Gott nytt år!

Ja då är det snart slutet på 2007 och vi tar klivet in i 2008, året som man nästintill fruktat. Det är detta år jag ska bestämma vad jag vill göra ett tag framöver ska jag plugga direkt, ta ett ledigt år o resa? Svåra beslut inför livet. Jag tänker inte göra en årsresumé som det verkar som alla andra gör för jag vet inte vad som hände i år och vad som hände förra året. Ikväll ska jag i alla fall få fira in det nya året och det känns bra. Så med nyårsblåsan på så kommer jag!

image128
Haha en snyggisbild från förra årets nyårsfirande!

Ännu en dag i halsflussens tecken

Ja idag har jag vart mycket aktiv. Vaknade halv 5 imorse och sen dess har jag kollat på oc, ätit, nördat framför datorn, kollat oc och suttit framför datorn igen. Emellan har jag också knarkat pencillin. Jag är en riktigt lat person egentligen men när jag är sjuk blir jag rastlös och vill hitta på saker så jag förstår inte detta. Egentligen borde jag typ duscha eller nåt så jag åtmistone inte ser sjuk ut. Jag kan ju iaf se lite halvfräsch ut istället för att gå omkring i fettigt hår, en alldeles för stor tröja och torrt ansikte. Nej senare ikväll ska bella fräsha upp sig med en dusch eller varför inte ett bad. Visserligen hatar jag att bara och ångrar mig alltid när jag väl fixat och sett fram emot badet. Så det får bli duschen.

Nu är det dags att fjanta runt lite mer i denna stora lägenhet!

image74
Nyår förra året så vackra man kan vara!

Sjukling

Igår var jag inne i stan med min favoritflicka Johanna. Vi skulle kolla på rean lite men ingen av oss var på så mycket shoppinghumör och båda var trötta, hungriga och varma. När vi skulle åka hem var jag däremot trött och jättefrusen. Vi kom hem till mig och kollade på sune och efter ungefär 1-2 timmar tog jag febern och jag hade över 40 graders feber. Inte så roligt. Natten var hemsk då jag hade feberyra och trodde folk var hos mig hela tiden och var jättearg för de inte gav mig de kläderna de skulle eftersom jag frös. Nu har jag knarkat panodil och vart hos doktorn. Jag är inte sjuk så ofta men när jag är sjuk blir jag jättesjuk och denna gång var det halsfluss igen. Hade det i somras också. Så nu knarkar jag pencillin och panodil så jag ska få fira nyår dock utan alkohol men vad gör det. Jag kanske slipper ligga hemma och febra.

Ett tips till alla som är sjuka: Dvdboxar är det bästa som finns man kan ligga jättelänge och titta på film och min räddning ikväll har vart OC.

image76

Känslomässigt självmord

I julklapp fick jag OC säsong 4 och jag blev jätteglad. Men när jag läser på baksidan blir jag sentimental. Jag börjar nästintill gråta. Idag satte jag i disc 1 för första gången och då ser jag en tillbakablick från säsong 3 och jag känner hur tårarna bränner bakom ögonlocken. Jag kan inte hjälpa det. Lite längre in i avsnittet sitter jag i mitt mörka rum och gråter floder. Det går inte att stoppa. Jag har tidigare kunnat konstatera att säsong 3's sista avsnitt är som ett känslomässigt självmord för mig. Detta var nästan i klass med det. Dock har det inte kommit upp till det värsta men det är ändå hemskt. Jag är helt enkelt för känslig och sentimental för OC. Men nu ska jag fortsätta att glädjas och gråta till OC. För OC har vart en viktig del i mina tonår. Jag älskar helt enkelt OC.

image34

Juldagen är inte någonting för mig

image127


Nej nu är jag trött på julen och äntligen är den slut. Gårdagen blev inte så lyckad som jag hoppades men men jag hade trevligt sällskap iaf. Ja sällskap fanns ju där om man säger så det var helt fullt på hugos och det var för mycket så det blev nästan tråkigt. Nu ska jag inte festa förän nyår igen, blir en låg vila ;-).  Jag fick ju en dusch där inne också tack för ölen på mig!

