Året var 2008

Ja precis som alla andra bloggare hade jag tänkt berätta om mitt 2008. Det är nog det mest händelserika året i mitt liv, utan att jag ens tänkt på det. Livet har sin gång och 2008 var året jag skulle ta studenten. Studenten togs och efter det väntade en sommar av vilande och väntande. Väntande på beskedet från LiU, jag kom in och var överlycklig, det var vad jag hade hoppats på att min framtid skulle vara; fyra år i Linköping. Dock gick det inte smärtfritt, jag trodde mig inte alls få någonstans att bo och jag fasade att jag skulle stå där 18 augusti utan bostad, men icke mitt korridorsrum i Ryd har vart mitt hem fram tills nu då jag byter upp mig för finare Colonia. Detta var de stora händelserna i mitt liv detta år men jag har även hunnit med en tripp till Italien, vilket var en vecka som verkligen gjorde att jag uppskattade hemma mera, men jag har fått mersmak och om inte lång tid kommer jag stå inför en ny, mycket större resa; ett år i Spanien. Dock är året i spanien ett tag kvar till men tiden går snabbare än vi tror. Tillbaka till 2008 har jag även träffat min käresta och än så länge går allt smärtfritt för vem kunde tro det, att jag skulle ta mig i kragen och skaffa karl?! Annars har många människor, framförallt från Linköping klivit in i mitt liv och jag trivs som bara den. En tråkig sak är ju att flera klivit ifrån en, klassen man gått tillsammans med i tre år är helt plötsligt borta och jag tror att det är en person som vet att hon märkbart försvunnit ur mitt liv mer än jag hade trott för ett år sedan. Men som sagt livet har sin gång och vissa är här för att stanna. Det var min resumering av 2008 och nu ser vi fram emot ett nytt år, med nya händelser!


Bilden sumerar 2008, studenten och universitetet! Jag och ekonomi hör ihop.

Det blir inte alltid som man tänkt det

Var tog tiden egentligen vägen? Jag hade tänkte mig att träffa folk och göra roliga saker nu när jag är hemma i Söderköping men icke. Jag har slöat som bara den och visst kan det kännas behövligt men jag gör visst ingenting vettigt. Däremot kommer jag ju åka till Linköping tidigare än jag beräknat så några dagar faller bort. Men det är tur att Söderköping inte är så långt ifrån Linköping, jag får bjuda folk på fika hemma hos mig istället.

Nu är det inte långt kvar!

Woho med risk för att verka tjatig men jag flyttar på fredag! Äntligen, äntligen säger jag. Jag vill bara få iväg mina saker till min nya lägenhet och börja fixa och trixa. Jag ska gå in för det denna gång, inte göra det halvdant som jag gjorde med mitt rum. Tavlor ska upp och jag ska införskaffa mig ett duschdraperi. Jag har i fyra månader duschat utan duschdraperi så det kan vara dags nu.  

Sex and the city


Nu har jag mamma och pappa tittat på Sex and the City-filmen. Jag har redan sett den en gång och nu när jag sett hela serien uppskattar jag den mer än jag gjorde första gången. Den är underbar!

Måndag är det kom ihåg det inte lördag

Jag kan inte fatta att det är måndag idag. Hela mina veckor är antingen fredag, lördag eller söndag nuförtiden. Jag har noll rutin i mitt liv och är helt veckovill. Men som sagt det är måndag idag men ändå känns det som lördag. Mamma, pappa och jag ska ha myskväll med god mat, film och jag har även tänkt mig att godis kommer in i bilden. Alltså, det känns inte som en måndag. Jag tror jag bör börja skolan för att få ordning på allt i mitt liv inte bara veta vilken veckodag det är utan även göra någonting vettigt om dagarna inte bara sitta hemma och göra ingenting. De enda gångerna jag kommer ut dricker jag alkohol med mina vänner, herregud mitt sociala liv är enbart på fest. Jag är en tragisk människa för tillfället.

Mamma Mia!

Jag har nu sett Mamma mia hela två gånger sen förra tisdagen och jag blir alltid lika glad. Vad jag nu även upptäckt är den älskvärda Colin Firth! Är han inte helt underbar?   Enligt min mening är han  helt underbar i både Bridget Jones, Love Actually och så Mamma Mia! En riktig må-bra-skådis!


