Oh superhunk!

Kollade runt på internet på bilder på Zac Efron o jag hittade denna snygga bild mm vill ha! Skulle inte tacka nej till den mannen =P

                        
image22

Tidig städning

Vaknade kl 7 imorse. Fatta klockan 7! Det är ju jättetidigt herregud men iaf jag låg kvar till halv 8 sen klarade jag inte mer gick upp och så började av nån anledning städa först diskade jag bara då kände jag mej ganska duktig sen drocg jag fram dammsugaren och dammsög hela lägenheten så nu är den fin och så har jag skurat också det känns ju sjukt seriöst men men det som behöver städas mest är mitt rum men det har jag inte ens brytt mig om eller jag plockade iordning där igår iof men jag ska väl gå och städa det senare sen kanske man kan sitta ute i sin ensamhet är nämligen lämnad hemma för Mogata idag. Mogata Marken är ju så då får jag vara ensam hela dagen, ganska skönt iof dom kommer bli förvånade över att jag städat när dom kommer hem iaf.

Jag har hittat en riktigt fin pöjk nu såg nån reklam om High School Musical och så kollade jag på youtube om det fanns nån video därifrån så fanns det d och jag har nu upptäckt att Zac Efron är såå söt. Dessutom blev jag så glad av en av låtarna att jag kollat jättemycket på den haha pinsamt det är ju en barnfilm men skit samma jag blev glad av den och man har ju nåt fint o se på!


image21
  Oh en bild på snyggingen

We're soarin', flyin', there's not a star in heaven that we can't reach, If we're tryin', so we're breakin' free.

Någonstans på tredje våningen...

Ännu en gång sitter man i datasalen och har urtrist denna gång har vi företagsekonomi Wiie. Varken Johanna, Oscar ELLER Hannes är här så jag känner mej en smula ensam känner inte för att analysera annonserna ensam blir så mkt roligare när Johanna är här.

Igår kom jag och Johanna fram till att vi är som ett par haha. Hon åkte till Tyskland igår och vi bara men hru kommer vi klara oss vi pratar ju varje dag annars. Det väldigt känslosamt även om hon bara ska va borta i 4-5 dagar kommer sakna min Johannie pannie vi pratar faktiskt VARJE dag blir konstigt kan inte berätta alla saker som händer för henne.

Nej nu ska jag fortsätta ha kul på företagsekonomin.

En dag på stan...

Idag har det vart en myspysdag! Började med 2 lektioner så slutade man 10:15 dock var inte dessa med i min myspysdag. Sen for det iväg till den stooora staden Nrkpg en full och sjukt varm buss var det som mötte mej som tur var fick jag sittplats iaf men jag fick inte sitta med nån jag kände =/. Jag gick hem till Jocke och snart var vi nere på stan där gick vi först en kollrunda o tittade vad som fanns sen blev vi trötta och åt och då kom orken tillbaka och vi provade och hamnade ganska länge på JC där jag handlade både ett rosa linne och ett pat långa jeansshorts med hängslen jättesnyggt måste jag erkänna. Jag provade förövrigt ett par översnygga ljusblå Tigerjeans och gud vad jag vill ha dom men min plånbok tillåter mej inte det! Träffade min bror också har insett att han ser rikitgt viktig ut i sina bilförsäljarkläder riktigt snobbig nästan.

Nu ska jag gå o dö framför tv iaf men det var en trevlig dag på stan!


Jag tror han fattat vinken...

Har faktiskt vart en smula duktig idag med jag skrev lite av min rapport till mental träning som skulle vart inne för typ en månad sen men jag tröttna för jag insåg att ja endast skulle få ihop 1 sida flytande text då blev jag deprimerad och gav upp. Men det känns ändå som latmasken börjar fatta att han inte är välkommen. Så efter det gjorde jag nåt annat typ lyssna på musik tror jag det är verkligen underbart att lyssna på musik speciellt om man är ensam och lyssnar på en låt som man bara vill dansa till då kan man göra det hur fult man vill dessutom för d e ingen som ser en. Är förövrigt ganska skönt o va ensam ibland för då kan man göra saker som man inte kan göra när andra är hemma som o prata med sej själv o dansa haha.