Idag har jag i princip sovit bort hela långa dagen och duschen tänkte jag komma till men ännu inte lyckats. Jag fastnade här vid datorn och nördar mig istället. Men däremot har jag bestämt mig för att imorgon ska jag lämna in min stackars mobil som inte mår så bra. Jag måste ha den hel så jag kan ha mitt riktiga nummer. Nu har jag två nummer för jag fick låna min brors gamla som jag inte fattar någonting av men men jag kan ringa och smsa iaf det är positivt.

Jag trodde jag hade glömt dig men tyvärr var du kvar i mitt huvud men sen igår så är du helt borta. Jag tycker inte alls om dig du är bara konstig. Det kan ibland vara svårare att glömma än man tror.

Längtar till nyår nu och förhoppningsvis träffa kul folk och så ska jag ju vara med mina tjejor. Men först ska jag vila upp mig nästan en vecka och gå omkring i mjukisbyxor och bara vara.

God Jul!

Detta år blev julen lite annorlunda. Jag firade nämligen julafton redan igår den 23 december istället. Anledningen är den att min bror just fått barn och då för att de ska slippa stressa runt på julafton fixade vi så att vi firar jul en dag innan. Allt kändes precis som på julafton så tillslut hade jag intalat mig det hela tiden att jag faktiskt trodde att det var självaste julafton. Jag fick iaf många fina paket och familjen måste nog tycka jag verkar lite sliten för att jag fick bara saker som man ska ta hand om sig själv med och ta det lugnt. Men jag gillar det och äntligen fick jag min Sunes jul!

Imorgon är det juldagen och då blir det partaj så det står härliga till. Känns som jättelänge sen jag var ute och nu får jag äntligen festa loss lite efter två veckor av hårt slit och uppvilande. Nej nu ska jag vila upp mig ännu mer så jag kan klara av morgondagen och sedan ska jag pysa hem till bror min.

God jul på er alla!

All I want for christmas is...

Tobias Hysén! Honom skulle jag inte tacka nej till om han kom inslagen ojoj vad glad jag skulle bli. Min favoritsnygging.
image112

Mobilen

Nu har jag fått det svart på vitt det var inte mitt simkort det var fel på utan min mobil så jag borde lämna in skiten innan den inte kan läsa ett enda simkort. Vädligt irriterande måste jag ju då säga. Men innna jag har lämnat in den har jag det nya tillfälliga nummret men jag får väl mitt gamla tillbaka när jag tagit mig i kragen och lämnat in mobilskiten!

Jullov och mystiska saker

Nu kan man säga att Bella iaf mentalt har jullov. Officiellt har hon inte jullov fören runt kl 12 imorgon. Men mentalt fick hon det runt kl 20:00 idag för då blev hon klar med sin sista uppift för året. Nu ska jag inte göra nåt som har med skolan att göra på hela lovet jag ska koppla bort allt, jag tycker jag förtjänar det.

Var med om en konstig sak förut. Nu när jag har kopplat bort skolan tänker jag för mycket på annat och analyserar saker så annars kanske det inte skulle varit konstigt. Men just vid detta tillfälle var det väldigt skumt. En av det motsatta könet hade en liten konversation med mig och ställde TVÅ frågor och satte smileys på lite konstiga ställen. Jag blev helt ställd.

Julen är förstörd!

Jag vet att julen handlar om gemenskap och sånt och det kommer jag få men nu är det så att i min jul så har jag mer än bara gemenskap. Dock är jag inte traditionsnisse men en sak måste vara där och det är någonting som jag inte kan påverka. Andra måste ha sin kalle anka eller karl-bertil johnssons jul men jag har någonting helt annat. Något som är höjdpunkten på min jul som helt enkelt gör hela julen och det är Svensson Svensson. Nu satt jag och tittade i tv-tablån och blev förbannad och ledsen. Svensson svensson ska inte visas på julafton inte någon gång alls. Jag hatar just nu svt och public service kan man stoppa upp nånstans för jag hatar detta nu de har helt enkelt förstört min julafton!