En salig blandning


Jag förra nyår, jag hade precis blivit smittfri från min halsfluss

Två dagar kvar av 2008 och jag känner mig inte det minsta stressad över nyår. Jag ska fira hemma hos min kära vän Fia och än sålänge har nyår inga förväntningar på sig, jag är mest glad att jag kommer vara med mina kompisar. Jag har redan en klänning fixad dessutom så den stressen slipper jag. Jag är inte heller sjuk som jag var förra året, så även det känns bra. Allt känns förvånandsvärt lugnt, konstigt nog. Efter nyår har jag en dag ledigt sen far jag iväg till linköping igen, den nya lägenheten måste fixas. Dessutom kommer Sb äntligen snart tillbaka till härliga östergötland, jag trodde inte jag var sån tönt som jag faktiskt är, men efter några dagar med honom måste jag stänga in mig på skolan och plugga microekonomi. Tjejer vi kommer ha det superkul med microboken!

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin haha nu har jag skaffat det

Söndagsbaksmällan

Det blev utgång igår!  Riktigt rolig kväll var det men såhär dagen efter är det inte lika roligt, jag låg halvdöd i sb's säng fram till halv 1 då min hunger kom fram och jag kokade spaghetti. Ja tror inte jag kommer ta mig hem än på ett tag då jag fortfarande inte känner mig helt bakiskry.

Utgång någon?

Eftersom det så misslyckat inte blev nån utgång i torsdags föreslog min vän Fia att vi skulle gå ut idag istället. Igår var jag lite opepp men idag blev jag en helt ny person och jag vill festa. Frågan är nu bara om det är någon mer som är på party party ikväll. Jag hoppas att Fias känsla från gårdagen håller i sig!

Detox

Ibland får jag massa konstiga fixa idéer och när jag får dom kan jag kolla upp massa saker om det på internet. Detta har nu inträffat. Jag sitter och tittar på allt som har med detoxkurer att göra för i en veckas tid har jag nu ätit sjukt onyttigt och jag har verkligen proppat i mig sötsaker, därför kan det vara trevligt med en utrensning fram till nyår. Det blir inte så många dagar och så kan jag känna mig duktig till nyår. Vi får dock se om jag gör verklighet av min plan.


Min plan kommer aldrig funka, jag blev just supersugen på en rostad macka och jag tänker äta det också!

Gårdagen...

... blev inte som man hade tänkt sig. Alla var på topp och vid 21 styrde vi kosan mot Hugos kön var sjukt lång men vi beslutade oss för att ställa oss där i alla fall, 40 minuter senare tog jag och Fia nyckeln hem till Elin och gick hem. Ingen utgång för mig igår alltså, men det var kul att se mina små älskade vänner igen. Idag har jag letat julklapp till min käresta och jag kan säga att det var sjukt mycket folk och man blev trött i huvudet och fötter. Självfallet köpte jag inte julklappen på rean så snål var jag inte.


Idag kände jag för att vara stekig i Sb's tröja, han vet inte om att jag lånat den dock. Just det, jag har färgat håret också.

Vi ses i dimman gott folk

Woho ikväll blir det party med söderköpings-eliten dock i Norrköping men ändå. Jag är nu taggad till tusen och det ska bli sjukt kul att få parta loss igen och framförallt se alla igen! De senaste dagarna har jag bara träffat folk som jag är släkt med och visst det är trevligt men jag börjar tröttna och samtidigt blir jag lite raslös. Nej ikväll är det party, party som gäller!

Julafton

Nu har Kalle Anka varit på tv och de flesta öppnar säkerligen julklappar vid detta laget. Själv har jag just knäckt nötter och ska snart bege mig vidare till farmor för julfika. Många sms har trillat in under dagen och jag blir glad varje gång men imorgon när jag får se många av mina älskade vänner från söderköping kommer jag vara ännu gladare. Hugos here we come. Hoppas bara inte det blir som förra året då jag fått i mig lite för mycket alkohol nej i år är jag äldre och klokare och har en bättre relation med alkoholen.God Jul (en dag innan)

Peter Jöback underhåller med sin stämningsfulla sång, mamma och pappa står i köket och lagar mat och jag är helt redo för att fira jul. I vår familj har vi sedan ett år tillbaka börjat fira julen den 23e. Det finns en förklaring som jag dock inte orkar dra just nu men det är bara att fråga om någon undrar. Så om en halvtimma hoppas jag folket börjar droppa in så jag kan få fira jul.