Imorn ska jag och FavvisJockis gå på stan och prova massvis med kläder även om vi inte ska köpa dom men kul kommer det bli va länge sen jag hade en heldag med honom.

Är i akut behov av en massage, ingen som vill offra sej?

Förövrigt älskar jag min smultronkvist! hahahaha


image20

Jag vet vi är sjukt snygga!

Nu ska han flytta!

Ja nu får latmasken i mej allt ta och flytta ut tycker jag jag måste skärpa mej.  Han kom helt oinbjuden och flyttade in för några veckor sen och stannat jag funderar på att slänga ut honom för han gör ingen nytta här. Innan han kom sprang jag 3 gånger i veckan, gjorde mina läxor och så vidare nu gör jag ju ingenting bara går och latar mej hela dagarna nu får det vara slut. Jag försökte idag jag skrev klart mitt engelskaboksbrev så det är ju positivt nu är det bara om pilates, essän och utredande texten kvar.

Jag har förövrigt gjort två tester om vilken träningstyp jag är och i det ena blev jag Periodaren Pia och det säger ju allt går in för nåt och sen lägger av efter typ 2-3 veckor sen gjorde jag ett annat och där fick jag svaret att jag alltid kommer med ursäkter som gör att jag inte ska träna. Det passar verkligen in på mej måste jag ju säga helt sjukt asså det passar in på allt.

Nej nu tänkte jag slänga ut latmasken i mej och bli seriös! Jag orkar det är ju trots allt långhelg den här helgen och så har vi halv studiedag på onsdag med shopping! Jocke har grym smak så det blir bäst!

Tragisk lördag

Oh vilken dag! Vaknade o hade världens mensvärk kul - NOT! Så vetekudden va min bästa vän i typ 3 timmar o sen efter att ha proppat i sej 1 kg godis typ så blev det bra. Så nu sitter jag här och lyssnar på en jättefin låt med anders så jag gråter typ i min ensamhet och sitter fortfarande i pyjamas o äter godis usch va tragisk jag känner mej måste jag säga. Dessutom känner jag mej inte mindre tragisk av att min mamma e på förfest alltså ska hon festa ikväll och jag ska göra? Ingenting så jaa men ibland får det vara så.

image19
 
Åhh älskar anders kanske inte alla som förstår det men det är nåt speciellt för mej lixom!

♥Jag vill bara säga att du alltid kommer va mig nära ♥

Ciao Bella!

Läser runt i alla bloggar och de flesta som går på nyströmska skriver om 1. Italienarna och spanjorerna som kommer på besök och 2. skoltröttheten. Känns skönt för jag kan vara delaktig i båda haha. Skoltröttheten skrev jag om igår och idag får det bli våra blivande gäster.

image15     image16 

Ska faktiskt bli ganska kul och ha nån hemma hos sej jag ska typ låta den sova i min bäddsoffa va snäll jag låter då jag kanske inte är så snäll helt enkelt. Men dom får ju nånstans o bo så klaga ska dom då inte göra. Men sen tycker jag allt att vi som är "värdar" borde hitta på nåt med de små liven tråkigt och bara va med samma person hela tiden ja kvällsaktiviteter kanske vore nåt helt enkelt. Jag vill dock gärna veta vem jag får så man kanske kan skriva ett snällt litet mail eller nåt och välkommna personen hem till mej.

