Nu kör vi!

Tänkte först tillbringa kvällen med mina kära vänner Ben & Jerry, ektorp och melodifestivalen men så fick jag ett sms från Felicia om att hon hade förfest och jag tänkte, varför inte? Jag drar till Norrköping och festar loss lite så nu sitter jag här i partymunderingen redo att åka!

Nu får det vara nog

Jag höll på att vurpa i världens största vattenpöl förut! Jag skulle köra upp på trottoaren med cykeln och hamnar på nåt lustigt vis med hjulet på sidan av ett "isblock" jag ramlar lite graciöst av cykeln men håller mig i alla fall på fötter. Jag är glad att det inte slutade värre så jag fick gå på hemköp med dyngsura kläder. Nej nu får det vara slut på snö och slask...

Solsidan

Spola fram till ungefär mitten när Felix får ett riktigt utbrott jag har inte skrattat så mycket på länge!

Piffar upp vardagssysslorna lite

Idag städade jag iklädd klänningen på bilden. Jag hade förhoppningsvis en snyggare min under städningen dock...

Helg!

Trots att jag inte gjort någonting vettigt sen i onsdags morse så känner jag den där härliga fredagskänslan. Man gör sig redo inför helgen med att tvätta och städa och sen kan man bara njuta hela helgen i en fin lägenhet med rena kläder. Exakt så känner jag just nu. Jag har tvättat och efter lunchen väntar städning. Sen är jag en ledig människa utan krav på mig.

Såhär glad är jag för att det är helg!


När slutar man få finnar och blir vuxen egentligen?

När man är 20 år anser jag att man är vuxen även om jag bara känner mig låtsasvuxen i min lilla studentbubbla. Men när man är 20 år har man passerat tonåren och alla problem som hör tonåren till. Nu är det så att jag fått en finne på min haka, alltså ett stort tonårsproblem. Det är inte en liten pluttfinne heller det är en enorm en. Om man ser mitt ansikte dras man gärna just till finnen ingenting annat. Mogen är den också men eftersom jag inte vill att det ska synas hela livet att jag haft en finne där undviker jag att klämma den. Hemsk är det ,jag är så frestad trycka åt den jäveln. Så nu undrar jag när jag ska sluta få finnar? Finns det någon ålder då det är finnfritt? För jag vill inte se ut som någon finnig tonåring när jag är 26.

Jag har tränat idag faktiskt

Orkade inte ta mig till gymmet idag så jag körde ett pass med zumba fitness. Blev lite svettig men känner att de där 45 minuterna på gymmet troligen ger mer än en halvtimme dansandes framför datorn men ett komplement kan det nog bli och lite underhållande är det ju.

Min helg ska vara fri från måsten

Det är inte så att jag ansträngt mig särskilt mycket under förra kursens gång, ytterst lite har jag slitit faktiskt. Pinsamt lite. Men idag börjar vår nya kurs, internationell ekonomi heter den, nationalekonomi är inte min starka sida om man säger så så jag är inte så taggad på kursen.  Trots min lilla ansträngning i förra kursen  beslutade jag mig för att ta ledigt på första föreläsningen för ungefär tio minuter sen. Kände att nej idag ska jag vara ledig, jag tänker inte gå på en föreläsning i tre timmar jag gör det bara inte. På nåt sätt känns det en härlig känsla att skippa föreläsningar, det är nåt förbjudet och jag får en liten kick av det. I helgen ska jag vara den där oduktiga Bella, tjejen som gillar att göra förbjudna saker, den där unga tjejen inom mig ska få komma fram för några dagar för att sedan på måndag återgå till att vara vuxen och ta ansvar. Jag tror att för att man ska kunna vara duktig måste man vara lite oduktig ibland känna den där förbjudna och avslappnade känslan. Nej från idag till på måndag sa jag agera på impuls. Vill jag träna tränar jag, känner jag för att sitta inne och glo på tv en hel dag gör jag det, känner jag för att shoppa ska jag fan i mig shoppa och vill jag inte gå på föreläsningen gör jag inte det.