Jag har börjat som blondinbella med cambilder när jag är glad. Såhär glad är jag idag!

Dan före dan före dopparedan


Idag har jag hunnit med att städa (känns som det enda jag gjort sen jag kom hem), klätt granen, handlat med farmor och varit på massage. Massagen var underbar jag utnyttjade äntligen mitt presentkort på thaimassage och det kändes välbehövligt så nu är jag avslappnad och härlig. Mitt klippa håret-problem är nu löst, jag insåg att min mor kan klippa hår så hon får toppa mitt hår helt enkelt. Billigt och bra! Dessutom har jag köpt hårfärg så hemmafärgning blir det, jag ska bli fin till jul nu.


Vacker bild från nyår 2006. Hoppas på att ha samma hårfärg i år!

Att klippa eller inte klippa håret

Jag har ett dilemma. Jag har nu fått en bra längd på mitt hår som jag tycker jättemycket om, men jag har inte klippt det sen i juli och det kan vara lite slitet. Jag vet att varje gång jag går till frisören hatar jag mitt hår efteråt för de alltid klipper för mycket. Så jag borde klippa det men jag vet inte om jag vågar. Största i-landsproblemet men det är ett riktigt dilemma!

Det här är ju ett s.k bratparty vi ska ju självfallet inte dricka champangen vi ska ju spruta den på varandra

Systembolaget har en rolig reklam tycker jag. Vem fan går på det där? Men nog om det jag har hittat min webbcam idag, blev överlycklig för jag har många fjortisminnen med den och själfallet var man tvungnen att ta den där ultimata cambilden. Som vanligt tycker man att man är skitsnygg, särskilt i svartvit då den döljer ens flammiga hud och annat liknande! Jag bjuder bara för det på en bild tagen just idag!


Såhär snygg är jag idag! Ser ni felfri hy?!

Julstök

Julbaket har fortsatt idag också och det börv nougatgodis, ischoklad och knäck. Riktigt mumsigt. Imorgon ska granen upp eftersom vi firar ju den 23 december istället för den 24 måste allt vara klart redan imorgon. Men om någon av mina söderköpingsvänner ser detta så vill jag gärna träffa er! Bara att höra av sig, jag är inte upptagen alls.
 

Min favoritbild alla tider! På tisdag kommer Fia äntligen hem från Norge, tyvärr får jag vänta på Hanna ytterligare en månad.

Hemma

Så sitter man här hemma i söderköping hos mor och far. Det bakas julgodis, men vi har paus då vi var tvugna att ha mer ingredienser. Känns mysigt, imorgon blir det troligen julstädning och sen är det snart jul. Granen ska bara upp först. Det var en liten uppdatering från mig har tyvärr inte mycket mer att säga.

Sista natten med rummet


Ja nu är det bara en natt kvar i mitt rum. Jag har börjat packa ihop de flesta av mina ägodelar i små kartonger och grejer och inser att jag faktiskt inte har så jättemycket. Skönt kan man tycka nu när man ska packa ihop det. Jag har sedan jag kommit hem vid halv fyra hunnit att både tvätta och nästan packa ihop allting. Det säger hur lite jag har. Även fast jag inte är stormförtjust i detta rum så blir det lite sentimentalt att man ska lämna det. Jag har ju tillbringat många timmar här i ryd och snart ska jag inte göra det mera. Men skönt ska det bli att bo i en fräsh lägenhet med pentry. Nu ska jag fortsätta packa så det blir så lite som möjligt att göra imorgon när jag kommer hem från skolan.

google skapar hypokondri

Har ni tänkt på att varje gång man har en liten åkomma låt oss säga ont i magen så googlar man på det?  Man googlar då på kanske ont i magen och helt plötsligt tror man att man är gravid, har cancer eller har en blindtarmsinflamation fast vad man egentligen bara kanske ätit någonting dåligt under dagen. Jag vet inte hur många gånger jag ställt mig själv diagnosen cancer, jag kan då gå och oroa mig för det i flera dagar och sedan går det över. Jag är en googlehypokondriker. Dock finns det en bra sak att man får för sig alla dessa sjukdomar och det är att man blir expert på området. Man lär sig varje symptom eftersom man alltid tror att man har alla när man sitter där och googlar. Undrar hur många det är som ringer till läkare och tror sig vara mer sjuka än vad de egentligen är för jag tror att det i oss alla bor en googlehypokondriker.


