Panik!

Jag måste vara årets mest förvirrade människa för tillfället. Hade helt fått för mig att min spanskatenta var den 9e september tji fick jag den är på lördag!

Glömsk

Har glömt meddela bloggvärlden att jag färgade håret i fredags, så nu är jag mörkhårig igen. Underbart.

Fin lägenhet

Har tillbringat dagen med att städa min lägenhet så den är fin nu när jag ska få besök, måste ju visa upp den bästa sidan från min underbara lägenhet. Så nu skiner golvet, kläderna är i garderoben, ingen disk och det doftar ljuvligt. Nu fattas bara besökarna.

Kylen


Min kyl har aldrig varit såhär full. Jag vet inte vad som hänt med mig. Men lägg märke till att min familj får tårta idag, mycket hemgjord från hemköp!

Onlinegodis


Det finns onlinepizza och nu har jag kommit på den nya idén onlinegodis. Skulle uppskattas nu kan jag meddela.

Familjen ställer krav

Häromdagen ringde mina kära föräldrar till mig och undrade om det blev nån tårta på söndag eftersom de kommer och ska fira min 20e födelsedag. Jag sa att det har jag inte planer på och då fick jag höra att det minsann var tvunget att vara tårta på söndag. Idag så skriver min äldsta bror att han hoppas på tårta imorgon. Herregud ni får vad jag bjuder på vare sig det är tårta eller ej! Familjen börjar ställa krav på studenten...


Svetten rinner!

AHHHHH!!!!! Svettfobikern i mig talar. Jag cyklade hem från stan nyss och det var dem värsta cykelturen ni mitt liv. Efter att ha svettats ihjäl på stan i en timme känner jag när jag trampar uppför malmslättsvägen hur det rinner mer och mer i mitt ansikte, jag ser framför mig en stor blöt fläck på min tröja och mina ben svettas även dom. Jag kommer till backen i vallaskogen och tror jag ska avlida av svettattacken. När jag kommer hem drar jag av mig alla kläder och även bh:n åkte av. Nu sitter jag här och hoppas på att svetten snart försvinner så jag kan koncentrera mig igen.


Nya fredagsnöjet

Har insett att jag verkar gilla att tvätta på fredagar, förra veckan exakt samma tid som idag. Kanske kan bli min nya rutin, varje fredag kl 10 tvättar jag. Känns väl fint, man vill ju ha alla fina kläder rena till helgen. Att jag verkar som en pensionär är väl en helt annan sak. Nu ska jag nog baka lite scones som jag kan bjuda Rebecca på.


Förändring


Oh vad jag saknar att vara mörkhårig. Ska nog färga håret snart.

Torsdagslyx eller singeltragik?

Har i kanske en timme nu styrt med min lunch som bestod av baconinlindad kyckling, ugnsstekt potatis och tzatziki. Kändes lyxigt tyckte jag såhär på en torsdag. Men när jag började äta insåg jag varför jag aldrig gör någon riktig mat. Hur kul är det att äta den goda maten ensam? Ingen berättar att man gjort ett fint jobb eller någonting, bara jag som äter. Frågan är nu var denna måltid torsdagslyx eller singeltragik? Kanske båda.


Min lunch.

James Morrison ♥

Oh jag har börjat lyssna på James Morrison igen. Det påminner mig så om när låten you give me something kom under hösten när jag var 18. Jag börjar alltid lyssna på James på hösten och inser hans storhet och hur underbar hans musik faktiskt är. Hans senaste album songs for you ,truths for me är helt helt underbart. Älskar James Morrison ♥


Lyssna och njut.

Seriös kanske man skulle bli

Sitter nu här efter dagens övning och har precis läst ett kapitel i makroekonomiboken. Var mycket spännande och att jag nu såhär ca 1,5 vecka efter kursstart har läst första kapitlet i boken känns fint. Jag har insett att om jag läser minst två kapitel om dagen nu hela helgen som vi är lediga kommer jag i fas med resten av klassen, jag känner att det känns mycket härligt. Nu ska jag äta lite baguett och tzatziki, tänkte förpesta min omgivning med vitlöksdoftsandedräkt senare idag.

Man kanske är för kräsen


Näringsrik kost

Jag sitter nu och äter baguette och doppar det i tzatziki. Innehåller alla näringsämnen man behöver en onsdagkväll. Fick i alla fall i mig vitaminer genom smootie till lunch.

Äntligen!

Imorgon kommer Rebecca!


