Min Johanna är hemma igen

Äntligen! Min älskade Johanna har kommit hem och jag fick träffa henne idag och prata med henne, även om det bara var i ungefär 1,5 h så. Men jag blev så glad när jag såg henne igen även om hon bara vart borta en vecka, jag är ju van vid att prata med henne varje dag så är hon borta för länge saknar jag henne jättemkt. Ingen är så bra på att ge mej goda råd och utan att verka nedvärderande som min Johanna, är så himlans glad att vi träffades den där första gymnasiedagen att det är helt sjukt.  Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne och nu väntar ännu en underbar sommar på oss!


Midsommar i skärgården

Jag åkte ut till Hanna direkt efter jobbet och vi hade det mysigt hade en traditionell midsommarmiddag med lax, färskpotatis, jordgubbar o glass. Sedan bar det av till Tyrislöt. Där var det mycket små folk och mycket bråk och regn. Träffade en riktigt trevlig pöjk därute me ;). Vi åkte hem runt halv 2 i spöregn och var helt blöta, inte en millimeter på kroppen var torr. Det är här det skumma börjar. Vi hade med oss 3 killar varav den ena var Elin lite förtjust i och de andra två var hans kompisar.

Hela natten kändes som att vi var med i någon konstig såpa. Som att allt var på skämt, det var den konstigaste natten i mitt liv. Vi hade 3 killar där varav den ena var normal, den andra var genuint konstig som man upptäckte direkt och den tredje var oväntat konstig. Man tänkte att vilken sekund som helst kommer de komma fram ett filmteam o ropa LURADE! men icke de kom aldrig och de mysiska männen åkte hem och jag, Hanna och Elin har nog inte kommit ifrån chocken än.


Dreams are for fools, they let you down...

Visst det kankse är bra att drömma men grejen med mina drömmar är att de aldrig slår in, de blir snarare tvärtom. Om jag ser fram emot någonting blir det aldrig som jag tänkt mig. Jag har för höga förväntningar jag ställer väl för höga krav antar jag därför brukar jag tänka dåliga tankar istället men i smyg så ploppar de underbara tankarna om hur det kan bli upp i mitt huvud. Jag är som en polis och trycker ner dem igen och nån polisen kommer med sitt finger och säger: Bella vakna upp det kommer aldrig bli så! Fattar du trögt? Så fort jag hoppas trycks jag ner och den där rösten kommer och säger vad var det jag sa jag sa ju att allt skulle gå åt helvete? Varför lär du dig aldrig att lyssna på mig? Jag får helt enkelt drömma om sånt jag vet aldrig kommer slå in, jag får väl dejta nån superkändis jag ändå aldrig kommer träffa, jag kan väl bli världsstjärna och snyggast i stan, då blir jag iaf aldrig besviken. Drömmer jag däremot om folk i min närhet så försvinner de alltid, vill jag bli någonting realistiskt kommer det aldrig gå. Om jag dessutom inte drömt om det kommer det komma som en glad överraskning och man uppskattar det ännu mer än om man levt det hela tiden i sitt huvud. Om man dessutom har en stark dröm som man går och hoppas på hela tiden så kanske man blir besviken på verkligheten till slut. Man kan dessutom ha för höga krav, man kan träffa världens mest underbara kille och sjabbla bort honom för han inte passa in på min drömkille, därför är ibland drömmar för dårar. Jag säger inte att jag aldrig drömmer, jag gör det jämt, jag lever som i mina drömmar men så är jag väl en dåre med fullt av krav och som alltid kommer bli besviken för mina  drömmar slår aldrig in.

But who am I to dream?
Dreams are for fools, they let you down...

Ett kort kan betyda så mycket

Jag har fått en sång av underbara gamla Rolf på cafét
Melodi: Broder Jacob
Gabriella, Gabriella?
Vad gör du, vad gör du?
Jag är på caféet, jag är på caféet.
Trevlig sång måste ja säga gillade den riktigt mkt han e ju så påhittig den där Roffa hihi.

Igår när jag hade lunch hemma så möttes jag av en mkt trevlig överraskning jag hade fått ett kuvert, ett grått fint kuvert med mitt namn på. Jag undrade vem i allsindar har skickat brev till mig, jag tyckte det var Johannas stil men tänkte "ne d kan d väl inte va". Jag öppnar det och där finns ett kort där det står Vänner som du är svåra att finna och visst var det från min favorit Johanna. Jag blev så glad och rörd att tårarna nästan tittade fram.

Jag har kommit fram till att sommaren 07 troligtvis kommer bli en av de bättre. Midsommar i tyrislöt, Gbg med Johanna, besök från Holland, möjligtvis en tripp till Sthlm eller besök från Sthlm och självklart Varamon. Kommer bli roligt och mina lediga dagar ska jag tillbringa med de bästa!

Gbg-resa inplanerad och sommarlovet är igång!

Äntligen är resan bokad, nu slipper jag och Johanna känna press för att vi inte ska få någonstans o sova i Gbg. Datum och sovplats är nu bestämt känns skönt, 27-29 juli då ska vi dit och virra runt i Gbg.