Jag och min lata sida

Just för tillfället sitter jag i mitt rum och göra absolut ingenting. Mitt sura jag börjar sakta men säkert försvinna nu och ersättas av en gladare bella. Vad som däremot börjar ta över är min lathet. Jag är en smula hungrig och jag borde äta såhär dags men jag orkar inte ta mig ut till köket, bre två knäckemackor, ta fram ett glas mjölk och äta. Så jag sitter här hungrig och på halvdåligt humör istället för mätt med ett bättre humör. Livet är bra hårt ibland.
 


Dålig pluggdag

Jävla pissdag. Jag blir helt deprimerad av min mikroekonomi, fattar ju ingenting, sitter och stirrar på boken, mina anteckningar och uppgiften men det står still i huvudet på mig. Jag känner mig så trög, vill mest av allt bara lägga mig ner och börja gråta. Jag tror min hjärna redan tagit jullov faktiskt, tur att det bara är ett fåtal dagar kvar nu.

Just det mitt rum lyckades med besiktningen!

Mitt rum ska granskas

Idag ska mitt kära korridorsrum besiktas. Tydligen besiktas det alltid två veckor innan flytt så idag är det mitt rums tur. Undra om de hittar någonting att klaga på. Kanske märkena i golvet, eller alla "hål" i dörren. Ja jag vet knappt ens vad jag har gjort och den som bodde här innan gjort. Hoppas bara inte de har alltför mycket att klaga på. Idag står det övningsarbete på schemat och jag skall snart bege mig över till petra för att arbeta på då vi inte var så effektiva igår så får vi stå vårt kast och ta vår lediga dag åt pluggeliplugg.

Blondinbella har fått ett tvprogram

Dagens nyhet kan man ju säga. Visst blondinbella i all ära jag kan tycka hennes blogg är helt okej ibland och självfallet avundas jag hennes framgång men vad är detta för supertöntigt program? Jag tänkte först ganska kul kanske men nu har jag sett det och det är pinsamt. Hur inläst och krystat kan det vara? Nej jag tycker blondinbella bör göra det hon är bäst på och det är inte att vara med i tv!
Vill man se blondinbella-tv klicka här

Soduku

Jag har gått och blivit en riktig sodukunörd ibland så tar jag gratistidningarna Extra och Metro enbart för att lösa sodukut inte för att faktiskt läsa tidningen. Jag kan inte hjälpa att jag tycker det är undehållande sådär på kvällen när man tröttnat på datorn och inget bra är det på tvn. Dessutom är det ju definitivt bättre hjärngympa än att titta på ännu ett avsnitt av vänner eller vad som nu kan gå på tvn. Nu på senare tid har jag dessutom upptäckt tjusningen med korsord.

Nya skor=döda fötter

Aj mina fötter. Jag har köpt nya skor, och nya skor brukar vara samma sak som skoskav. Jag har inte direkt skoskav utan snarare "jag-har-ont-på-trampdynorna-för-jag inte-är-van-vid-att-ha-klackar-på-mina-skor". Detta har resulterat i blåsor på mina trampdynor, men det är bara att stå ut någon gång ska väl jag också bli tjej på riktigt och kunna gå i klackar.Men idag har jag lyckats gå långt i mina skor, jag är stolt över mig själv. Jag vet inte om mina fötter har samma åsikt men men. 

Uppdatering

Söndag idag och jag är fortfarande i Norrköping. Vet inte om jag åker hem senare eller ej, beror på vad som sker. Min mobil är iaf halvdöd så om nån vill få tag på mig kan det bli problem.Igår handlade jag och Glenn julklappar och det känns skönt för vi är nästan helt klara, gick snabbt och smärtfritt i år.

Peter Settman


Sjukt roligt klipp med favorit Peter Settman!

Pulkapappa


Världens roligaste avsnitt. Jag skulle kunna rabbla så många roliga detaljer från detta avsnitt exempelvis hur håkan beter sig vid fikat och när sune säger "mamma är du ungkarl nu?". Lägg dessutom märke till de fula kläderna, jag vill ha 90-tal igen så man kan gå omkring och vara jätteful utan att någon bryr sig.

