Helg!

Så var det helg och jag ska för en gångs skull ta till vara på min lediga dag som jag nu har. Ikväll ska jag bege mig in till stora staden Norrköping för att träffa min vän Oscar och imorgon blir det bondfest. Ska bli riktigt trevligt må jag säga. För er som undrar har jag nu nya solbrillor, dock inte lika älskvärda som de förra.

Vila i frid


Oh mina kära solbrillor har gått i graven! Nu måste jag genast köpa nya, klarar mig inte utan solglasögon...

Flykten från bondgården

På lördag blir det fest från bondgården, alltså temat är bondgård. Jag fifflar med min outfit nu och jag måste säga att jag ser ganska så bonnig ut. Hoppas på en hejdundrande fest och coola outfits på lördag! Längtar redan...

Fotogenisk


Jag blir alltid så snygg på bild...

Sommarregn

Precis när jag skulle ta min snygga tantcykel ut från jobbet börjar regnet, jag tänkte jaha typiskt och trampar på. Efter halva vägen öser det verkligen ner mina ben är inte torra någonstans och jag har snygga droppar som rinner nerför vaderna. När jag väl är hemkommen en aning blötare än innan märker jag att det slutat regna. Jag tajmade in det bra snyggt.


Ensamparty


Dansar loss till min favoritlåt för tillfället...

Trött...

Supertrött efter en dag på jobbet. Känner för att hitta på någonting roligt, det är ju trots allt lördag men min kropp orkar inte plus att jag har morgonpasset imorgon, så det är kört. Vad man blir trött av på mitt jobb är inte själva arbetsinsatserna utan snarare att vara i solen hela dagen. Det är vad jag har att berätta idag.


Skärp er Söderköping!

I alla år har det klagats och klagats på köerna i Söderköping under sommaren. Alla har nu lag all skuld på bron som öppnas var 30e min eller vad det nu är. Hur löser man då problemet enligt komunen; jo man bygger en stor båtlyft, eller ännu är det bara snack och noll verkstad kring det hela. Om man nu ska se lite realistiskt på problemet tycker jag inte bron är den stora orsaken till alla köer utan att det är sju rödljus genom stan som kanske är en sträcka på 2 km har ingen tänkt på? Varenda gång jag får stå i kö i min lilla stad står jag ju vid ett rödljus och inte vid bron. Visst har bron ett finger med i spelet men det är ju rödljusen som stoppar upp hela trafiken!

Ombyte förnöjer

Idag tänkte jag efter min tredje kexchoklad (små) att jag ska kanske prova nåt nytt så jag tänkte träna lite fitnessyoga med Blossom, jag gav upp efter 15 min. Det var inte min grej, håller mig till pilatesen...

Årets kanske mest onödiga inlägg

Mitt nya liv må bestå av 20 minuters pilates var dag men jag kommer inte göra några kroppsförändringar som medför en mindre kropp snarare tvärtom. Igår hade jag svullodag nr 1. Jag och mor for in till Linkan för att hämta post och titta till min fina lägenhet, jag saknar den mycket att jag pratade med den igår min psykiska hälsa börjar bli alltför oroväckande. Eftersom jag nästan bor granne med gamla Linköping tog vi oss självfallet en sväng till Cloettas chokladbod och köpte kexchoklad så det åt vi massor av, till lunch blev det Max ( jag har gått o vart supersugen på det i flera veckor nu) och när vi kommer till Söderköping igen föreslår mamma en glass på Konfekthörnan, och det är jag inte sen att tacka nej till. Till kvällen bestod min middag av en pirog och tre cider, jag tror mitt kaloriintag igår var mer än en normal människa ska ha på en vecka. Vad jag vill komma fram till är att bli inte förvånade om jag rullar hem till Linkan om en månad.  

Mitt nya liv

Träningshysterin råder på jobbet och jag har idag lärt mig hur man gör sit-ups och dips på bästa sätt för maximal effekt. När jag kom hem var jag helt stirrig av hysterin att jag satte igång pilatesdvdn min mor har så nu ska jag bli stark i magen. 

