Duktig dag

Idag slutade jag kl 10:15 väldigt skönt efter det har jag både städat och tränat. Känner mig riktigt duktig måste jag säga. Skulle gått ut ikväll men Hanna mådde inte så bra och ingen annan har tid för en utgång med lilla mej. Jag känner mej ensam haha. Men det kan ju vara skönt med en hemmakväll också min kära bror och min "smått-havande" svägerska kommer ju på besök kan vara trevligt att träffa dem också någon gång. Jag kan ju intala mig själv att jag inte vill festa ikväll iaf. Nej nu ska jag slänga sopor och kanske köpa godis det skulle ju vara underbart gott kan jag vara värd efter denna vecka.

image80
Over and out!


Studiedag och träning

Då var den studiedagen förbi och blev det så mycket pluggande som jag hade tänkt? Nej inte precis men det finns en anledning nämligen att det känns som att man kan det hela så nu får man bara hoppas på att jag nu kan det mesta om Rättegångar och Brott & Straff. Imorgon blir en kort dag tänkte sluta runt 11 och gå och träna sedan blir väl crosstrainer som idag men ska kombinera det med core så jag kan få mina magmuskler i trim.

Var på gymmet med Johanna förut och stod på den där crosstrainern i drygt 1 timme och det var riktigt skönt när man tänker på det såhär i efterhand. Känns skönt att komma igång igen sen kan jag slippa ha dåligt samvete efter utgången på fredag.

Nu ska jag ta det lugnt och läsa in det sista inför rättskunskapen och sedan sova!

Over and out

Dagens outfit, Jehovas Vittnen och helglängtan

Nu ska jag göra nåt jag aldrig gjort bara för skojs skull jag ska nämligen visa en Dagens outfit . Dock blir det fler outfits det blir nämligen måndagens, dagens och min träningsoutfit haha. Jag lovar jag ska inte börja seriöst med detta.
 


Så dagen har idag tillbringats i skolan och sen bar det av på turné som Magnus säger med Religiösa sekter och nyandlighet. Vi var i Rikets sal hos Jehovas Vittnen. Var lite småläskigt i början men sedan blev det mindre obehagligt. Var bra personer som pratade (två killar som var väldigt söta) som vi överröste med kritiska frågor. Jag har kommit fram till att jag inte ska gå med i Jehovas iaf men jag respekterar dem det måste man göra respektera varandra det är väldigt viktigt .

När jag kom hem tänkte jag plugga med tanke på det kommande provet i Rättskunskap på fredag men tyvärr blev det ju inte så mycket plugg utan allt får komma på studiedagen imorgon. Jag tänkte ha en duktig dag och träna och plugga imorgon så jag förtjänar den efterlängtade helgen som på fredagen kommer roas med utgång. Så det kommer driva mig framåt denna vecka, man måste ju ha någonting som man har att se fram emot.

Ikväll är det nu Grey's Anatomy mittveckans höjdpunkt!

Read my mind

image91
Oh well
I don't mind if you don't mind 'cause I don't shine if you don't shine
Before you go can you read my mind

Fy fan vad bra jag är!

Den där kommentaren kom från mig varje gång jag hade rätt på ett mattetal idag under mattelektionen. Det gjorde tydligen Felicia glad så det tycker jag va trevligt att jag kunde glädja någon med min självsäkerhet haha.

En annan sak som är bra men ändå inte som jag gjort idag var när jag skulle ner och träna. Jag trodde jag skulle ha afro kl 17:30 men tankspridd som jag är var det 18:30 och jag orkade inte åka hem emellan så då tränade jag 1 h kondition och jag blev som drogad på crosstrainern och kunde knappt gå av och svetten rann så jag vet inte vad. Sen äntligen fick jag träna min afro och gud inte blev jag mindre svettig har nog aldrig vart med om så mycket svett haha. Nu känner jag mig stolt och ger mig själv denna kväll framför tvn!

Träningstrött

Har just kommit hem från ett hårt step up pass och det var även en styrkedel som var sjukt jobbig. Jag brukar inte ha svårt för step up om mitt huvud kan tänka klart men detta var en nära döden upplevelse. Jag har aldrig vart med om ett så svårt pass för det första och för det andra så har nu mina armar fått sig en rejäl omgång så jag skakar. Dit vill jag inte gå igen det var inte bra för självförtroendet för jag var så kass jag håller mej till Step up 1 ett tag till skulle jag tro innan jag vågar mig på någonting svårare. Imorn blir det afro för min del ser fram emot det verkar riktigt roligt men troligtvis kommer träningsverk på ställen jag inte ens visste fanns. Det är så skönt att komma igång igen.


When you where young

image90

You sit there in your heartache
Waiting on some beautiful boy
To to save your from your old ways
You play forgiveness
Watch it now- here he comes

He doesn't look a thing like Jesus
But he talks like a gentlemen
Like you imagined when you were young

Vem bryr sig?

