Lördagsfina


Såhär fina var jag petra och tanja igår. Bilden är snodd av petra

Någon gång ska vara den första...

igår tyckte jag platå var Sveriges sämsta uteställe i alla kategorier. Jag kom in och hängde in jacka, skulle gå upp för trappan, en man kommer o säger du och jag ska nog gå och ta en liten nypa luft. Jag följer med när jag är ute inser jag han är vakt och har precis slängt ut mig. Vakterna hade en pakt mot mig för jag var "för full" för att komma in igen. Blev en natt hemma hos Rebecca, så så bra blev min kväll på platå.


Jag är fräsh idag

Från förra lördagen


Bilden är tagen av Gary & Marias vän Mattias. Men vill visa att min bror har en fin familj!

Tjockisperioden

Ja nu är jag inne i en tjockisperiod verkligen, måste komma hem o få näringsrik mat. Igår åt jag pizza och idag slår jag och Becks på stort och äter rabarberpaj till frukost, det är lyx för mig. Vad vågen kommer säga efter detta frossande är dock ännu oklart.


Näringsrik frukost

Jag är rik

Ja idag lyxade jag till det rejält när jag var på hemköp. Jag köpte inte det vanliga utan det slank ner lite juice, en tidning, choklad och färsk pasta. Jag kände mig så rik när jag kollade på mitt konto imorse och räkningarna bara var på 600 spänn. Ingen hyra att betala, det är ju som att få lön o bo hemma så rik är jag. Därav mitt lyxhandlande.

Partypepp

Efter förra veckans partyvilande är jag mer taggad än någonsin. Att man dessutom på torsdag kommer ha sitt livs tråkigaste dag gör inte peppen mindre. Vill gå på vit kväll på platå men verkar inte vara någon som vill joina, får väl helt enkelt vänta ytterligare två dagar för lördagen.


Detta var party det.

Livet

Ja mitt liv är inte alltför livligt för tillfället kan jag ju medge. Jag pluggar lite, tittar på tv o sitter vid datorn. Kul verkligen. Därför är min blogg också tråkig. Jag vill hem till söderköping nu.

Onlinepizza

Idag fick jag äntligen min pizza. Onlinepizza måste vara guds gåva till de lata. Så idag avnjöt jag och Jonas får hemkörda pizza ute i solskenet rikigt fint var det.


Jag vill leva kvar i lördagen hela tiden

Efter några glas vin igår blev jag trött som ett litet barn. Det resulterade i att jag åkte hem till Linköping och inte Söderköping som det var tänkt. Missade tårtan gjorde jag också. Men innan var allt väldigt bra. Gary & Maria var så fina, maten var god, stämningen var på topp och pappa var inte alltför pinsam under sitt tal. Toppenbröllop helt enkelt. Nu sitter jag här och försöker skriva klart min spanska. Önska mig lycka till.

Bröllopstime

Tentan är skriven, klockan tickar och snart beger jag mig till norrköping för mitt livs första bröllop. Ska bli trevligt att få vara finklädd, träffa familjen och ja ha det lite festligt. Det var en liten uppdatering från mig.


Jag och klänningen! Lovar att försöka bära upp den lite bättre idag.


Tråkfredagkväll

Ikväll tar man det lugnt. Det gör man dagen innan tenta. Denna gång råkar dagen innan tentan vara en fredag och det känns sjukt tråkigt. Inget bra på tv heller. Men men imorgon slipper jag sitta ensam med tvn iaf.

Finbesök väntar!

Jajamen snart kommer delar av min familj och hälsar på mig här i linköping. Jag tycker det ska bli riktigt trevligt, en paus i allt pluggande. Imorgon ska tentan skrivas och jag hoppas verkligen att det inte är en svår tenta, nu känns det som att jag kan ganska mycket ändå. Jag vill verkligen klara den. Nu ger jag upp för dagen och inväntar mitt besök.

