Jag gillar tunnelbanetankar

image121
Ja så kan det vara men så lätt man misslyckas. Du verkar inte tycka jag är det minsta spännande.

Tvåsamhet? Aldrig nånting för mig. Eller?

image120
Känns som mig just nu. Jag saknar att ha någon.

Sometimes love hurts


image119
Save room for my love
Save room for a moment to be with me
Save room for my love
Save a little, save a little for me
Won't you save a little
Save a little for me

Alkoholen gör mig ful

Oh jag ska aldrig mer vara full jag ser ju hemsk ut! Hittade en vimmelbild från den 2e november och herregud säger jag bara! jag bjuder på ett exempel:


Okända kända människor och en utslagen bit tand

Haha gårdagen blev minst sagt mystisk. Började bra med firande av Felicia. Sedan utgång till Hugo, här börjar det skumma. Jag var kanske på Hugo i ungefär 20 min och de 20 minuterna var inte alltför roliga. Jag var beredd att åka hem men sedan hamnade jag på Palace. Jag ångrar inte min tripp till palace den var underhållande. Däremot råkade jag klantig som jag är slå ut en bit av min tand. Men det blir ett minne, snyggt är det också. Träffade mycket folk som man kände igen men även som man kände igen fast aldrig träffat. Mysko.

Morgondagen...

...känns otroligt bra. Trots att den är planerad och det oftast är de oplanerade utgångarna som blir bäst känner jag mig taggad till tusen. Kan bero på att jag inte festat på ett tag och vill komma ut igen. Men imorgon då jävlar! Nästa helg står det även då utgång på agendan för min favoritflicka Johanna fyller 18!
image117
Jag vet att man ska leva i nuet men just nu vill jag att det ska bli imorgon runt 19 så man sitter hos Hanna med alla flickor och firar Felicia.

Min bror och jag!

Dagen hemma startade med ångest. Ångest för jag inte hade några pengar, ångest för att inte ha nånstans att sova på fredag och ångest för en massa andra oväsentliga saker. Nu har jag löst ångesten för att inte ha någongstans att sova och då försvann all annan ångest. Jag älskar min bror. Han är så bra ibland. Nån nytta ska jag väl ha honom till. Jag är ledsen Glenn jag älskar dig lika mycket men idag får Gary lite uppmärksamhet då han fixade sovplats till sin lillasyster.

image116
Gary och Jag på julafton förra året.

Fantasi

Men i min Fantasi
Rullar vi runt bland mjuka kuddar
Fantasi
Du bort mina bekymmer suddar
Fantasi
Du säger att du älskar migimage115
Fantasi
Men oftast kommer verkligheten ikapp.

Bellas liv i korthet

Min dag blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag tänkte gå hem direkt från skolan och plugga. Sedan skulle jag få rensa huvudet genom att träna. Ändringarna blev så att jag stannade i skolan och spelade kort istället för att gå hem och få någonting gjort. Sedan har jag avbokat min träningstid för det känns inte så lockande att gå 1 km i mörkret och dimman ensam så jag gjorde en omplanering i mitt liv. Stora förändringar. Ungefär så ser mitt liv ut känns tragiskt men tyvärr sant. Mitt liv är i princip såhär; Äta, skola, plugga, tv, sova. Kul liv man har men i helgen ser jag fram emot utgång eftersom Felicia sötungen fyller år på onsdag wiie. Mitt längsta uppehåll sen min 18-årsdag är snart slut. Känns skönt så jag kan komma i fas igen. Jag gillar ju trots allt mina utgångar. Nu ska jag genomlida veckan och blicka framåt mot fredag.

Bellas babe!

Blev inspirerad av Jocke med dagens babe men jag slår på stort och har Bellas babe för han är i mina tankar som snyggast alltid! Folk får säga vad de vill men denna snygging är min drömprins. Tobas Hysén du är värd många inlägg.  

image114

je bent zo heet dat ik je kleren uit wil doen

Dagens tema har varit hollänska. Vet inte varför jag fick för mig att lyssna på massa holländskt och sådana saker, men nu har jag gjort det hela dagen. jag fattar inte ett skvatt men kul låter det iaf. Det är så jag vill lära mig det. Inte så många som kan och det känns ju lite kul med en okänd talang som inte så många förutom holländarna kan. Jag kanske skulle spendera nästa år i Holland, skulle inte det vara kul? Jag har dock inte bara anledningen att språket låter som att man blandar alla världens konstiga språk och gör det till ett. Man kan ju exempelvis titta på massor med tulpaner. Men min anledning är inte den. Min anledning är något helt annat. Någonting som är vackert att titta på och som är roligt att prata med.

Ik ben verliefd op je ♥ jij bent het mooiste meisje van de wereld


Färger i en vind

Jag satt och jobbade med buddhismen då jag plötsligt smög mig in på youtube och lyssnade på disneylåtar. Jag började med vanliga svenska men sen spaceade jag till det och valde på holländska och jag måste bara visa färger i en vind det är asbra haha!