Efter-tenta-dag

Efter tentor raserar mitt liv fullständigt. Under en dag sitter jag och gör absolut ingenting vettigt. Ibland brukar jag fira av den med alkohol och någon festlig tillställning. Idag firade jag av den med choklad och slöeri i soffan. Nu har jag ätit så mycket choklad att jag vill kräkas, ja det är precis vad jag vill. Jag tänkte om jag äter massor med choklad idag kommer jag bli trött på det och kan då hålla mitt mål om att bli nyttigare. Jag har nämligen för första gången i mitt liv skrivit en matsedel för veckan så nu vet jag vad jag ska äta en vecka framöver. Bara nyttigheter. Min efter-tenta-dag kommer fortsätta med oc hemma hos Jonas och förhoppningsvis kommer jag komma ur min chokladkoma inom någon timme eller så.

Jag sög helt enkelt

Jag skrev tenta idag. Gick katastrofalt dåligt kan jag berätta. Riktigt uselt för att vara ärlig. Innan kände jag ett lugn, jag trodde jag skulle kunna klara detta. Kom till tentan panikade och skrev en kass tenta. Hundra miljoner slarvfel. Jag var helt enkelt inte så noggrann som jag hade hoppats att jag skulle vara. Men om det är till någon tröst för mig själv så tror jag att jag skulle klara den nästa gång. Jag hade bara en dålig tentadag...

Tror jag ska satsa på en karriär som bonde istället, jag passade i alla fall i outfiten.

Såld på hus

Jag har verkligen blivit helt såld på såld på hus! Idag var de i Umeå och visade helt fantastiska objekt och jag kan bara säga att jag älskar att titta på fina hus/lägenheter verkligen.

Snart blir jag galen

Insåg precis att jag inte varit utanför min lägenhet, mer än för att slänga sopor, sen i söndags. Snart blir jag säkert galen, men innan ska jag stanna inne några timmar till...

Supersugen

När jag är uttråkad roar jag mig gärna med att äta. Vet egentligen inte riktigt varför, kanske för att jag älskar att äta eller för att man då håller sig lite sysselsatt. Idag har jag varit sjukligt uttråkad eftersom jag bara studerat och det är inte det roligaste jag kan sysselsätta mig med precis. Istället för att tänka på soliditet, likviditet och räntetäckningsgrad som jag borde tänka på har jag tänkt på köttfärssås. Har haft ett helt otroligt sug efter det hela dagen. Så jag åt köttfärssås och makaroner till lunch. Kände mig inte så nöjd efteråt ville egentligen ha mera köttfärssås, skulle kunnat sleva i mig enbart köttfärssås då. Jag hejdade mig och planerade redan nästa måltid; köttfärssås på knäckemacka. Har tänk på den där knäckemackan med köttfärssås ända sen dess. Nyss fick jag i mig hela två knäckemackor blev jag nöjd för det? Nej jag har kvar mitt köttfärssåssug. När ska jag sluta egentligen?

Jag tänker inte gå utanför dörren!

Det är -17 grader ute nu. Jag tänker bara sitta hemma idag, studera måste jag tyvärr göra. Det var en uppdatering...

Ser ni likheten?

Igår firade vi Rebecca och då skulle vi laga middag. Vi blev inspirerade av Alex Schulman och lagade till en oerhört god chicken tikki masala. Vi dokumenterade även matlagningen precis som alex...

Första steget var kycklingen, om ni vill se de andra stegen från vår middag kan ni gå in på rebeccas blogg.
Vill ni se fortsättningen på Alex blogg går ni in här.

Jag måste få skryta lite...