Min fredag

Fredag idag och ingenting inplanerat förän runt 16 då jag ska ta mig till campusbussen för att fara in till Norrköping. Jag har redan läst klart micron så inga förpliktelser kvar. Ïgår fick jag ett ryck och tittade på hela(!) mysteriet på greveholm. Det är ju långt ifrån suneklass men ändå ganska mysigt och bra men alltså hur dålig skådis är inte "melitta"? Det var allt jag hade för studen.

Farbrorn som inte vill bli stor


Jag har tvn på och helt plötsligt kommer detta upp, helt otroligt bra barnprogram ju!

Helgens startskott

Nu har jag helg. Ja min helg börjar på torsdagar, skönt tycker jag. Denna helg skall jag läsa lite mikroekonomi (eller idag och imorgon), umgås med Sb och inhandla julklappar. Ganska lugn helg, jag och mr alkohol skall iaf inte umgås då vi blev lite oense förra helgen. Bäst att ta en paus från varandra då (fram till onsdag ungefär). Idag åker Rebecca hem till Gävle för att sedan bege sig till varma Thailand, jag blir väldigt avundssjuk, jag ska vara hemma i iskalla Sverige men nästa vecka får  jag åka hem till exotiska Söderköping så  vad är egentligen Thailand om man jämför med det? Jag är inte avis längre. Nu ska jag läsa mikro så jag senare kan slökolla på tvn eller titta på sunes jul som jag ännu inte gjort. Det låter som en bra torsdagsplan i mina öron.

Vykort

Jag kom precis att tänka på vykort. Det kan ju vara trevligt kan man tycka men den egentliga anledningen till att man skickar ett är ju för att skryta om att man är i värmen och har det asbra medan den som får kortet sitter hemma o ruttnar. Om man tittar på nästan alla vykort jag och min familj fått under åren står det alltid hur varmt det är och vad man ska göra för kul här näst. När man då läser det tänker jag alltid jävla pucko ha mage att försöka göra mig avundssjuk, för självfallet blir man ju det, det är en del av mig att bli avundssjuk på någon som är på andra sidan där gräset är grönare. Jag ska sluta skicka vykort (inte för jag är iväg och kan göra folk avundssjuka så ofta men det hör inte hit) eftersom jag inte gillar att få vykort. Dessutom brukar jag inte ha samvete att kunna slänga dem heller så jag sitter där avundssjuk med en himla massa vykort. 

Jullovet kommer snart

Igår fick jag hem min finisklänning jag tänkte ha på nyår! Den är så fin så jag vill ha den på mig hema tiden nu framöver men icke. Jag ska gå i mina vanliga gamla paltor här hemma i ryd. Längtar verkligen till jullovet då man är ledig på riktigt och det inte är långt kvar fram tills jag flyttar till finare ställen än ryd, tyvärr måste nog den senare delen av lovet tillägnas min kära mikroekonomi då tentan kommer komma med stormsteg. Superläskigt!


Haha bilden från nelly.se är mycket användbar, men sådär fin är min klänning!

Jag och mina sömnproblem

De senaste nätterna har jag haft så himla svårt att somna och när jag väl somnar vaknar jag på nätterna, drömmer en massa och ibland känns det som jag är vaken fast jag sover. Jag får ingen direkt djupsömn. Det är jätteirriterande för jag hatar att ligga och vrida och vända på mig innan jag somnar och att inte känna mig utvilad när man ska upp. Inatt har det iaf känts bättre än de tidigare nätterna, kanske börjar min sömn komma tillbaka.


Ett totalt ointressant inlägg om hur sugen jag är på ätbara saker

Efter mitt kvällsmål bestådende av de sista havrefrasen och två knäckemackor känner jag mig inte tillfredställd. Jag är supersugen på allt, mat och godis. I matväg har jag blivit sugen på pommes, mammas kassler i skysås och riktiga köttbullar. Godis däremot skulle kunna stilla mitt behov för tillfället och jag är så nära på att ta cykeln till hemköp och köpa mig en påse. Får se hur det blir med den saken, kanske sätter min brist på ork käppar i hjulet för mitt godisinköp.  

Julklappar

Som jag nämnt tidigare hatar jag att inhandla alla sorters former av presenter. Julklappar är värst för då måste man handla till flera vilket leder till att jag blir panikslagen. Jag brukar lösa paniken genom att alltid köpa mina julklappar tillsammans med min äldste bror, blir alltid mycket bättre, då är man två om saken. Men en julklapp jag måste köpa alldeles ensam är den till Sb vad tusan ger man en person som inte önskar sig någonting?