Telefónica på börsen

Nu har jag försökt ta tag i mitt liv och börjat skriva min del på presentationen som ska ske på torsdag. Vi ska nämligen försöka få investerare eller helt enkelt sälja vårt företag genom att visa hur grymma siffor företaget har på spanska. Jag ska prata om aktier, spännande tycker jag. Så ett tips om ni vill köpa lite aktier så ska ni satsa på Telefónica de har knappt påverkats alls av finanskrisen. Väldigt spännande inlägg må jag säga, men ibland är inte mitt liv så jätteintressant.

Pizza!

Oh just nu sitter jag med kurrande mage och vad skulle sitta finare än en pizza? Ja inte mycket kan man säga. Jag kan inte tänka på någonting annat för tillfället! Nån som vill komma över med en pizza?

Positiva bella

Nu har jag ändrat mig. Hela året har jag vart den negativa i sällskapet men nu ska jag gå och tänka positivt. Jag tror det blir lättare om man faktiskt gör det. Nu när jag ska plugga till omtentan ska jag tänka positivt att jag kommer klara den och vad som ska vara en annan sporre är att jag kan slippa skitläraren. Inte behöva bry mig om honom. Ja man måste ha mål här i livet för tillfället är mitt mål att vara positiv och klara tentan på lördag.

Har jag gått och blivit schizofren på äldre dar?

Ja ibland är det så jag undrar om allt står rätt till i mitt huvud. Jag kommer på mig själv flertalet gånger om dagen att jag pratar med mig själv. Inte nog med det ibland kallar jag mig själv för vi när jag pratar, som att jag seriöst går och pratar med en annan person. Men jag är ju alldeles ensam. Detta är kanske inte någonting som man ska berätta för människor för det kan verka som att man har en liten psykiskt störning men det struntar jag i. Jag hoppas att alla mina vänner som bor i egna lägenheter kan berätta för mig att det inte är någon fara utan alla ensamboende gör detta.


Ja psykiskt instabila människor finns där man minst anar det. De ser ut precis som alla andra, det är därför jag vill visa denna bild för att visa att de är människor precis som alla andra.

Och vinnaren är...

Den lataste personen på denna jord som jag vet måste vara jag själv. Jag har dessutom noll självdiciplin. Jag förstorar upp saker och tänker jag har sjukt mycket att göra fast jag i själva verket kanske inte ens har det. Detta resulterar i att jag gör ingenting utan beslutar mig för att tvn har mer att ge mig än att göra lite skolarbete. Jag borde vara mer en sån som gör saker och på kvällen behöver jag inte tänka på det för jag gjort nog. Så tänker jag dock inte, utan jag klagar på allt jag har att göra utan att faktiskt göra nånting. Idag fick jag nästintill ett sammanbrott för jag tänkte att jag hade så mycket att göra men när jag tänker efter har jag det? Jag kan göra spanska på förmiddagen och kalkylering på eftermiddagen så kan jag se att det nog ska gå bra. Jag tror detta går i släkten, ja man kan skylla allt på släkten. Jag skyller på mormor.


Det vankas bröllop

Mitt i denna stressiga vecka så vankas det ett bröllop i familjen. Min kära bror har beslutat sig att ta sitt förhållande med sin käresta till en ny nivå, de ska bli man och hustru. Jag blir glad då jag får äta god mat och för en gångs skull klä upp mig lite. Dessutom får jag ju uppleva mitt livs första bröllop och då tackar jag min bror att han gifter sig före mig så jag vet hur det ska gå till. Så på lördag kl 17 blir det kalas, då kan jag roa mig en stund efter att jag skrivit min kalkyleringsomtenta. Ibland har man det bra.

Äntligen ska min klänning få invigas!