Ikväll smäller det

Nu sitter jag här, hemma i min säng och väntar på München Hoben, skulle pluggat till övningen på torsdag men blev inte så kom på att jag inte kan ett dugg då jag inte var här på hela förra veckan. Blir istället powernap och lyssna på tanja o petra när de pluggar!

Måndag

Igår blev det inget inlägg skrivet här. En av anledningarna var att jag jobbade hela dagen men en annan var att jag var för generad efter lördagen och att jag mådde sämre än jag någonsin gjort av alkohol igår. Jag funderade seriöst på att bli nykterist då jag vaknade och mådde som någon som blivit överkörd av en bil, men ändå värre. Jobbet gick trögt och jag trodde aldrig jag skulle ta mig igenom dagen levande, men jag lever och mår bra. Imorgon är det München Hoben, då är jag nog inte nykterist längre.


En ny hit


Ska åka hela vägen från Linköping till Norrköping iförd min lila klänning som jag har på bilden och ett par vita gympaskor, tror det kan bli populärt framöver.


Som på den gamla goda tiden

fest ikvälll med dessa fina tjejer minus hanna o frida...


Den kvinnliga versionen av ungkarl

Ja jag känner mig som en riktig slusk idag. Sittar här i min stökiga lägenhet iförd mjukiskläder och dricker pepsi direkt från en 1-litersflaska. Har inte gått ut med soporna än heller, måste skärpa mig, jag börjar gå ner mig.

Bra låt


Vad är det för fel på mig?

Varför kan inte jag sova på morgonen som alla andra i min ålder? Måste jag vakna kl 7 som en pensionär eller?


Jobb och kräftätande

...det är vad som står på mitt schema idag. Börjar jobba kl 16 känns totalt onödigt med tanke på att badet stänger fyra timmar senare, men det gör inte mig så mycket, blir kanske inte lika segt då. Efter jobbet styr jag min kos mot Norrköping och Elin, där bjuds det på kräftor och inget starkare än läsk som Challe beskrev det. Ska blir trevligt att umgås med flickorna igen.


Bella hjärta Jumper

Lyssna och njut.

Idag börjar allvaret igen

Jajamen nu är det slut på lekandet, andra årets första kurs börjar. Makroekonomi. Kl 15.00-17.00 kommer jag befinna mig i vallfarten igen och lyssna på en föreläsning, känns mycket spännande. Det mest spännande är att jag inte har boken ännu p.g.a. min dåliga ekonomi och att jag inte har förberett mig alls inför kursen som man borde. Ikväll åker jag tillbaka till söderköping för sista veckan på jobbet.

Det krävs mycket energi för att stå emot

Jag är så sugen på en donkenburgare nu. Men jag ska stå emot, får ta mig en macka istället.

Partaj

Ikväll är det fest igen. Efter denna veckas tentor kan det behövas. Får dessutom träffa Tanja igen!


En aldrig tidigare publicerad bild, tyckte den passade

Här passar en massa fula ord

AHHHHHHHHH! Jag gick efter 2 timmar på tentan, man har 5 timmar på sig. Jag gick inte för att jag var så snabb och kunde allt så jag skrev ner allt på stört, nej jag gick för att det fanns ingen möjlighet att jag skulle få en smart kick och skriva G på tentan. Jag försökte men tyvärr är det inte värt 9 hp. Jag kommer sitta med ettorna på mikroekonomins föreläsningar, vem vet jag kanske sitter där om två år också. Jag hatar nationalekonomi. Helst av allt vill jag dränka mina sorger i sprit nu, men jag är mer mogen än så. Jag ska fan sätta ett VG på kalken på lördag!


Helvete!

Skulle möta aldijana förut vid coop för att inhandla lite gottigt till morgondagens tenta. När jag kommer ut till min cykel har den noll luft i bakdäcket. Står där en stund och svär inombords men beslutar mig för att ta promenaden till coop iaf. Vad som är mer surt nu är att jag imorgon måste gå till tentasalen. Det kan väl inte vara så jobbigt, du bor ju bredvid skolan, tänker ni. Jo det är jättejobbigt, jag må bo 1 min från skolans första hus men tentan skrivs allra längst bort och det tar ungefär 20-25 minuter att gå dit. Men alltid trevligt med en morgonpromenad eller?

Produktiv

Idag har jag och Aldijana suttit i Einstein och pluggat på mikro, känns härligt med lite sällskap. Vid tre tröttnade vi och tog en sväng till Ikano där jag inhandlade ett fint duschdraperi på hemtex, rosa är det så mitt badrum ser äckligt tjejigt ut, får väl köpa lite manligare handdukar än mina rosa för att naturalisera lite. Får se om det blir mer plugg idag eller om jag städar istället, har trots allt knåpat ihop ca 6 timmar idag. Jag är stolt.

