Gulligt brorsbarn och en fotogenisk katt

Idag fick jag träffa min gullunge Thyra för första gången och såå söt och liten hon är nästan som en liten docka. Världens bästa brorsbarn =)

image110
Stolt faster?

Hittade även en bild på vår underbart söta katt när han har fotat sig själv hihiimage111

Mysdag med flickorna

Så var det söndag och mysdagen med te, scones, äppelkaka, promenad och disneyfilmer kommen. Var en mysig dag och dessutom rolig. Blev mycket skratt och prat och även en del fotande på vår höstpromenad genom Norrköping.

Nu är det lov och jag ska ta det lugnt och ha ett rehablov med träning och lugn och ro. Däremot blir det nog utgång på onsdag men annars lugnt känns skönt!

image109

Fina flickorna!

Måste bara skriva bästa kommentaren från i fredags när vi var påväg till Hugos
Elin: Har ni facebook eller?
Hanna: Jaa, men jag har inget face än! haha

Tack...

...för att du förstörde min kväll din fega människa!


Faster Bella

Nu har jag blivit faster! Tyra heter den lilla bebisen och är tydligen väldigt liten så grattis Gary och Maria!

Elusive

image108


She's elusive
And I'm awake
You're finally real
There's nothing fake
A mystery now
To me and you
Open my eyes
And I'm next to you
She's said my destiny
Lies in the hands that set me free

Bedrägerier, lov och Joshua Radin

Jag anar att många av er som läser detta alltid har undrat en massa om försäkringsbedrägerier och nu kan jag tala om för er att det är bland det tråkigaste jag skrivit ett arbete om. Hela processen har varit en hemsk mardröm och jag har bara velat vakna upp så jag slipper dessa bedrägerier. Just nu hatar jag den som ens började med detta så snälla för att andra inte ska få lida så mkt som jag sluta upp med dessa dumma bedrägerier det är inte bra för nån än du själv. 

Nu är det endast fyra skoldagar kvar tills mitt höstlov har tagit fart och jag får vara ledig i hela 9 dagar det är faktiskt ganska länge men innan jag är där finns det tyvärr en hel del att klara av i skolan. Jag tänker bespara er min tråkiga lista med saker jag ska göra till på fredag som allt tyvärr är till så jag kan inte stryka saker dag för dag utan jag måste stå ut så länge som till fredag.

När jag ändå pratar om fredag ska min kära vän Oscar firas just på fredag för han fyllde ju vuxen förra tisdagen och då ska jag, Johanna och Hannes hitta på nåt skoj till den lilla mannen. Efter det kanske man skulle gå ut bara för att det är kul och jag känner att jag behöver lite skoj i mitt liv.

Har förövrigt upptäckt en underbar artist vid namn Joshua Radin. Jätteskön musik och en skön röst kan inte bli bättre i dessa tider. Om ni vill ha smakprov besök då denna eller denna sida. Kan rekomendera låten What if you väldigt bra enligt mig.

image107

Björn Gustavsson

Satt nyss och tittade på parlamentet och blev så lycklig över att Björn Gustavsson var med ännu en gång. Han måste vara en av de roligaste komikerna just nu visst jag älskar Johan Glans ♥och grabbarna men just nu är Björn Gustavsson så rolig.Med 2 min kvar börjar det roligaste!

"Vi är mittemellan lekis och 30"

Igår när vi åkte till Sthlm kom jag och Jocke på det hemska att det var lika länge sen vi gick i lekis som det är kvar tills vi är 30 hur hemskt låter inte det. Jag känner mig ju hemskt gammal just nu. 18 år oj vilken ålder gammal som gatan nästan så man får lite 18-årskris när man tänker på det. När jag även tänker på att mitt sista riktiga sommaralov har passerat och det enda jag gjorde var att jobba känner jag mig ännu äldre.

Var iaf i vår vackra huvudstad Sthlm igår och där var det först ett besök hos Hare Krishna vilket jag måste erkänna inte var någon vidare hit. Jehovas var faktiskt roligare. Efter den dryga 2 timmar långa resan upp anlände vi till hare Krishna centret och där fick vi sitta på hårda kuddar i 2 timmar. Dessutom var jag trött, hungrig och kissnödig så vad människan babbla om tyckte jag lät jättebra men det var mest för jag ville därifrån så fort som möjligt. Sedan bar det av till centrum med lite shopping hittade en jacka, ansiktskräm samt en rengöringsmjölk som förövrigt är väldigt bra. Halv fem bar det av hem och självklart var jag, Jocke och Elin sist på bussen.