Socker & fett löser allt

Ja jag har gått och blivit en förespråkare för allt som är sött och fett nu på senare dar. Alltid när man känner hur levern börjar skrumpna och göra ont dagen efter en hård kväll med mycket alkohol kan man alltid lösa det med lite McDonaldsmat eller varför inte en onlinepizza. Senare kan man smaska i sig godis eller nåt annat som är sött. Idag beklagade Rebecca sig för att hon hade ont i magen. Vad tror vi det kan bero på? Jo att hon inte ätit tillräckligt med socker, så går det när man ska dra ner på livsviktiga näringsämnen. Detta är nu dagens viktigaste. Så kom ihåg om det känns lite i levern proppa i dig lite choklad eller vadsom som är fett eller sött.  

Regn, regn och mera regn

Idag är en sådan dag man bara vill sitta inne och kolla på film. Idag har jag bytt ut filmen mot lite härligt spanskaplugg, jag känner att trots min omotivation måste jag ju genomföra skiten. Man kan inte ge upp tre veckor innan man slutar, då är man inte en fighter. Jag har redan kommit en bit på vägen på mitt äckliga pm som jag är så trött på. Men på onsdag ska det vara inlämnat och klart. Nej nu tillbaka till mitt kära word-dokument.

Sommar kom nu!

Det finns inte ord som beskriver hur skoltrött jag är för tillfället. Jag älskar studentlivet mer än nåt annat vad som nu falnar är min brist på motivation. Studierna denna vår har gått så dåligt och jag känner mig knäckt och omotiverad. Jag har lagt ner många timmar till att plugga till omtentor och snart klarar jag inte mer. Jag är på bristningsgränsen. Jag behöver en sommar om inte mer för att repa mig. Jag ångrar mig ibland att jag började direkt efter gymnasiet, det är mycket lättare att motivationen tryter då. Det enda jag gjort i mitt liv är att plugga. Nu ska jag försöka stå ut i ytterligare tre veckor och sedan ska jag ta mitt välförtjänta sommarlov och förhoppningsvis kommer jag tillbaka till linköping i höst med massor utav energi om jag kommer tillbaka till hösten.

Bratsen är blåsta gräv ner Båstad

Igår var kårtegen genom stan. Det var en härlig stämning med diverse orkestrar och festerier som gjort fina byggen. Min favorit var de som protesterade mot att bratsen sprutar champange och förstör miljön med sina koldioxidutsläpp. Dessutom hade de fruktansvärt bra rim. Checka bara min lilla lista.

♦ Nu har vi tappat orken sätt på korken.
♦ Stekarna är as som släpper sin växthusgas
♣ I skjortor utav siden sprutar vi ut koldioxiden


Bilden tog jag från min kära vän Rebecca. Vacker kreation inte sant?

Söndagsångest

Så var det söndag igen och ångesten ligger som ett moln ovanför mitt huvud. Har ännu inte skrivit klart mitt pm till spanskan, jag måste omtentaplugga hela nästa vecka plus att det är grupparbete varje dag. Jag har försökt njuta så mycket det går genom att skjuta upp mitt pluggande men nu går det inte längre. Nu ska jag ta tag i mitt liv och få ihop 1,5 sida spanska idag, det är mitt mål med dagen. Önska mig lycka till.

Ikväll ska jag hänga med evighetsmaskinerna

Ja ikväll ska jag,Tanja & Rebecca grilla och kolla på när grabbarna på maskinteknik motionerar med hjälp av ett slagträ och en boll. Vi ska sitta bredvid med vår goda mat och softa. Ibland får vi för oss att integrera med lite teknologer då ekonomer inte riktigt tillfredställer alla våra sinnen så förra veckan mjukstartade vi med kusinerna I:arna (industriell ekonomi) idag kör vi på radikalt och väljer maskinarna. Innan kvällen tänkte jag skutta runt här hemma för jag är på ett så energifyllt vis superglad!

Frillan


Som man ser är mitt hår väldigt mycket kortare än det var innan.