En sammanfattning av Bellas vecka och kommande tid

Denna vecka har hänt följande:
  • Jag har gjort klart Islam - känns skönt att vara klar innan julstressen
  • Jag har sett Pontiak - han var grym, dock hörde man inte vad han "sjöng"
  • Min mobil har blivit konstig - jag hatade den ett tag men sedan insåg jag att det var simkortet det var fel på
  • Mitt rum är ommöblerat - det är sjukt fint nu
  • Jag har blivit full utan att dricka - min sinnesstämning var densamma som efter en flaska vin
  • Skrivit matteprov utan att plugga - gick bättre än väntat
  • Jag har nytt nummer - men bara tills vidare
Den närmsta tiden ska jag göra följande:

  • Skriva rättskunskapsprov - imorgon, jag tror jag kan det. Känns skönt
  • Skriva om Moa Martinsson - jobbigt men måste göras sista grejen innan lov
  • Gå på lov - känns välbehövligt som jag längtat
  • Köpa julklappar - jag tillhör den kategorin som hatar att köpa presenter och skit. Anledning: Jag hittar aldrig nåt bra
  • Fira jul en dag tidigare - Gary och Marias fel. haha nej det blir bra.
  • Festa loss på juldagen - Kommer nog bli kul med mina flickor!
  • Nyår - Vet som vanligt inte vad man ska göra

En helt vanlig tisdag den 11 december 2007

Då var det tisdag och dagen har vart som vanligt med vissa undantag. Vi hade exempelvis besök på religionen av en Buddhist. Niklas hette han. Han var en trevlig man med ganska bra tankar. Buddhismen är inte så tokig ändå. Påtal om religion har jag nästintill panik. Kursen slutar om 1,5 vecka och jag har mitt förbenade Islamarbete att göra och dessutom måste jag göra bra ifrån mig på det om jag ska ha ett högt betyg. Ingen press alls inte inte alls. Förövrigt är skolan inte snäll mot oss i Sp05B speciellt inte ekonomsidan. Vi har nämligen tre inlämningar och två prov under denna dryga vecka. Nej paniken infinner sig inte alls. Jag är lugn som en filbunke det är därför jag ska stanna hemma imorgon och få någonting gjort istället för att gå på en lektion och ha 4,5 timmes rast och sen sitta och släktforska. Nej jag tänkte göra nytta och mitt mål är att ha påbörjat rättskunskap och avslutat islam. Får se hur det blir med den saken. Hade tänkt bli fit också nångång så träna tänkte jag även det få tid med. Tyvärr börjar tjockisen i mig titta fram lite närsom men efter jul får det bli ändring på det. Hårdträning 5 gånger i veckan. Haha drömma kan man iaf göra.

De tre vännerna och Bella

Jag har helt klart de snyggaste kompisarna. Jag låter bilden tala för sig själv ni vet en bild säger mer än tusen ord.

image126
Fia, Jag, Hanna och Felicia!

Idétorka

image125

Skön skoldag och regn

Skön dag i skolan idag. Hade bara att jobba på marknadsföringen, Per var för en gångs skull intressant på rättskunskapen och på släktforskningen anstränger man sig inte alltför mycket. Däremot satt jag, Frida och Karl kvar och pratade släkt och utbildning med Carl-Johan i ungefär 20 min senare än vi slutade, det var trevligt. Hemvägen var inte alltför rolig då jag fick traska ensam 2,5 km i spöregn och mitt paraply blåste upp ibland. Det enda bra med regn är när man sitter inne och ser en mysig film med folk man tycker om för då är mysstämningen på topp men ska man vara utomhus så suger det verkligen.

Det är äntligen helg och som sagt ska jag ta det relativt lugnt blir ju dock att fira Johanna imorgon ska bli kul verkligen, ser fram emot det. Ikväll kommer jag troligtvis vara död så jag ska ta det lugnt och kanske mysa med familjen. Glenn min bror flyttar och jag ska försöka hålla mig borta så jag slipper hjälpa till ;-). 

image124
Nu vill jag sova!