Idag åkte jag till gymmet tjugo i åtta i morse. Jag värmde upp kl 8. Det kändes otroligt skönt att ha det gjort på morgonen. Gymmet var så fridfullt var i princip bara jag och Tanja där. Vi peppade varandra till att verkligen ta i och efter var jag verkligen helt slut. Mina armar kändes som spaghetti och efter lite stressande till skolan blev jag helt utmattad. När jag väl kom hem kunde jag inte annat än att sitta och slöa i soffan. Men nu är kraften tillbaka och jag känner mig mer redo än någonsin för att fira Rebeccas födelsedag (två månader för sent)!

Pluggdag med Tanja

Idag har jag visat Tanja min lägenhet och vi slog två flugor i en smäll och studerar också. Tenta om en vecka så kanske är dags att göra en ansträngning i kursen. Just nu ligger studierna på is en stund för den obligatoriska kafferasten...
Jag och Tanja i våra essen

Det är något som inte är rätt

Efter att jag tränat brukar jag känna mig sådär härligt nyttig och fräsch. Idag känner jag mig mest trött i ryggen och oerhört sugen på semla. Jag kan inte tänka på någonting annat än en god härlig semla. Kan bero på att mitt intag av semlor detta år ligger långt under vad jag brukar kunna trycka i mig. En halv är vad jag ätit i år, en halv. Förstår ni att abstinensen är ordentlig nu?

Lägenheten

Jag har fixat till lite i min lägenhet nu på senaste tiden. Jag har ju köpt mig en soffa och i lördags fick jag även en ny lampa och jag köpte soffbord. Tänkte nu visa resultatet.

Det finns så många borden som jag ignorerar

Sitter i min träningströja, nästan redo att åka och träna. Dock tar det emot en smula. Jag har ingen motivation, men jag borde verkligen träna. Men jag orkar inte ta mig ut till cykeln och cykla de dryga tre km till gymmet. Men just nu känner jag mer för att äta semla...

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag. Jag har spenderat dagen med den person jag älskar allra mest, nämligen mig själv. Jag tog en promenad i söndagssolen, jag lagade till en god lunch, jag åt ett valentinhjärta och jag tittade på tv-program jag själv valt ut. Känns som en alldeles förträfflig söndag. Jag är inte ens bakis. Nu ska jag fortsätta mitt firande med lite dans och musik.
Perfekt person att fira alla hjärtans dag med.

Nästa år

Fick våra utlandsplatser idag. Gick supersnabbt. Jag kan nu meddela att jag kommer tillbringa mitt år i Alicante och Sevilla! Fick inte Chile men inte sitter jag och gråter för det. Onödigt tycker jag, riktigt onödigt faktiskt. Jag får ju tillbringa tiden i två underbara städer ändå.
Bild
Alicante, tänkte spendera lite tid på beachen när jag är där!

Nya livet

Jag och Tanja tar seriöst på det där med vårt nya liv nu. Vi började bara lite senare än beräknat. Efter helgens onyttigheter kände jag att jag måste ta tag i mina matvanor så nu ha jag börjat föra matdagbok. Jag fick även med Tanja på detta påhitt, känns riktigt fint måste jag säga. I morse hade vi även ett träningspass och det kändes alldeles förträffligt nu när jag har ett som är utformat efter min förmåga. Jag säger bara beach 2010 här kommer jag!

Jag vill inte verka tjatig eller så men....

...JAG FICK G PÅ MAKRON!!!!!!

Kort uppdatering

Jag kan meddela alla som undrat att jag överlevde provträningen igår. Han sa inte att jag var en hälsofara utan snarare tvärtom. Jag var på topp. Aldrig trodde jag detta men härligt att få en ego-boost måste jag ju säga. Dagen bjuder på en dejt med tvättmaskinen under eftermiddagen och kanske även lite umgänge med finansiell styrning-formler så jag inte känner mig alltför borta i ämnet.

Dansa

Jag och HM-hunken tog oss en svängom.
Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

Provträning

Om ungefär en timme ska jag ner till Nautilus för en provträning. Jag har nästintill lite ångest inför detta. De kommer konstatera att jag lever som en hemsk människa. Jag kommer hamna där man är en hälsofara för sig själv. Jag har även ångest över att ta ut mig själv. Jag har inte tränat på två månader så imorgon kommer jag vara halvt död kan jag redan nu meddela.