Vilken stad bor jag i egentligen?

Häromdagen när jag åkte buss insåg jag helt plötsligt en sak. Jag bor i Linköping. Jag har bott i Linköping i några månader med det var först då som jag insåg att jag faktiskt bor här. Dock känner jag mig fortfarande som en Söderköpingsbo ut i fingerspetsen men samtidigt känns det som jag även bor i Norrköping. När jag bor själv bor jag i Linköping, när jag bor hos mamma och pappa i Söderköping och ja ibland känns det som jag bor i norrköping när jag är hos sb. Enligt försäkringskassan bor man där man har sin säng så jag bor enligt försäkringskassan i Linköping, så nu är det bara att acceptera, jag är Linköpingsbo.


Jag är en dålig människa

Jag skippade min tidiga morgon, jag vaknade och somnade om. Jag är en riktigt riktigt dålig människa, jag vet. Men de senaste nätterna har jag sovit riktigt kasst verkligen. Vad är felet?

Tidig morgon

Jag och mina klasskamrater är bortskämda. Hört från de flesta; Oh vi börjar 8 imorgon vad hemskt, jag har inte gått upp så tidigt sen jag minns inte ens när.
Ja imorgon blir det upp med tuppen. Hur ska jag orka?

Måndagsuppdatering

Jag överlevde gårdagen men något som inte är att rekonmendera är att springa till tåget och sedan åka baklänges i bakistillstånd. Idag blir det att vara en duktig människa. Jag ska hinna med att städa, fixa iordning tvätten, plugga och så har jag handlat. Fick min hyresavi för mitt kommande boende, så nu känns det nära! Jag ska flytta om mindre än en månad och det är bara 2 veckor kvar tills jag har jullov.

Alkis-Bella

Jag känner mig som en alkis idag. Jag skakar, har smink från gårdagen kvar, ont i huvudet och när jag var i köket stog jag och nästan ramlade omkull. Jag har aldrig i hela mitt liv vart så bakis, vill bara att allt ska vara över nu!

tecken på att du fått i dig för mycket alkohol

Du shottar ensam och dessutom sjunger du en shot/snapsvisa innan, ensam. 
Du minglar hellre med främlingar än dina vänner även om stället är enormt
Du kallar den äldsta bartendern för snygging
Du börjar helt plötsligt gråta okontrollerat av ingen anledning
Du tar av okända människors drinkar 
Du råkar föväxla consealer med läppglans
Din cykel är inte hemma dagen efter för du var inte kapabel att cykla

Ja listan kan göras lång och då enbart om gårdagen... Tack de som tröstade den gråtande Bella iaf. Och tack Petra som var så gullig och tog hand om mig, satte mig på bussen o ringde tills jag kommit hem.

luciakraballen

de som vill veta hur luciakraballen var får kontakta mig personligen. Ingen jag helst vill prata om men man kan säga så mycket att jag inte var cool precis. Jag stryker ett steck över det och fokuserar på nästa år...

Ikväll smäller det

Luciakraballen ikväll, overallen är pimpad, humöret på topp och drickan fixad! Nu är det bara timmar kvar, ikväll kan inget stoppa mig!

Självdiciplin=noll

Ibland önskar jag att min självdiciplin var hundra gånger bättre än den är idag. Jag sitter hemma, gör ingenting och ändå tar jag inte fram min mikrobok och läser. Vad är feler? Är det så tråkigt att plugga att jag istället väljer att tråka framför datorn? Nej jag måste nu ta tag i detta, lägga ifrån mig datorn, ta fram boken och börja läsa!

Uppdatering

För er som undrar gick jag till skolan igår, jag åkte dock till norrköping när vi hade rast. Snart ska jag bege mig tillbaka till Linkan och till kvällen vätar bio och restaurang med petra, rebecca och tanja., ska bli riktigt nice. Kan även meddela att jag bestämt mig för den svarta klänningen, men den är nu slut i lager. Ahh irriterande!


Den vill jag ha på nyår!

Att gå eller inte gå till skolan

Jag funderar på att vara en dålig student. Jag tänkte att jag skulle hoppa över min lektion. Jag tycker det är bättre att inte gå på en övning än på föreläsningarna, faktiskt. Hm får se vad jag gör.