 

Bajshumor med Sp05B

Då har man tillbringat dagen i Sthlm med sin lilla klass. Var en trevlig vistelse med besök o moskén och på det judiska museet. Men roligast var nog bussresan hem. Den började lugnt och sansat med att titta klart filmen vi hade påbörjat på ditresan men sedan gick det utför och det slutade med att alla skrattade åt bajshumor. Ibland tycker jag verkligen om min klass.

Imorgon är det fredag igen och allt känns bra. Dock känner jag verkligen inte för skola imorgon då jag kommer ha sjukt tråkiga lektioner men visserligen kommer jag få sluta relativt tidigt eftersom jag inte tänker gå på svenskan. Lördagen kommer bestå av att fira Johanna och hon kommer aldrig kunna lista ut vad det är för äventyr jag, Oscar och Hannes kommer ta med henne på. Men det blir kul annars kommer helgen mest bestå utav plugg.

"Bajset som Gud glömde!"

Läkarbesök

Oh jag har vart hos farbror doktor idag eller rättare sagt skulle jag till tant doktor. Jag satt där i det tråkiga väntrummet med alla gamlingar i hela 25 minuter mer än vad jag skulle väntat. Så kommer det en ung kille och säger: Gabriella. Jag blir förvånad och tror att han bara ska eskortera mig till undersäkningsrummet och sen skulle tant doktor komma men icke. Han var en läkarstuderande, ung, snygg man. Han skulle ta hand om mig. Så fick jag sitta där och prata om mina magbesvär och svara nej på alla frågor han ställde för inte hade jag dem symptomen inte. Men för er som undrar så var det inget farligt med mig jag mår bra i magen. Jag blev glad att jag fick min egen dr McDreamy istället för den sura tanten till läkare jag skulle haft innan. Känns bra jag skulle nästan kunna gå dit igen för så söt var han.

image123

Idag fick jag träffa min egen dr McDreamy

Inspirationslös

Nu känner jag att jag inte har någon som helst inspiration till att skriva någonting. Jag kan inte skriva mitt arbete om islam, inte om författaren till svenskan men heller inte till min blogg. Det händer ingenting särskilt i mitt liv nu och allt känns som det går på slentrian. Jag gör allt på rutin. Jag går till skolan, kommer hem, sover. Ungefär så ser mina dagar ut jag orkar inte med det längre. Jag vill att nåt kul ska hända. Jag vill ha någonting att se fram emot så jag kan kämpa dessa sista veckor innan jul. Men nu är det enda jag har att se fram emot jullovet och det verkar tydligen inte vara tillräckligt för att kämpa in i det sista. Jag vill ha någonting annorlunda att se fram emot såsom en resa, jag vill bara komma bort härifrån så jag ändå känner att jag gjort nånting annorlunda än förut. Jag vill finna orken och motivationen. Om ca 6 månader står jag där med min studentmössa och skriker ut min glädje men vägen dit känns lång och tuff. Men ändå det faktum att jag snart står där skrämmer mig lite. Men det är med spänning som jag kommer kämpa vägen dit och nu känns det lite bättre för jag tror jag funnit det jag vill göra med min framtid. Men just nu måste jag klara av mitt islamarbete och kämpa på så jag senare i vår kan stå på skolgårdens trappa och skrika "fy fan vad jag är bra för jag har tagit studenten". Det är snart här men vägen dit känns som den kommer bli tuff med många upp och nedgångar.

Bella och askungen

Which Disney Princess Are You?

You are Cinderella. You are hard-working and never complain, however, your trust is sometimes misplaced and people sometimes take advantage of you. Still, you are beautiful inside and out, and one day you will realize it and find true love.
Find Your Character @ BrainFall.com

Är Bella elak?


Oh hela dagen har gått åt att sova. Är så sjukt uttråkad nu att jag vill göra nåt kul. Snälla nån kom och umgås med mig!

You Are 36% Evil

A bit of evil lurks in your heart, but you hide it well. In some ways, you are the most dangerous kind of evil.
How Evil Are You?

Grattis!

image122
Johanna!
Äntligen 18år!

RSS 2.0