Haha hitta en bild från i somras på mej och jocke (vi försöker se uttråkade ut och lyckas ganska bra).

image17

Arrivederci (ursäkta stavningen)

Vardag

Nu blir jag snart galen jag har försökt skriva min bokgrej på engelskan men det går inte. Jag är helt slut jag är så skoltrött jag skulle vilja göra nåt annorlunda för en gångs skull inte bara gå omkring och göra samma sak hela tiden. Det skulle vara skönt att bara åka iväg och inte behöva tänka på nånting och bara slippa bry sej. Eller kan man ju flytta till kollektiv i Amsterdam och röka på hela dagarna haha det är nog den bästa idén jag kommit på - NOT! nej men jag vill bara göra nånting som är annorlunda kanske åka till en annan stad och bara göra någonting annat och träffa nytt folk känns som man bara står och stampar på samma ställe just nu. Jag vill inte att min vardag ska bli tråkig jag vill ha lite mer spänning jag får väl helt enkelt göra nånting åt det istället för att sitta och gnälla.

Motivation noll

Usch vill ingenting idag. Vaknade och insåg att det var grått och tråkigt väder. Det kan vara skönt om man ska vara hemma hela dan och bara gå omkring och mysa i sina underbara mjukisbyxor men nu var jag ju tvungen o gå till skolan dessutom visste jag att det skulle bli en lika onödig dag som alla andra dagar den här veckan. Men jag fick iaf skjuts till skolan av pappsen idag och så var min Johannsan i skolan idag och det var bra även om hon viskade och pratade kul haha vår pizzastund var det bästa på dagen. Min Mental träning var lika seriös som vanligt Hanna var tyvärr inte här idag heller så jag kunde inte göra någonting så jag hitta Martin och prata med där satt man i 2 h och pratade med Martin, Calle och Cedrik var en ganska speciell stund.

Nej nu ska jag påbörja min engelska!

Pink - Nobody Knows ♥

image14

I know this is a wonderful world

SimsOh ännu en eftermiddag har snart passerat och har bella gjort något vettigt? Nee verkligen inte gick hem tidigt kom hem kl 13 och sen dess har jag spelat sims, dansat loss för mig själv jag var glad helt enkel och sen hm jadu inget speciellt. Jag är ju så vettig om dagarna nu för tiden jag har inte gjort något skolarbete heller som jag borde suck jag får återgå till den seriösa Bella igen men ack så jobbigt jag gillar o va lite oseriös ibland orkar inte vara seriös hela tiden.

Har förövrigt haft en jättebra låt på hjärnan hela dagen så glad på nåt sätt. Insåg även nu att han som sjunger är ju ganska söt positivt!  
. James Morrison

♥Wonderful World - James Morrison ♥

Onsdag

Då sitter man på ännu en lektion, svenska. Gud så kul ska försöka skriva en essä om ett ämne i utvandrarna jippie! Boken har jag inte med mig heller. Jag känns välplanerad idag dessutom tänkte jag få lite förkylning efter projektarbetet så jag kan gå hem istället för att ha Qi gong på mental träning har ju inga kläder med mig. 

Så det är onsdag och man kan börja räkna ner till helgen och det är Grey's Anatomy wiiie! Men vad tusan ska man hitta på denna helg då? Plugga? ehm skulle inte tro det va jag vill inte plugga hela helgen dock borde jag ju göra en del men orka. Känner för att festa nån som har en fest dom vill bjuda mig på?

Tjipp och hej!

Spanskatråk

Just nu vill jag bara att läraren ska gå ifrån så jag kan gå o äta glass med lilla Jockie orkar nämligen inte sitta med det tråkiga spanskaprogrammet finns nog inget som är mer tråkigt än det vill hem nu! Ångrar att jag ens gick hit men man får ju närvaro iaf det är positivt. Nej nu ska jag fortsätta med ordkunskap eller grammatik på spanska och hoppas Stina går snart! Wiie

Kanske ska man göra en snygg utsmygning?

Bilder och dagen

Här kommer några bilder från grillkvällen.



Måndag igen jobbigt dock var det inte en så ansträngande dag men jag har vart sjukt trött hela dagen sov tyvärr inte så mycket inatt och jag fick gå upp 1 h innan jag brukar göra bara för jag skulle hem från nrkpg så. Nu vill jag ha helg igen.

