt mig. Så nu sitter jag med ett blodigt finger med ett plåster på som har blodat ihop och ska snart göra min lunch och sedan bege mig till skolan. Vilken hektiskt och läskig torsdagsförmiddag.

En students funderingar

Idag är jag hemma. Hemma hos mig i mitt rum i ryd. Jag har inte vart hemma sen i måndags och jag gillar det inte. Vill inte bo i min lilla håla. Jag orkar inte dela kök med 7 stycken andra, jag vill flytta. Det tråkigaste är dock att jag inte har råd att flytta. Jag måste klara mig och nu har jag en minihyra. Ingen som vill flytta ihop med mig för jag orkar inte bo här längre? Det känns så tråkigt.
Fick föresten brev från telia idag tydligen kan inte jag få mitt abonemang för mitt nummer vill inte flyttas, väldigt skumt. Kanske är mitt fel jag måste ner till en teliabutik.

En rolig sak är iaf att det är platå ikväll och jag ser fram emot det, dessutom har jag ju en ny partytunika som skall invigas och Jonas ska få sin drink som jag lovat för han var så snäll och skrev ut mitt arbete.

Vad gör arbetslösa om dagarna?

Idag är jag i Norrköping. Jag klarade inte av tanken att sitta ännu en dag och ruttna i mitt 20  kvm stora korridorsrum så jag stannade kvar här hos sb och fick snälla snälla jonas i tyska att lämna in mitt arbete. Han är en ängel idag haha. Så jag har nu gått på stan och så ska jag väl vara snäll och diska åt sb så jag inte är alltför lat. När jag gick på stan märkte jag att det fanns vissa kategorier av människor där det var mammorna, pensionärerna, de arbetslösa och så jag. Jag kände mig som en arbetslös fast i själva verket är jag bara kurslös i två dagar. Med mig hem fick den kurslösa studenten med sig två par strumbyxor och en klänning/tunika. Jag firar att jag är klar med mitt arbete och man kan se det som en present till mig själv. Senare ska jag ner till knäppingborg o kolla present till snart-ettårga-brorsbarnet-thyra sedan ska jag umgås med oscar.

Det går bra nu!

Vem hade kunnat ana detta? Jag, Gabriella måste kanske korta ner mitt arbete. Det trodde jag aldrig i hela mitt liv att jag skulle behöva men denna morgon har fingrarna bara flygit över tangentbordet. Om det är bra återstår att se men ändå jag har iaf 10 sidor exlusive framsida, innehållsförteckning och källförteckning. Det måste nästan firas! Frågan är bara hur men jag ska komma på ett bra sätt att fira antingen idag eller imorgon.

Snart slipper alla läsa om mitt tråkiga arbete för snart, snart är skiten klar!

Tänk vad mycket man kan göra med bara en tia

För en fattig student som jag är en krona mycket och för att inte tala om hur mkt 10 kronor är. Jag och Rebecca hade en diskussion kring vad man kan göra för 10 kr.

Man kan få en halv öl på flamman
En halv garderob på de flesta uteställena
En fjärdedelsinträde på platå på torsdagar
Två och en halv kaffe i baljan
En liten hamburgare på McDonalds

...och en miljövänlig frakt på adlibris.com

Effektivitet och pajbak

En gång om dagen får Bella ont i magen, då tänker hon på Kohlb så går hennes magvärk över.

Ungefär sådär känns det i mitt liv nu. Jag får en ångestattack kring mitt arbete minst en gång om dagen. Men efter ett tag med en paus, prat med klasskompisar och ett avsnitt av en bra serie så lugnar jag ner mig och det börjar flyta på igen. Min attack från imorse har övergått till ett lugn nu men däremot är jag inte så produktiv längre. Nog om mitt tråkiga arbete som fyllt upp största delen av bloggen denna vecka.

Idag ska vi ha fika i korridoren. Det har vi varje söndag men jag har aldrig varit närvarande men denna söndag måste jag infinna mig på plats då det är jag, som köksansvarig, som skall stå för fika. om någon tror att jag ska ställa mig och baka kan denna undra om han/hon känner mig på riktigt för det är det sista jag ska göra. Jag ska helt enkelt bara knalla ner till konsum och köpa färdiga muffins eller en sån paj som man kan låtsas som man bakat alldeles själv.


Jag borde väl klara av detta eller?

Det går trögt nu

Jag hoppades att min rubrik skulle lyda; det går bra nu men tyvärr är så inte fallet. Man blir tokig när det inte går som man själv vill och jag blir så stressad när jag hör om alla som så sorgligt nog måste korta ner sitt arbete medan jag själv sliter för att få ihop minimum. Jag längtar till tisdag så mycket att jag håller på att spricka för då är jag klar med skiten och har den inlämnad och i en dag får jag vara ledig utan att tänka på skolan alls. Sen är det på't igen på torsdag med spanska! Just nu vill jag bara ligga i min säng och kolla på tv.