Idioti

Imorse vaknade jag 05.45, tror ni jag kunde somna om? Icke, så nu sitter jag här dryga timmen efteråt och har precis avnjutit en god frukost. Nästkommande planer är att plugga som en idiot hela dagen lång, med avbrott för lunch.

Linköping!

Oj nu är man back in linkan! Har börjat min vistelse här med en tripp till Willys för att fylla kylen. När far åkte kände jag mig lite ensam så jag sysselsatte mig med att städa lite, har massa kartonger som ligger o skräpar så nu ska de upp till förrådet så jag slipper ha det liggandes här. Så spännande har jag här för tillfället.

Värmen tär på mitt humör

Oh är helt slut och av nån anledning riktigt sur för tillfället. Har jobbat i hettan idag och det var inte helt lätt, helt slut i huvudet blir man efter att ha varit drygt 7 timmar i solen. Mitt humör blev sämre och sämre när jag räknade kassan och folk kom o störde och skulle köpa jälva märken! Idag har jag jobbat över 25 minuter p.g.a. att jag var så seg i huvudet och att inget ville som jag skulle. Nej hoppas på en mer positiv dag imorgon.

Jag är positiv också

Jag blir förvånad av mig själv för tillfället. Min entusiasm och positiva sida har visst kommit fram dagen till ära. Ställde klockan på 8.00, gick upp åt frukost och började genast att plugga, jag tyckte dessutom det var sjukt roligt att plugga, så nu har jag klurat på arbetssatsdifferenser och nollpunktsvolymer hela morgonen och jag är redo för en arbetsdag i solen. Har den negativa bella försvunnit?

Jag kan laga mat också

Jag kanske skulle ha bloggen som en stor kontaktannons och dagens bra egenskap är att jag kan laga mat. Gjorde en alldeles utsökt lasagne idag till mor och far, de var mycket nöjda med resultatet. Tror ni mig inte? Jag har bildbevis


Jag och mästerverket!


Det är skönt när man är nöjd med sina beslut

Hela sommaren har jag gått och varit orolig inför mina stundande omtentor. Men nu när jag sitter med det och kunskapen kommer tillbaka så tycker jag inte det är så farligt, jag tycker det är roligt att sitta och få fram hur många man ska producera vid ett visst pris eller beräkna en självkostnadskalkyl. Vad jag inte tycker är roligt är att läsa om det, men att repetera gamla tentor gör att jag känner att ekonomi är någonting för mig, jag tycker det är roligt.

Glädje


Jag vet att jag har visat den förut men jag visar den igen! Den är så otroligt rolig!

Värmen tar död på mig

OHHHH!!! Idag håller jag på att avlida av svettproblem och värmeslag! De som känner mig vet att jag inte gillar att bli varm och att jag har en liten släng av svettfobi och idag är det hemskt. Enda stället jag kan tillbringa en såhär varm sommardag är nära vatten så jag kan svalka av mig när det blir för mycket. Jag har försökt att vara ute och minska mitt dåliga samvete men som sagt jag håller på att dö!

Sol, sol strålande sol!

Oh mitt jobb var perfekt igår. Solen sken, det var mycket folk och på lunchen kunde jag ta mig ett dopp i bassängen. Idag är jag hemma och har funderat ut en plan för hur jag ska plugga till mina två tentor jag har nästa vecka. Känns segt men det måste tyvärr göras, så det är bara att bita ihop och hoppas på 3 poäng fler än förra gången jag gjorde tentan. Men just för idag ska jag njuta av att vara ledig så börjar det riktiga allvaret imorgon.


Bilden på overallen får symbolisera min saknad efter Linköping och allt dess folk!

Jag är inte bitter

Bella | säger:

jag läser marie serneholts blogg nu haha

jag blir trött på hur snygg o fräsh hon ser ut hela tiden usch

tanja säger:

jaa jobbig människa

och så har hon måns också

han är äckligt söt hela tiden

Bella | säger:

jaaa faaan

Ett utklipp från en konversation mellan mig och Tanja alldeles nyss. Nej vi är inte alls bittra...


En bild


Jag var glad i soffan igår =)

Ibland får man ta det näst bästa alternativet

Insåg att jag har oerhört lite bilder på bloggen. Så jag tänkte slå slag i saken och lägga upp en bild på mina nya solbrillor, hittade dock ingen kamera så det får bli en cool webcam-bild istället.


Jag är så sjukt cool ibland, haha

RSS 2.0