Igår såg jag Upp till kamp, det brukar jag göra på måndagar. Jag måste säga att det är den bästa serien på länge som visats på svensk tv. När jag ser det undrar jag var kämparglöden tog vägen, var är dessa extremister som demonstererade mot Vietnam? Troligvis är de gamla nu eftersom det var på 60-70-talet men ändå, var är andan hos min generation? När jag ser hur massa ungdomar blir galna för deras Hagahus ska rivas undrar jag vad som skulle kunna orsaka detta idag. Jag tänker en stund och kommer inte på någonting. Efter det första avsnittet såg jag en diskussion på Tv 8 och då kom de fram till att vi är generationen som inte bryr oss och jag är beredd att helt hålla med. Det gör mig ledsen på något sätt. Jag vill också se viljan, åsikterna, upprördheten men vad får man se. Jo vi får se likgiltighet, skakande på axlarna och en massa gnäll för att det inte blev som vi innerst inne ville. Vi klagar och klagar men vi gör aldrig någonting åt saken dessa ungdomar vi ser i Upp till kamp gör åtminståne nåt de sitter inte bara på sina feta arslen och inte bryr sig. Finns det ingenting att bry sig om idag? Jag kan komma på ganska många saker såsom klimatförändringarna, Usas krig i Irak som pågått i flera år, det finns säkert 100 mer saker att kämpa för men vi är för lata så även jag, jag skulle ljuga om jag påstod någonting annat. Vi förväntar oss att någon annan ska göra sakerna åt oss att någon annan ska uttrycka våra åsikter. Vi uttrycker inte våra åsikter tillräckligt mycket utan vi ger upp så fort vi får en motgång. Jag säger inte att det ska bli som i Upp till kamp men snälla jag vill se kämparglöd, uttrycken, åsikterna jag vill se vilja. Jag vill kunna våga uttrycka allt våga stå på mig för om vi gör det kanske vi får en bättre värld för tänk världen skulle inte se ut som den gör idag om det inte vore för våra föregångare så vill vi lämna nåt till nästa generation måste vi engagera oss. Men vem bryr sig?
image89

Pontiak

Är kanske lite efter men jag älskar Pontiak haha han pratar ju dessutom som mej bara lite mer överdrivet än vad jag gör tack och lov!

Pluggtankar

Hur kommer det sig att man absolut inte kan plugga när man måste? Man kommer alltid på typ 100 andra saker man hellre skulle göra och då sitter man och tänker på det hela tiden när man läser om den grekiska antiken. Jag har kommit fram till att jag måste börja plugga mer i tid så jag slipper ligga och läsa hur många sidor som helst på en dag eller kanske två om jag har tagit mig i kragen. Just nu känns det inte som jag fått in någonting om antiken i mitt lilla huvud utan bara suttit och tänkt på vad det är för konstigt paket jag fått på posten alltså kommer det gå sämst för mig på provet på fredag som även ska innehålla inte bara antiken utan även medeltiden, renässansen, romantiken, realismen och upplysningen hur ska jag klara av allt detta om jag inte läser nu utan skriver ett blogginlägg som är totalt ointressant för eftervärlden? Jag får skärpa mig helt enkelt plugga tills jag ska till Norrköping sen får jag plugga efter att jag duschat när jag kommit hem. Jag måste ha en plan för att detta verkligen ska gå vägen såhär kan jag ju inte hålla på längre. Men nu måste jag ha en paus för att samla mina tankar och då kan man lyssna på underbara John Mayer och bara njuta av det.


The Fray - Look after you


The fray

Har kommit fram till att The Fray är riktigt bra. I kombination med klipp från min favoritserie blir det underbart.

Lyssna här

Gårdagens ord: Fin!

Händer alltid nåt konstigt när jag och hanna ska göra nåt vet inte hur vi lyckas. Vi måste ta en paus nu nästa helg vet inte om jag klarar av fler konstigheter hahaha

Myskväll med vänner

Jag har nog världens bästa vänner. Igår hade Oscar, Johanna och Hannes fixat en överraskning till mej för jag hade fyllt år och då bar det av till Nrkpg för att först bada bubbelpool på Grand jättemysigt så där satt vi och bubblade och pratade och drack. Sedan fixade vi oss iordning och gick hem till oscar en stund så vi fick se hans nya lägenhet väldigt fin tycker jag när vi vart där en stund så gick vi till pappa grappa en italiensk jättemysigt resturang så där åt vi gott och bara pratade, jättemysigt. Så tack för allt ni är bäst!


Födelsedag

Nu har Bella blivit stor igår så fyllde jag nämligen 18 år! Det firades efter kl 00:00 på Hugos var rikitgt skön stämning och det var roligt så tack de som gjorde början av min födelsedag bäst. På morgonen var Elin & Hanna världens gulligaste de fixade med tårta och tisslade och tasslade i köket sen kom de och sjöng för mej med presenter och tårtan. Åkte sedan hem för att träffa familjen och inte långt efter kom lite släkt var trevligt måste jag säga. På kvällen kom Johanna och av hennes present blev jag helt rörd kunde nästan inte hålla tårarna borta, den ska få hedersplatsen över sängen! Hannes kom även och vi kollade på film och åt fruktsallad. Min födelsedag var så bra som jag hade hoppats på om inte ännu bättre!

image88
Haha jag och Hanna innan Hugos

RSS 2.0