Kanelbullens dag



Oj jag hade helt glömt bort det men det är ju kanelbullens dag idag! Själv har jag firat det genom att inte äta en kanelbulle dvs. inte firat alls. Hoppas Rebecca är på en kanelbulle, inte för att jag tvivlar på att hon inte skulle ;-)


Paus

Just nu har jag en paus i mitt skrivande på den där jädrans rapporten. Har bara ca fem sidor kvar att skriva, känns mycket sporrande. Men om man ser det ifrån den ljusa sidan har jag skrivit halva arbetet redan! Woho! För första gången i mitt liv önskar jag hellre att det var tisdageftermiddag istället för lördag. Men ikväll blir det att slöa efter denna underbart seriösa dag. Nej hemköp och matlagning väntar! Jag är tillbaka i verkligheten om några dagar!

Pål har köpt en badboll


Haha det bästa med att ha hemmakväll är att hitta roliga klipp på tuben och jag älskar detta med tanke på att jag är uppvuxen med galenskaparnas humor och jag kan inte sluta skratta!

De trögfattades förening

Jag stannade i Linkan och så hittade jag ett roligt klipp på youtube. Galenskaparna är grejer det. Där har jag min framtid.


Argumentationsteknik

Argument som inte håller när man undviker att träffa en gammal vän: 

  •  Inga pengar till buss och pendel
  • Jag har inte duschat
  • Jag har köpt naturgodis och tänkte ha en hemmakväll
  • Jag ska vara ambitiös imorgon

Alla dessa använde jag på Jocke eftersom jag nu ska försöka finna anledningar till att vara hemma i Linkan så jag inte bryter mitt löfte om en Norrpan-fri helg samt att jag ska vara överseriös imorgon. Jocke dissade alla totalt. Han tyckte jag var tråkig och det vill jag inte vara. Jag kommer troligen sluta i Norrköping ikväll...


Naturgodisets förbannelse

Usch jag kom hem med en påse naturgodis för ca 15 minuter sedan, nu har jag ätit upp halva innehållet i påsen. Det är som att jag har senil bulimi då jag hetsäter men glömmer att spy upp det. Jag har gått här hemma och längtat efter det där naturgodiset för jag ska äta det ikväll men så tar det en kvart(!) att äta upp det och ingenting kommer vara kvar tills den officiella kvällen. Dessutom blev jag nyss irriterad på jocke då han nästan förstör min plan om en seriös och norrköpingsfri helg med sitt lockande. Jag vet inte hur jag ska klara av detta! Elak är du Joakim!

En helt vanlig fredag

Jag förstår att alla som läser min blogg är jättenyfikna på vilket alternativ jag valde igår och jag kan nu meddela att jag valde att inte gå på platå. Det blev istället en tidig kväll och skönt var det när man träffade mina bakis-klasskompisar. Dagen har förövrigt varit helt ovärd med en rolig avslutning då lärarna sjöng en liten sång. Helgen ska jag för en gångs skull inte spendera i Norrköping utan i Linköping, nykter då jag har min rapport att tänka på. Ikväll finner ni mig i mitt rum kollandes på tv och möjligtvis med en påse naturgodis som sällskap. Ska bli skönt faktiskt. 

Ett klipp från Jalle & Julle, det roligaste är när man får se klipp ifrån porgrammet, haha jag blev inspirerad efter att ha sett Doobido.

Platå eller inte platå? Det är frågan

 Så var det torsdag, och torsdagar menas halva priset i baren och på entrén på platå. Hade det inte varit för att jag var totalt opepp och inte kände att jag borde skriva massor på mitt arbete kanske jag hade haft ett lätt val; gå ut. Nu har man folk som tjatar på en och det känns som jag är den enda i hela världen som inte ska gå dit så jag kommer säkerligen falla för grupptrycket och bli full ikväll. Men egentligen kanske jag vill stanna hemma, jag känner mig så tråkig då. Jag vet att jag låter tragisk men ändå, fest är det mest sociala här i Linkan det är så vi umgås. Men man kanske skulle försöka med en vit vecka denna vecka. Väldigt passande att det är vit kväll på platå ikväll då ;) men det är enbart klädseln.


Önskar jag var lika pepp som i lördags.

Onsdag och fireri

Idag har jag redan skrivit en sida på mitt arbete om effektivitet. Jag känner mig lite småstolt även om det som skrivits mest är skit och jag ändå måste göra om det. Men jag ska fira det med en fika med Norge-flickorna senare idag sedan ska jag se Grey's Anatomy och umgås med SB. Blir en trevlig onsdag trots allt.

RSS 2.0