Nu ska jag fortsätta det som jag gjort hela dagen, jag ska ta det lugnt!

Träningsskryt

Eftersom detta är min blogg gillar jag att berätta om mina bravader. Dessutom älskar jag att skryta lite när jag för en gångs skull vart duktig och nu kan jag säga att jag tränat både aerobic och core ikväll. Det är en så skön känsla när man tränar för då fokuserar man helt på det och inte det minsta på skolan utan man kan koppla bort det för en stund för att antingen så gör magen så ont för man är så otränad i magen eller så fokuserar man på vilket steg som kommer här näst. Som jag skrivit förut så hatar jag att vara svettig men just ikväll var det skönt jag tror jag börjat infinna mig i att jag måste bli svettig under träning och att det är bra att svettas. Jag läste i min cosmopolitan att om man tränar på måndagen följer hjärnan det mönstret under hela veckan och det är verkligen sant. Jag tränade i måndags och nu känner jag ett sug efter att vara duktig resten av veckan också så därför tränade jag idag samt att jag bokat in ett pass till imorgon så jag älskar verkligen min motivation till träningen nu. Kan ju vara bra att ha motivation till något nu när skolan är så omotivativ (är det ens ett ord?).  Oh snart kommer jag vara helfit!

Skolan och framtidstankar

Oh så viktig dag i skolan jag haft idag, det enda jag gjort är att prata med folk. Känner att jag inte har nån som helst motivation till att göra alla 150 uppgifter vi har till innan lovet. Det är för mycket så jag blir mättad och då gör jag ingenting istället och sitter där sista dagen och har panik och är arg på mig själv för jag inte gjort någonting tidigare. Slutade i alla fall runt 13 idag eller rättare sagt jag gick hem då sen dess har jag letat massor med information om sjukskrivningar samt tillfällig föräldrapenning så jag ska ha något underlag till mitt arbete om försäkringsbedrägerier som egentligen ska vara inne på fredag. Men Per kan glömma att jag ska lämna in det då jag är inte ens här på fredag eftersom jag är och hälsar på Hare Krishna i Stockholm. Jag ska dock inte gå med i Hare krishna det är inte syftet utan det är ett studiebesök med kursen Sekter och nyandlighet som förövrigt är en otroligt intressant kurs, har man möjlighet bör man läsa den enligt mig. Ska bli skönt med ett avbrott från vardagen och åka till Sthlm och försöka glömma allt vad skolarbeten heter. Känner att lovet som ligget nära nu är behövligt för denna bedrövliga höst.

Även om jag nu är så trött på skolan känns det ändå ganska tryggt att gå i skolan, man vet vad man ska göra om dagarna och behöver inte tänka så mycket på framtiden. Dock måste jag snart börja tänka på min framtid, jag går ju trotsallt i 3an och oj så snabbt det gått jag har panik för tänk om ingenting blir som man själv vill. Jag vill resa, uppleva saker och få perspektiv på tillvaron sedan när jag fått det kan jag återvända till skolan igen och då till någonting jag förhoppningsvis tycker är intressant. När jag är gammal vill jag kunna berätta intressanta historier om min ungdom och kunna berätta vilka upplevelser jag haft men då måste jag även våga mig ut för att kunna göra detta. Det känns läskigt jag är nästan vuxen nu och snart slängs jag ut i framtidens ovisshet så då måste jag ha förberett mig väl så allt inte ska komma som en chock för mig men ändå tror jag hur mycket man än förbereder sig kommer man få en mindre chock för allt kan inte bli som man tänkt sig.

Spinning

225344-106Idag har jag varit duktig och tränat. Känner mig en smula stolt att jag tog mig iväg till gymmet och provade på spinning för första gången i mitt lilla liv. Jag säger bara en sak och det är att jag aldrig har svettats så mycket i hela mitt liv och jag som hatar att svettas! Kan låta sjukt men jag tycker det är så obehagligt att bli för varm även när jag tränar men då kan jag vara mer tolerant än annars men på spinningen alltså jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Till råga på allt var jag dessutom jättetrött i benen jag kan säga att det känns ju att träna. Nu är min kropp helt slut och jag kommer sova gott nu.

Förövrigt vill jag inte gå i skolan mer fram till lovet för jag tänker på allt vi har att göra och det kan jag säga är inte lite. Snälla kan det inte bli v. 44 NU!


What a wonderful world

När jag såg Idol i fredags insåg jag hur bra denna låt är och tänkte dela med mig av texten den är så oerhört vacker.