Jag ser det snöar

Har ni sett att det är snö i Linkan? Igen, det är ju otroligt, vad det snöar nu förtiden.


Sådär mycket snö är det nästan i Linköping idag.

Dirty sexy money

Jag har blivit fast i dirty sexy money som går efter Grey's på onsdagar. Det är gjort med en så stor knippa ironi att jag inte kan låta bli att skratta åt deras problem. Allt som inte händer i verkligheten händer i den serien. Jag försökte börja titta på det i våras när det började men jag gillade det inte då. Nu är det definitivt någonting jag ska följa. Rika, snygga människor och massor utav intriger, kan det bli bättre?


Pickninck i Ryd

Min mor och far var här nyss, vi hade McDonalds-picnick på mitt golv, mycket mysigt, man gör ju vad man kan när man inte har något bord i ett studentrum. Vi pratade om deras tripp till Ullared och min overallspimpning. De tyckte min overall var cool, jag kan hålla med, den är snyggare nu än den var igår, dock så är mitt ena byxben lite segt att få på då limmet måste gått igenom eller nåt.

Nu skall jag göra någonting jag aldrig gjort jag ska visa två klänningar (eller egentligen är det samma klänning men i två olika färger) som jag vill ha men jag vet inte vilken som är finast.

  
Vilken är nu snyggast? Svart eller rosa?
Bilderna kommer från nelly.se

Svensson-liv

Idag var jag i skolan till 14:30 och sedan visste jag inte vad jag skulle hitta på så jag och Rebecca tog oss till gamla stan och gick omkring en sväng och sedan begav vi oss till Valla. Vi tittade på alla mysiga hus och för första gången i mitt 19-åriga liv så ville jag bo i hus, det såg så mysigt ut med en trädgård och adventsljusstakar i fönstret. Jag vill inte bo i mitt 20 kvadratsrum ensam. Jag vill leva Svensson-liv, jag tror inte det är så hemskt faktiskt, mysigt och bekvämt. Jag är ju en bekväm person så. Eller kanske vill man ha det som familjen Andersson i Sunes Jul, skulle det inte vara nåt? Jag tror jag är på pricken som mamma Karin.

För de som undrar så har jag ju självfallet inte sytt fast mina bokstäver på min overall utan det är textillim! Kladdigt och riktigt jobbigt, men ska man på kravall (overallsfest) måste man vara snygg.

Resultatet


Jag kommer ha fulast overall på Luciakraballen...

Tisdag


Det är bara tisdag och ändå känns det som hela veckan gått, men icke, många dagar kvar till nästa vecka. Min vecka kan jag inte påstå är särskilt ansträngande jag har föreläsning imorgon och så övning på torsdag sen är det fredag och helg. Jag gillar detta år nu riktigt skönt att bara läsa en kurs och fokusera på det. Dock måste man ha god självdiciplin vilket jag hade denna morgon då jag läste det jag skulle. Idag är det som sagt overallspimpning och när ajg kommer hem kanske jag tar en bild på snyggisoverallen. För att påminna de som glömt hur en snygg ekonomoverall ser ut har jag en bild i mitt inlägg.


Skägget i brevlådan

Jag gav julkalendern en chans i år, det har jag inte gjort på många år nu men aldrig att jag ska se ett avsnitt till på den där julkalendern. Var är julstämningen? Det var som att allt var i framtiden och allt var ultramodernt. Nej var är fjällstugan och alla mängder med snö och små söta barn? Skägget i brevlådan får ett minus av mig. USCH!

Julen närmar sig och overallen måste pimpas

Första december idag. Kort kvar till julafton och jag har inte köpt en endaste julklapp, vet inte ens vad jag ska köpa till någon heller, men det löser sig. Sitter för tillfället och lyssnar på julmusik och äter pepparkakor, funderar även på att titta på Sunes Jul för att komma in i stämning. Älska Sune mer än någonting annat, de som förespråkar mysteriet på greveholm kan ju försöka tänka om, Sune is the shit! Idag har jag köpt lite overallsfix såsom ett jättefint rosaglittrigt tyg som jag ska skriva Bella med och så några märken och textillim. Jag är förberedd inför morgondagens overallspyssel, pimpa overallen är nice måste ju ha en snygg till Luciakraballen som jag hoppas Jonas köpte en biljett till mig. Jag orkade nämligen inte köa från kl 17 igår så jag skickade Jonas.


RSS 2.0