Omotiverad

Motivationen till allting är som bortblåst och jag måste skylla på buddhismarbetet. Detta arbete hatar jag verkligen och jag kan inte göra nånting, hittar ingen som helst fakta om denna religion. Att detta är så jobbigt och svårt gör att jag bara hittar massa dåliga saker denna vecka. Jag har ingen motivation till någonting bara för att buddhismen känns så komplicerad och olöslig.

Ska iaf träna idag och hoppas min energi kommer tillbaka, ska ju trots allt skriva svenska nationella imorgon, det blir fem timmar framför datorn och jag kommer troligtvis vara halvdöd efter det. Hjärnan kommer ha jobbat på högvarv hela dagen. Något som känns bra är i alla fall att jag typ skrev klart mitt pm till den muntliga delen så nånting går som jag vill.

Nu ska jag ladda inför min träning om 2,5 timmar och sedan äta och köpa lite gottigt till provet imorgon.

Filmer som känns

Nu fick jag ett enormt sug efter att se en rikitgt bra film. Ni vet en sån som man går och tänker på efteråt och nästan överväger att kalla sin favoritfilm. En sån film vill jag se. Den film som sist gav mig denna känsla var Dagboken, den berörde mig såsom ingen annan film någonsin gjort. Det var i våras jag såg den och nu vill jag se en film med denna känsla igen. Svårt att välja bara, hur kan man veta innan om en film är bra eller inte? Moulin Rouge kan jag se igen, den är otroligt bra; mäktig. Även fast jag sett den ca 20 gånger tycker jag den har det som jag vill ha i en film jag älskar den och det var länge sen jag såg den.

Det finns ett problem nu. Jag vill inte se film ensam. Jag kan visserligen ringa in en vän och se på film men jag vill se film med någon speciell. Någon som jag tycker om. Någon som får mig att bli lite nervös och skakis. Någon som jag tittar på i smyg och som jag hoppas ska tycka om mig lika mycket. Det blir dock svårt. Jag får inte se film med honom. Jag får sitta ensam i mitt rum i mina mjukiskläder med dämpad belysning och se på Moulin Rouge på min 14 tums tv. Det blir min eftermiddag.

Fredag och baldejt sökes

Nu sitter jag här med en påse godis och en stor chokladkaka med Marabou non stop och helt sjukt vad fettig jag känner mig. Jag börjar bli en dålig människa med osunda vanor; jag dricker nästan varje helg, äter mkt godis och så har jag pausat min träning (den kan dock tas upp igen bara jag går ner till gymmet). Jag måste börja bli mer sund men som man alltid säger det kan jag börja med nästa vecka!

Jag har konstigt nog redan köpt min balklänning ute i god tid eller vad? Känns bra den är väldigt rosa och glansig så jag kommer se ut som barbie och då är det tur att jag inte har blont hår. Men nu är bara ett problem kvar och det är vem som man ska gå med så. Baldejt sökes! Jag har visserligen tid på mig med tanke på att balen inte är förän i maj/juni så jag kan ju börja ragga redan nu!


Förslag på gratissaker?

Ok nu vågar bella inte titta på sitt konto igen. Jag kollade och gud jag fick nästan ångest, hur mycket kan jag egentligen göra av med? Nu fram till min kära väns födelsedag så måste jag spara, jag har satt upp lite mål där jag inte ska gå ut innan 1 december, mest göra gratissaker och sen så är det bäst jag stannar i Söderköping för buss är alldeles för dyrt. Så är det någon som vill hitta på något gratis med mig? Känns som jag behöver saker att göra så jag inte försvinner in till Norrköping och gör av med alldeles för mkt pengar. Det är ju jul snart också herregud jag kommer bli ruinerad, får väl ge bort hemmagjorda saker.  

Nu måste jag även få förslag på kul och billiga saker man kan hitta på som fattig student så har någon nåt förslag skriv gärna det!

Utgång!

Ikväll är det utgång som gäller! Hoppas på en kul kväll på Palace för en gångs skull är det inte Hugos som står på schemat ska bli kul med nåt nytt och jag ska parta loss i min nya snygga klänning!

Ses på palace ikväll då!


Han har inte alla pomefrites på tallriken

Har ni tänkt på när man ska förklara att någon inte riktigt har allt rätt ställt i huvudet så säger man ju oftast nån käck fras som "han har inte alla kor i hagen". När den första då sagt detta måste alla andra i sällskapet säga en egen och det kan bli jättemånga såna där uttryck. Varför är det egentligen så att man promt måste säga ett eget uttryck för detta? Stackars människa man pratar om denne får vara helt utan pomefrites på tallriken helt enkelt.

Vilken kändis dejtar jag?

Här kan ni se vilken kändis ni dejtar. Själv dejtar jag Zlatan och jag var sååå nära på att få Tobias Hysén världen ler bara lite grann mot mig just nu men herregud kunde jag inte fått hysén så jag kunde bli glad?

image112
Vem vill inte dejta denna snygging?

RSS 2.0