Bag in da box

Låten jag haft på hjärnan i flera dagar. Grymt bra låt när man är lite berusad...


Boendepaniken är som bortblåst

Jag har fått ett litet korridorsrum i Ryd! Ryd kanske inte är drömområdet att bo i men samtidigt jag har någonstans att bo och studenterna finns där. Man får inte vara för knusslig såhär med det första boendet faktiskt. Fick en smärre chock när jag såg att jag hade fått erbjudandet om detta 20 kvadratmeter stora rum då jag trodde allt var kört för mig när det gällde korridorer. Men det känns skönt att allt har löst sig och att min boendepanik är borta.

Mogen jag?

Igår när jag satt på bussen klev det på några som jag tror ska börja gymnasiet till hösten. Jag kände då att herregud jag skulle lika gärna kunna vara i den åldern för det känns som så. Jag är väl inte så mogen som min ålder säger att jag ska vara? Men helt plötsligt vände den känslan och jag kände mig fruktansvärt gammal från att vara 16 i sinnet blev jag 25. För där satt jag på samma plats som jag alltid sitter när jag åker buss och självklart med bältet på och skulle gå på stan alldeles ensam för att sedan vänta på att Hanna och Oscar skulle dyka upp för en fika. Att jag dessutom skulle kolla på boende till hösten för att jag ska börja plugga gjorde inte att jag kände mig mindre gammal. Jag vet egentligen inte varför jag kände mig så gammal och som att det bara fattades radhus och en familj jag spelar golf med varje söndag men det gjorde jag iaf för första gången i mitt snart 19-åriga liv. Jag hade inte anledning men ändå kom känslan fram. Är det så det känns att gå från ungdom till vuxen även om man är en ung vuxen?

Sex and the city

Jag kan vara en av de få individer på denna jord som är av det kvinnliga könet och som inte förän nu upptäckt tjusningen med Sex and the City. I söndags tog jag ändå mitt förnuft till fånga och lånade säsong ett och två utav min älskade vän Joakim, det är trots allt jag som gett honom den där boxen. Nu är det torsdag och jag har sett klart båda säsongerna. Jag kunde inte sluta titta när jag väl började och jag blev som besatt. Detta har lätt till att jag är helt inne i det och tänker att jag har en Carrie som sitter och har en såndär berättarröst med allt som händer. Jag tror jag ska ta det lugnt med tittandet på Sex and the city för ett tag.

Lyckorus

Det finns vissa saker här i världen som gör att man får ett enormt lyckorrus. Det kan variera vad som verkligen får detta lyckorrus att bryta ut. För mig är det idag att bara lyssna på hög dålig musik och bara dansa loss utan hämningar. Det är inte snyggt och jag ser ut som en tönt som står ensam i mitt rum och dansar som en tok. Skulle nån komma in och se mig skulle jag skämmas ihjäl men jag blir ändå glad. Det är som att jag blir hög på livet. Man glömmer allt och tänker enbart på allt bra man har och så får man det där underbara, underbara lyckoruset.

Bostadspanik

Nu när jag lyckats komma in i Linköping vill jag ju gärna ha någonstans att bo också för att pendla till linköping från söderköping tänker jag inte göra även om jag var dum nog o tänkte det från början trög som jag var. Men nu har jag insett att det är sjukt svårt att få ett litet korridorsrum som jag så gärna vill ha för jag vill inte vara ensam o gärna bland studenter så. Jag får helt enkelt nu vara helt på studentbostäder så jag verkligen har någonstans att bo men jag får väl sova på ett golv de första veckorna.

jag kom in!!!!!

Till hösten ska jag få börja det internationella civilekonomprogrammet på Linköpings universitet!

Ledig dag 2

Jag måste erkänna att jag tycker det börjar bli tråkigt att vara ledig. Finns ju ingenting att göra. Alla jobbar eller är långt ute på landet eller vad som helst och själv sitter jag och försöker komma på någonting att göra utan resultat. Jag är uttråkad. Idag börjar beskeden om högskolor och universitet komma men jag är tyvärr en av dem som får vänta ett tag möjligtvis till imorgon eller så sent som på tisdag. Hoppas på morgondagen, vill inte leva i ovisshet allt för länge. Nu ska jag återgå till min ledighet som består av att inte göra någonting.

Det finns bättre saker här i världen än att läsa detta inlägg, men bilden är i alla fall fin

Imorgon börjar min ledighet fram tills obestämd framtid om jag kommer in på LiU kommer det dock vara till den 18 augusti och jag hoppas verkligen det blir så. Jag har ingen reservplan så att säga, kommer bli helt knäckt om jag inte lyckas komma in. Dagen började bra med att cykla i spöregn och sedan städa för att cykla hem i yttligare spöregn mycket mysigt. Städat hemma har jag även hunnit med och insett att jag måste köpa en ny madrass till min säng den är riktigt äcklig. Blev ett tråkinlägg men det jag vill få fram var att jag är ledig från och med imorgon.

Farlig farlig men härlig härlig


Haha hittade denna snyggisbild på mig från klassfesten runt valborg. Se upp för mig jag kan vara farlig haha.

Sunes sommar

Förra helgen såg jag slutet av den underbara filmen Sunes sommar. I lördags fick jag chansen att se hela igen för då hade jag och pappa så mycket tid att vi kunde sitta och njuta av den underhållning som vår vhs kunde ge oss. Det var länge sen jag såg filmen och jag njöt av varenda sekund. Jag tror inte jag uppskattade den lika mycket sist jag såg den som denna gång. Jag kan inget annat än att älska Karl Sune Rudolf Andersson.


Skånehelg

Sådär nu har jag varit i Osby. Jag blev glad för jag insåg att jag inte bor i den största hålan i Sverige för jag fick se både Osby, Markaryd & Älmhult som var värre än Söderköping. Men jag blev ännu mer glad över att jag fick träffa sb efter nästan en månad. Väldigt pysmysigt helg som min kära far skulle sagt. Festen i Ämhult var även det ett ganska komiskt inslag då jag aldrig varit på något liknande tidigare. Trots att jag bara vart hemma en dag så saknar jag ändå skåne eller okej kanske inte skåne i sig men en viss person som bor där.

RSS 2.0