If you really really love someone, like my frog did with me, they come back to you


Sjukt roligt från Smala Sussie.  Måste ses!

Jag vill gå hem med dig, jag vill bara gå hem med dig

Kvällen var perfekt. Vi satt ute på Hannas altan, drack lite alkoholhaltiga drycker, snackade om allt mellan himmel och jord och till slut blev det dans till winnerbäck, det är sommar när den är som bäst. Vi tog oss en tur in till Hugo också det var inte lika lyckat.


Jag och Hanna kan var söta...


Men vi kan också vara spårade...

Fredag och ledig

Dagen har bestått av lite smått o gott. En tur ner på "stan" och en tur till jobbet, kan inte hålla mig ifrån på mina lediga dagar. Försökte även i hettan och för att minska svetten satte jag fötterna i vatten, det hjälpte tills vattnet värmts upp och inte svalkade längre, så jag gick in kände att jag fick tillräckligt med sol för att balansera upp d-vitaminen. Ikväll blir det galej med ingen mindre än min trogne vapendragare Hanna, vad som sker och vilka mer som ansluter sig är ännu oklart men en sak är säker, det är norrköping som görs osäkert.

Partymonstret återvänder

Efter en tids uppehåll från fest är det nu dags igen. Blir dubbeldagar då fredag innehåller en hederlig gammal utgång och lördagen innefattar en klassfest med min gamla gymnasieklass (ja vi har en "reunion" ett år efter studenten). Så nu är det bara att köra på! Botten upp...


Jag och Rebecca i vårt esse! Tyvärr innehåller helgen inte Rebecca.

Var kommer kvinnorna ifrån?

Igår hade vi av någon anledning en diskussion vid matbordet om Adam & Eva. Vi funderade på vilka som var deras barn och tog fram bibeln och såg att det var kain o abel eller vad de nu heter. Vi läser vidare i berättelsen där det står att söndernas hustrur blir havande och föder ännu fler söner. Så vi funderade på var tusan kom hustrurna ifrån? La Gud bara ner dom på jorden och så fick de träffa Adam & Evas söner? Bibeln är väldigt utelämnande på de punkterna och jag funderar fortfarande var kvinnorna kommer ifrån.

Helg?

Det spelar ingen roll att det är helg, vissa hårt arbetande unga vuxna jobbar även helg. Jag är en av dom. Jag ska absolut inte klaga med tanke på hur lite jag gör och som Pelle sa igår, det är väl samma sak att sitta här som att sitta hemma i soffan, helt rätt är det. Men frågan är nu, vad ska jag göra resten av tiden i helgen? Jag slutar ju jobba kl 15 på lördag, vad händer?

Skitväder

Regnet öser ner och det enda man vill är att lägga sig i soffan och titta på någon mysig film, äta godis tills man spyr och inte gå ut på hela dagen. Tyvärr ser inte min dag ut så, jag ska tjäna pengar idag. Jag ska tjäna pengar genom att lösa lite korsord, läsa min bok och kanske någon gång gå ut i rusket och visa att jag finns där. Jag tror inte att det är särskilt många som vill bada en dag som denna och vill man det är man, enligt min åsikt, dum i huvudet. Ja men värre jobb kan man ha, det är ju inte så att jag kommer gå in i väggen precis. 

Slöbella

Det känns som jag inte gör någonting annat än är ledig. Efter mina två veckors "semester" så jobbar jag en dag för att sedan vara ledig två dagar. Så idag är jag ledig igen, vad bjuder denna härliga onsdag på då? Ingenting. Eller jo jag ska fira min svägerska med andra ord Maria. Imorgon börjar det hårda livet, jag ska jobba fyra dagar i rad. Önska mig lycka till.

Känslig?