Skolan är nu slut, skön känsla förutom att jag har 2 rester i svenska kvar men men får fixa d nån gång i sommar när jag råkar ha tid jobbar ju ganska mkt och är såå upptagen haha. Skolavslutningen var seg som tusan och man ville bara därifrån kändes ju som att den aldrig skulle ta slut. Hannas speedversion av Den blomstertid nu kommer var klockren dock var Hanna klar innan förspelet var slut. Sen bar det av till Smultronstället med flickorna och åt glass. Stor glass verkligen höll på att spy så mätt blev jag av glassen. Vi kom på att vi inte är som andra tjejer som petar i sig maten för här är det om någon är mätt innan man ätit upp är man en tunnis. Sen hem för det var kallt, byta om och gå på student då kusinen tog studenten helt sjukt nästa år är det jag som står där helt ofattbart man har haft sitt liv planerat tills dess.

Avslutningsvis vill jag citera en reklamslogan för Wahlbecks magasin som är föregångaren till Wahlbecks mattor och som faktiskt är min släkts anfader. Detta var för remmar och rep

"När Du vill tämja en yster stut
När du på livet vill ha ett slut
När remmen brister på maskin
Gå då till Wahlbecks magasin"

Ja den låter ju så himlans trevlig eller vad säger ni?


Glädje!

Om du bara vet hur glad jag blev när du berättade, jag bara skrattade och kunde inte sluta jag är så himlans glad för din skull. Att du hittat någon du tycker om när jag får reda på detta känns det som jag bara vill berätta allt för dig men det finns en spärr, jag skulle ju inte drabbas värst om jag sa det. Någon gång kanske du får veta det, men aldrig av mig, jag kan inte ta det på mej tyvärr. Troligtvis kommer det aldrig hända någonting igen men ändå det har pågått ett tag och att man inte sagt något gör att jag får lite dåligt samvete. Men vad gör man? Vi hade bara roligt. Jag är absolut inte bitter som man kan tro att jag skulle vara för du har träffat någon, jag är gladare än du tror, du är världens bästa kille och du förtjänar den du tycker om. Ingen är värd någon mer än du. Bara så du vet så saknar jag dej och tycker om dej.


Sommarlovet är nära

Bara två dagar kvar fatta TVÅ dagar, sen har jag sommarlov så himlans skönt. Veckan har börjat bra med knappt nånting att göra på lektionerna man har mest glidit omkring i korridorerna haha. Imorn är det mentorsdag då ska man leka lite i Folkparken ska bli ganska mysigt med grillning, volleyboll och frisbeegolf men knappast att jag tänker stanna till kl 15:30 det kan ju anders lilla glömma.

Idag har jag mest inte gjort nånting suttit i solen och löst suduko och bränt mej på ryggen så nu är jag så fint grisrosa på övre delen av ryggen, suck så fult. Jag vill ha en riktigt fin sommardag med allt som hör där till såsom glass, bad, bra kompisar, strand och gärna snygga killar.. mm jag längtar till varamon måste ¨besökas många gånger i år, eller vad säger du Johanna?

Nej nu ska jag ta och ringa till Hanna för att se om hon vill dela grill med mig imorn!


Jobb och värme

Idag har ja jobbat för första gången i år. Sjukt varmt bland alla maskiner och speciellt efter att man knallat den jobbiga kullen upp. Gick bättre än väntat att jobba minns ganska mycket från förra året så det känns skönt. Dock började min trötthet märkas på slutet.  Var dock ganska jobbigt att jobba i denna värme man vill helst sitta ute i en solstol o gassa med saft i handen. Fick schemat idag för sommaren, ja det var med än vad jag trodde jag skulle jobba men det är ju skönt då får jag ju pengar. 

På midsommar hoppas jag verkligen verkligen att jag får va ledig så jag kan åka ut till Hanna skulle bli så besviken annars! Hoppas Johan ordnar så jag får vara ledig midsommardagen.

Solig dag

Idag har jag vart med min favorit Johanna. Vi gjorde smoothie och sen satte vi oss i solen och glassade. Det blev mycket varmt och våra smoothies blev urgoda hihi. Vi smörjde in oss väl, drack mycket vatten och tillslut tog upp ett parasoll det kallar jag solvett haha!

Johanna


Senare ikväll bär det av till Fia på tjejkväll ska bli mys me flickorna!

Citat från smartona själva

Johanna : Nu försår jag varför det kallas longdrink

Jag: Oh jag har inte pratat med min granne förut
Johanna: Är han trevlig då?
Jag: Jag vet inte jag har inte pratat med han innan

Jag: Jag vet inte när jag åt marängsviss sist, det måste vart på min födelsedag. Men gud det är ju 9 månader sen, jag skulle ju kunnat fött ett barn emellan.

Jag: Oj nu blev jag kissnödig. Va ovanligt när jag dricker.
Johanna: Ja verkligen (ironisk)
Jag: Jag har en liten blåsa

Att städa eller inte städa...

det är frågan. När ska jag egentligen städa? Idag eller imorn? svårt val tycker jag, får nog ringa Johanna o fråga om råd jag måste ändå prata me tösa. Imorn ska vi ha kvalitetstid känns skönt va länge sen så det är bra.

Idag nådde jag och Hanna toppen av lathet igen. Vi satt i matsalen och åt och pratade med Andreas vår lärare så sa vi att vi skulle gå till lektionen vi redan var 10 min sena till. Vi går till lektionen och stannar där ca 1 min på den min kommer vi in, ställer oss i mitten, pratar me hannes och frågar om han vill fika med oss och går därefter och köper en bulle för att sedan sitta hela timman och prata. Vi gick aldrig tillbaka till lektionen.

image62
Jag och hanna på klassfesten

RSS 2.0