Idag är det torsdag, dagen innan fredag

Idag har jag fullt upp. Jag ska göra massa spanska och då menar jag massor med olika saker som vi har i uppgift att göra på spanska, jag ska tvätta, städa och förhoppningsvis ska jag träffa nån civilicerad människa denna dag. Pallar inte en ensamdag till. Egentlugen vill jag gå på sof men är man dum och inte köper biljett så är man, det är lätt att vara efterklok.


Eftersom SOF är kravall visar jag en bild med mig och min overallt. Becks fick också vara med på ett hörn.

Var ska vi sova inatt?

 
Jag har accepterat dagens nederlag och kom på världens bästa låt. Och snäll som jag är delar jag med mig av den låt som jag alltid har på hjärnan.

Ibland suger livet

Oh vad jag är på så dåligt humör o helt deppig. Självfallet skulle man kugga kalken som man pluggat på och självfallet har man skrivit 1,5 sida spanska med sånt man inte ska skriva. Varför gör livet detta mot mig? Kan det inte gå lite smärtfritt fram nångång?

Balkan girls


Jag ska nog skriva en egen version av denna låt. Självfallet ska den heta Scandinavian girls istället, så mycket coolare!

Kortis

Jag uppdaterade inte om min klippning igår. En anledning var att när jag kom hem var jag sjukt onöjd som alltid och sen fick jag bara kassa bilder på min själv så ingen bild här inte. Men om någon nu undrar hur min frisyr kan jag förklara den som att jag ser ut som Eva Longoria gjorde i desperate housewives när hon skulle bara ful så nu vet ni hur min frisyr ser ut. En notis är att jag faktiskt var nöjd med mitt hår enda fram tills jag kom hem. Är det inte konstigt?


Hitta ett fel


Jag hittar ganska lätt felet, frågan är kan du?

Idag blir det klippt

Det var ungefär i juli förra året som jag besökte en frisör senast. Sen dess har min mor toppat mitt hår en gång och alla som vet min hårkvalitet vet att detta betyder att jag går omkring med sjukt äckelslitet hår. Men idag ska jag bege mig till frisören och vi får se om jag är lika missnöjd som jag alltid är efter ett frisörbesök. Jag lovar att hålla alla uppdaterade.

Ett gäng nötter som äter


När jag snokade runt lite på facebook hittade jag denna sjukt snygga bild. Är det någon som ser normal ut eller? Vackrast är nog jag med maten i högsta hugg. OM jag lägger ut en kontaktannons någon dag ska denna bild representera mig.

Hur kass får man vara?

Jag försover mig. Men istället för att panika upp så ligger jag i min säng o drömmer, det slutar med att jag somnar om och tror ni inte jag försover mig till andra halvan av lektionen också eller? Vem gör sånt? Tydligen gör jag det. Jag får väl hetsplugga lite spanska idag istället. Här efter ska jag kalla mig själv för klantbella.

Nu ska jag vila levern

Oh det har vart en tuff helg. Gårdagen blev mer spårad än jag hade anat, men den var rolig. Idag mår jag inte det minsta bra och känner att levern börjat skrumpna. Tågresan hem var sjukt jobbig då jag nästan ramlade när jag skulle av och det värsta av allt var att tåget stog still. Det får representera hur jag mår idag.

Utekravallen

Alla som var där kanske undrade var var Bella med sin snyggisoverall igår? Man kan säga att jag var taktisk skulle inte gå för hårt så jag var mogen och gick och la mig. Det finns ju en morgondag också. Ikväll är det fest igen så man kan ju inte festa livet ur sig. Så de som undrar jag låg hemma i min säng och sov när ni andra var på UK.

Regn!!!

Ah det får inte regna nu. Varför kan det itne vara fint väder som det var förra veckan för? Eftersom jag ska på utekravallen och det hörs på namnet att man är ute är jag inte glad för detta väder. Oh kan inte vädergudarna blåsa bort regnet så jag slipper stå dyngsur i en ful overall?