Jag älskar min nya jacka förresten den är så skön och fin!

Grillkväll

Igår träffades jag och mina vänner och hade en "bjudning". Det började med att vi alla kom till hannes runt 17 och så kom vi på att vi skulle spela kubb och brännboll. Brännbollen var jättetråkig haha bara för att vi inte vann kankse men ändå. Vi blev utbrända 2 av 2 gånger iof var vi bara 4 men ändå dom andra var 3! Brännboll kanske inte är min, Johanna, Hannes och Challes sport. Men sen bytte vi till kubb och där var ju vi lätt mästarna. Sen gick vi hem till hannes och jag skulle lära mej spela poker det gick inte så jag gav upp och sen fick vi äntligen sätta igång grillen när det nästan hunnit bli kallt. Så kom Elin med och grillade och vi hade mysigt hela kvällen. Trekampen (brännboll, kubb och så det kan låta) vanns tyvärr av det andra laget men vi var ändå grymma på så det kan låta vi gav dem allt en match där men det var väl bäst att dem vann så Hanna inte skulle bli alltför sur ;) Kvällen avslutades med poker och sjukt låg humor. En mysig kväll med sina vänner helt enkelt

Bilder från kvällen kommer senare!

Till cedrik...

Nu måste jag skriva ett inlägg till snälla Cedrik.

Cedrik är en väldigt social typ som även är ganska trevlig måste jag erkänna. Han pratar som ingen annan och då menar jag både på hur mycket och sättet han pratar. Han är även ganska söt faktiskt. Så det var det jag hade till Cedrik!

Rent hypotetiskt...

Jag har kommit fram till hur mkt jag älskar uttrycket rent hypotetiskt. Det är helt klart mitt favorituttryck/ord i alla serier säger dom alltid det och jag vet inte men jag bara tycker om det haha jag vill kunna säga det mera men jag har aldrig några såna frågor. Jag ska helt enkelt börja använda det mera nu har jag bestämt.

Vi har pratat om vår grillfest idag och kom på många bra grejer tex att alla skulle ta med en dejt det lät väl askul haha, men det ville visst inte folk kanske inte jag heller jag har ingen dejt o ha med mej.  Jag hoppas även Mr Larsson kommer fatta det rätta beslutet. Men stackars Oscar fick stå ut med mycket tjat idag förlåt Oscar ska inte hända igen. Ha trodde du va jag är ju tjatarens mästaren men jag ska inte tjata mer om det vi prata om idag.

Jag är förövrigt nåt sjukt shoppingsugen har vart det ända sen söndagkväll, nu är det bara pengar som saknas. Har hittat massa fint som jackor, jeans o skor vill ha, vill ha!

 vill ha dessa jeans från Acne NU!

Dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta

225344-5Oh så underbar film. Jag blev helt kär, Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta. Den var så fin jag har inte sett en så fin film någonsin tror jag blev helt berörd av den det är en film som man vill ha och man fäller en och annan tår i den också inte för det är sorgligt utan för det är fint. Jag är trots allt en känslomänniska och då är det verkligen svårt att hålla tårarna tillbaka. Alla mina språkare som sett den och älskar den jag förstår dem verkligen nu jag håller med dem helt och hållet jag blev helt såld.

- Vår kärlek kan göra allt vi vill att den ska göra


Övningskörningsprat och första lektionen


Jag satt och disskuterade med mina föräldrar om att jag vill börja övningsköra, jag vet det är ganska sent men. Så drar pappa plötsligt ut en stol och säger nu är första lektionen, han tar fram ett kastrullock och en sopborste och sätter sig bredvid mig. Han säger nu vrider vi om nyckeln och växlar. Jag håller på att dö av skratt och kan inte koncentrera mig och mamma skrattar så hon håller på och dö och pappa sitter bredvid mig och ser helt allvarlig ut. Jag konstaterade att jag inte hade en aning om vart nånting som han sa satt så jag kanske inte är så lämpad att ens sätta mig framför ratten innan jag fått en lektion i vart allt sitter. Men jag har iaf bestämt mig jag ska ta körkort till nästa sommar!