Oh jag trodde min blödiga sida hade avtagit men icke. Har suttit hela eftermiddagen framför tvn och först kollat på filmen om Jackson 5 efter det började minnescermonin och mina ögon var inte torra alltför många minuter. Efter de tre begravningar jag varit på har jag nu lärt mig att jag aldrig kan se en kista utan att börja stortjuta. Det är för känslosamt, så även Michael Jacksons kista och alla tal, jag blev rörd till tårar under i princip alla tal och alla låtar.

"He is the greatest entertainer that have ever lived"

Michael Jackson


Idag kommer jag sitta bänkad framför tvn. Tv4 kommer nämligen visa minnesstunden för Michael Jackson. Jag tycker att han var ett musikaliskt geni och han var faktiskt den första artist som började med en show på scenen. Det är flera självklarheter han var först med inom musiken, jag tycker att man ska minnas jackson som den stora artist han var under sin storhetstid och inte allt annat rabalder kring hans personlighet. Och alla har vi väl haft en michael jackson-period i livet, jag hade det i alla fall... 

Avslappningstips

Bästa spikmattan! Idag tänkte jag att jag skulle vila lite efter jobbet, så jag släckte rummet, satte på lugnande musik och kände hur piggarna gjorde att min rygg domnade bort för en stund. Hörde bara två låtar sen var jag borta. Låg där i en timme och nu när jag är vaken är jag hur avslappnad som helst. Hett tips.


Plikten kallar

Kollade väderprognosen förut. Det sa att det ska regna hela dagen imorgon. Är någon förvånad att jag ska jobba då? Ja nu är jag inte ledig längre så sorry Sverige det kommer regna resten av sommaren, möjligen att det kan bli lite fint någon dag här och där när jag är ledig men annars icke. Jag hoppas ni har njutit till fullo. Sola säkert!

Va är det här för gött?

Har haft en trevlig helg i Götet. För typ första gången så regnade det inte en droppe under min vistelse i vad många vill kalla sveriges framsida. Efter att ha umgåtts med göteborgare dygnet runt kan jag meddela att det är inte en myt att de säger gött i varannan mening. Jag har även kommit fram till att i Göteborg pratar ingen rikssvenska.

¨
Rebecca blev bitter från förra inlägget för att hon inte var med på bild. Men jag saknar henne också och bjuder på en finbild på fröken.


Finingar


Jag saknar mina tjejer!

Grattis klanen Persson

Idag har jag bidragit med 600 kronor till ett av sveriges största företag, det gäller att gynna småföretagarna. Mina slantar spenderade jag på en klänning, ett nattlinne, hårborttagningscreme, strumpor och ansiktsrengöring. Kändes fint att spendera lite pengar och speciellt att gynna en av sveriges rikaste män lite granna.
 

Värme

Idag är inte värmen rolig. Jag vet man ska inte klaga men jag står inte ut, det är ju helt stört varmt, man kan knappt vara en sekund ute innan man har blivit som en stor svettpöl. Har planer på att åka till Norrköping, vet knappt vad jag ska göra där men kan ju vara kul, kanske kan man shoppa någonting. Har inget bättre för mig liksom.


Jag vill bada igen, men tyvärr är havet inte vid mig. Bilden föreställer mig hanna och sebastian som vi döpte vår vapendragare ringen till.

Bella och statliga bolag = ingen hit

OHHH varför ska dessa statliga bolag hata mig? Det gör bara att jag hatar dom tillbaka, först var det ju telia (som är halvstatligt), sen posten och nu jävla sj! Här försöker man boka en resa till Göteborg så funkar inte deras hemsida, varför just när jag ska boka? Jag åker aldrig tåg annars men just när jag ska göra det så ska hela sidan fucka upp. Jag blir tokig.

"Vad man göra, tvätta den i sjön och skicka den till afrika för att torka"

Jag och pappa tittar på en underbar dokumentär på kunskapskanalen (riktig kvalitetskanal). Namnet är om tvätt och människor och handlar om en tvättstuga i rinkeby 1997. Ett hett tvtips.

RSS 2.0