Helgen

Jag tror jag har gått upp minst fem kg under denna helg. Otroligt var jag har ätit och haft mig. Jag har även förtärt en mängd alkohol som inte är särskilt hälsosamt. Efter fredagen tänkte jag aldrig mer ska jag bli berusad. Aldrig någonsin. Trots dessa tankar mådde jag ganska bra, oförskämt bra till och med. Jag förtjänade en rejäl baksmälla. Trots lördagförmiddagens tankar var jag inte den som var den när Tanja ringde och frågade om vi skulle gå ut. Jag tänkte det är bara att ladda om. Idag tänker jag inte ska jag dricka mer på bra länge. Visserligen mår jag toppen. Hur gick detta till? Var är baksmällan from hell som ska besöka mig för jag varit syndig? Jag ber alla människor jag vart jobbig mot, speciellt Tanja och Johan igår på McDonald's, om ursäkt.

Kladdkakans förbannelse

Jag och Tanja ändrade utseende efter kladdkakan, mycket mystiskt tyckte vi men vi tyckte ändå vi var riktigt snygga...
Tanja har fått lite av en trekantsform på huvudet och mina ögon har vuxit.

Kladdkakan från himlen

När alla andra super skallen av sig på VSR-kravallen ska jag och Tanja utvidga våra magsäckar med kladdkaka. Den godaste kladdkakan i världen dessutom. Nästa gång ni ser mig kommer jag rulla fram för jag ätit så mycket...

Facebook visar allt

Sitter och slösurfar lite på facebook och hittar några bilder jag aldrig sett tidigare. Jag visar två bilder från sommarens bondgårdsfest.
Jag är otroligt munter ut måste man ju säga...

Jag är oerhört snygg när jag äter...

Låtsasledigheten fortsätter

Jag har fortfarande inte kommit ifrån det där med min låtsasledighet. Gårdagen spenderade jag i Tanjas soffa några gånger förflyttade vi oss till Tanjas köksbord. Idag har jag umgåtts med Hanna och detta gjorde att jag kände att jag prioriterade bort skolan lite. Jag ville verkligen inte gå. Nr ett jag hade ju som sagt Hanna här, underbara människa som snart ska lämna mig för utlandet och nr två jag ville inte ut i snökaoset, Linköping är sämst på att ploga dessutom så med mina 158 cm syns jag inte när jag går då snön täcker hela mig. Imorgon ska jag nog inse att jag inte är ledig utan jag pluggar faktiskt så jag ska upp i ottan och gå på föreläsning, sen ska jag Tanja och Petra göra uppgiften som ska va klar på måndag, känns ju som det kanske kan kompensera min dåliga pluggvecka.

Låtsasledig

Idag hade vi lektion 8-10. Nice tänkte jag, det enda jag behöver göra är att kliva upp i tid och sedan sitta där sen kan jag gå hem och känna mig som ledig. Vår lärare tycker troligen mina tankar är hemska, att jag skulle dra ner ekonomutbildningen i smutsen med min brist på ambition, jag bör ju studera sex timmar efter den där lektionen. Vad jag gjorde var att jag sov i två timmar istället. Nu efter tuppluren känner jag mig lite smått uttråkad och vet inte riktigt vad jag ska göra med resten av dagen. Förslag mottages gärna.

Det händer grejer

Idag när jag talade om för min mor och far att jag sökt Chile nästa år får jag svaret att jag ska gå in på nt.se. Där ser jag att det utbrutit ett bråk mellan spelare i Söderköpings IK och Chile Unidos under stegeborgscupen, min pappas lilla skötebarn. Tänka sig att skandaler även sker i mitt lilla Söderköping.
Artikeln finns här.

RSS 2.0