Matlagning och strömbrytare

Jag vet att jag bloggade nyss men det händer så mycket just nu att jag bara måste blogga en gång till.
Jag är då ensam hemma just nu och blev hungrig alltså blev det så att jag fick laga till något till mig själv och dom som känner mig väl vet att jag är kass i köket. Mamma brukar säga att jag inte ens hittar dit. Men iaf jag tänkte att jag inte ville äta makaroner och korv eller nåt annat enkelt så jag beslutade mig för att göra lite lax och tagiatelle. Jag satte då på vattenkokaren och plattan och började tärna min lax. När jag skulle lägga i laxen i stekpannan så märker jag att det inte händer någonting nånstans så ser jag att det inte är någon ström hemma. Tekniska bella undrar såklart vad det är och kommer på att jag måste kolla strömbrytaren och visst hade den slagit ifrån inte för jag visste det då för det såg jag inte för om jag drog upp den hände ju ingenting. Då stänger jag av den plattan jag trodde det var fel på drog upp strömbrytaren och vips hade jag ström igen jag är nog ett underbarn trots allt. Sen så byter jag då platta och så händer det IGEN jag blev vansinnig och tänkte nehe ska jag inte få äta mat? Men jag gjorde samma prosedur igen och jag bytte platta och äntligen funkade det. För att återkomma till maten blev den utsökt jag är nog en bättre kock än jag tror förutom att jag fick äta laxslamsor istället för laxträningar. Men gott var det iaf!

Hittade ett bildbevis på när jag bakar en gång nästan lika bra som att laga mat:

image3
    

Jag sökte motivationen och fann flåset

Efter att ha sökt motivationen men inte hittat den gav jag mig ut iaf. Jag var helt enkelt tvungen att ha min lilla hälsorunda som mer och mer består av jogging. Som sagt hade jag noll motivation men jag klarade det och nu sitter jag och är så stolt över mig. Denna veckan har jag redan haft rundan 3 gånger och en till på söndag ska ske eftersom jag slarvade förra veckan får jag en straffrunda denna. Jag satsar på beach 07 haha.

Nu ska jag avsluta med en bild på mannen som alltid är i mina tankar där är min blivande make haha:
TOBIAS HYSÈN

Påskkärringar

Nej nu är jag frustrerad! Jag kom på hur mycket jag hatar påskkärringar, dessa små tiggande fula ungar. Idag så plingade det på dörren och självklart kom jag inte ihåg att det var skärtorsdag och påskkärringarnas älsklingsdag så jag öppnade glatt och där står 3 små killar och förväntar sig få nåt. Jag blev så förvånad att jag gick och tog lite pengar dom kunde få o när jag lägger ner pengarna så ser jag att det var lite grann dom fick trots allt och vad fick jag? Inte ens ett litet fult kort! Jag skulle ha smällt igen dörren framför dom och sagt att dom inte får nåt om dom inte kommer med ett kort. Usch d där är tiggeri. Sen har jag inte mött några påskkärringar och jag tänker inte öppna dörren om jag inte vet vem det är som kommer så jag kommer nog inte attakeras av dessa små kryp nåt mer idag eller i år heller för den delen!

Bloggare jag? Men visst

Jaha då har man fallit för grypptrycket då och skaffat sig en blogg. Min älskade Joakim sa att jag borde skaffa en så jag tänkte, varför inte? och nu sitter jag här och skriver mitt första inlägg.

Har lekt med min älskling Jockis idag var så länge sen och det är dåligt av oss verkligen vi suger! Nu har jag inte nåt och säga så jag får kanske uppdatera lite senare

RSS 2.0