Vad är detta?!


Fågeln gillade tydligen inte mitt fönster.

Äntligen fredag!

Woho ikväll är det party. Nu ska man bara peppa lite. Utekravallen ikväll hoppas jag blir bra. Jag beställer fint väder för grillning och fest. Så ikväll är det bara att sätta på sig overallen och dansa, dansa! 

Jag kan också se helt okej ut på bild


Brolin

Kvinnorna hade det inte lätt på 90-talet.


Ps: Jag klarade externen! En kurs mindre att tänka på. Någonting går bra dessa dagar.

Jag gräver min egen sockerdöd

Under de senaste 12 timmarna har mitt intag av socker varit mer än vad folk äter på en månad. Innan jag somnade var det sista jag gjorde att peta i mig en godis och det var det första jag åt när jag vaknade. Man kan säga att godis är min nya pojkvän så nu kommer jag bli tjock på kuppen. Men man säger ju att om man blir sambos så tjocknar man till och ja sockret har flyttat in hos mig nu. Var jag en tittar i min lilla etta ser jag spår av att sockret är här för att stanna. Det liksom sprider ut sig så jag knappt får plats längre. Nej sambolivet kanske inte riktigt är min grej ändå. Jag har redan börjat sakna morgongröten. Men om nån hör hur ett jätteberg kommer klampandes snart är det bara jag, min sambo gör mig fet.


Spanskadag

Då det inte blev mycket plugg igår av olika orsaker ska jag nu spendera hela min dag med att förbereda mig inför lektionen imorn. Känns lagom roligt men om man tar sig en dag ledigt får man skylla sig själv. Det är tur att jag har lite smaskigt godis kvar från gårdagen som jag kan äta på medan spanskaorden flyger in i min hjärna.

Dålig människa

Jag är en riktigt usel människa och framförallt student. Igår satt jag och Petra och översatte en artikel till spanska och vad gör jag idag jo jag struntar i att gå på lektionen trots allt slit. Jag blev helt enkelt för lat. Nej detta är den sista lektionen jag ska strunta i p.g.a. lathet. Skärpning från min sida nu.

Mina föräldrar

Är de gulligaste som finns. 3/5 av min familj är just nu på Cypern (jag & Glenn fick inte följa med) och vad gör mina föräldrar jo de hittar internet och ser till så att allt är bra här hemma genom att läsa min blogg. De är för roliga dom. Snart vankas det bröllop och då får jag träffa hela min familj igen, det ska bli mysigt!

Supertrött

Jag vet inte vad som hänt med mig, jag går omkring som en zombie hela dagarna. Jag blir helt slut av all spanska i mitt huvud, det är mer ansträngande än man tror att studera språk. Tur att jag snart ska lägga mig i sängen och bara kolla på Ugly Betty och Desperate Housewives. Oh vad jag älskar tv-tisdag!

Sjukstuga

Ja nu är jag som tur är inte sjuk, men man ska inte bli förvånad om jag blir det. Jag har nämligen umgåtts med två sjuklingar. Jag hoppas de inte överfört något dåligt virus på mig, jag vill verkligen inte bli sjuk. Idag är vi två man mindre i vårt spanskaplugg så jag och Petra får översätta artikeln idag, sedan blir det lektion. Så intressant är min dag.

Vardag

Så var den långa helgen slut. Har vart en bra helg. Jag fick äntligen träffa Hanna och Fia i onsdags och det kändes som att de inte ens vart borta. Jag älskar att ha vänner som alltid finns där fastän de inte är hos mig hela tiden. Resten av helgen har jag mest slöat och ätit glass från Lindahls (verkligen att rekomendera). Idag har jag studerat spanska och haft en liten tur på netto. Längtar redan till helg igen då fredagen bjuder på utekravallen och resten av slöande.


På fredag ska min tattiga overall användas igen.

RSS 2.0