I see trees of green, red roses too.
I see them bloom for me and you,
And I think to myself, what a wonderful world.

I see skies of blue and clouds of white.
The bright blessed day, the dark sacred night,
And I think to myself, what a wonderful world.

The colors of the rainbow, so pretty in the sky
Are also on the faces of people going by,
I see friends shaking hands, saying, "How do you do?"
They're really saying, "I love you."

I hear babies cry, I watch them grow,
They'll learn much more, than I'll ever know.
And I think to myself, what a wonderful world.

Yes, I think to myself, what a wonderful world.
Oh yeah

Mitt liv

image103

SCHMETTERLING! a.k.a. Fjäril. säger:

Bellas liv en kort berättelse:

sova - äta - träna - plugga - sova - äta -träna - plugga........................................................................................................................

SCHMETTERLING! a.k.a. Fjäril. säger:

End of life.


Kämparglöd

Träning med kusinvitamin idag ska bli trevligt. Ska prova på Body Pump för första gången i mitt drygt 18-åriga liv känns spännande Emma varnade mig om att vi skulle vara halvdöda imorgon så jag får förbereda mig på ett jobbigt pass. Men vill man få ett resultat är det bra om man kämpar för det och inte ger upp så är det med allt även träning.

Påtal om att kämpa känner jag fortfarande att kämparglöden i mitt pluggande försvinner mer och mer och jag känner inte för någonting just nu. Om jag någon gång sagt att jag ska ha en lugn helg denna helg så kan det bli ändrade planer har hört att många ska ut och då vill ju inte jag vara sämre har ju trots allt fribiljett till Hugos på fredag så kanske att man skulle ut då. Men jag kan ju fortfarande ha en förhållandevis lugn helg kan ju slappa och sånt på lördag och söndag + att jag inte behöver dricka mycket.

Nej nu ska jag börja plugga på min härliga marknadsföring bästa att läsa hur man formulerar en bra affärsidé för det måste sitta på fredag, man kan kanske varva lite med rationella uttryck till matten imorgon också så vilken härlig eftermiddag det kommer bli.

image47

Smickrad

Aldrig har jag blivit omtalad i en blogg förutom mina vänners men nu har jag också fått ett eget inlägg endast för jag skrev en ironiskt kommentar för skojs skull haha jag älskar detta. Jag känner mig otroligt smickrad just nu! Läs inlägget om självaste mig här. Jag hoppas folket fick svaret i kommentaren jag skrev tillbaka så ni slipper undra mera! Om nån annan känner för en personlighetsidentifikation är det bara att höra av sig till mig! =)

Plain White T's - Hey There Delilah


Bästa låten i höstrusket. Älskar den verkligen!

Young folks

Så var det tisdag och imorgon är det lagligt att räkna ner till helgen. Idag är det på tok för tidigt att ens tänka att det finns en helg inom en viss framtid. Dagen började sent vilket var skönt sov hela 11 timmar inatt vilket jag märkte var lite väl mycket eftersom man blir så seg. Annars har det lunkat på som vanligt med religion, svenska och sedan en föreläsning som var så givande. Nej givande var det sista det var kände mig jättetrött och satt på övertid så jag orkade inte lyssna på damen men av ren artighet satt jag kvar.

Ikväll blir det en sväng till gymmet för att passa barn hoppas att inte den där flickan jag haft tidigare veckor är där jag orkar inte med henne idag hon är energikrävande och jobbig i allmänhet snälla jag vill inte ha henne där. När jag ändå är inne på barn kommer jag inom loppet av tre veckor troligtvis bli faster. Min kära bror och hans flickvän ska ju ha barn nu ska bli trevligt med en liten människa, var länge sen det fanns sådana i min släkt eftersom alla är så fasligt gamla.

Någonting som är positivt som jag upptäckte idag var att dagen är helt underbar. Solen skiner och löven ligger färgglada på marken och luften känns frisk. Har tyvärr inte tagit till vara på denna underbara höstdag då jag mest vart i skolan och sedan pluggat på min underbara marknadsföring som jag har prov i på fredag.

Nu ska jag slappna av och njuta till Young folks med Peter Bjorn and John den gör mig glad såhär i pluggdjungeln.

image61Sant så sant. Jag har inlett ett projekt för mitt eget bästa där det gäller att avsluta ett kapitel som jag haft svårt att avsluta men nu ska det lyckas en gång för alla jag ska radera honom från min hjärna.


Idol-Mattias

För en gångs skull har jag inte följt idol så flitigt i år men nu har jag ändrat mig och kommer titta på varenda avsnitt. Anledningen? Självklart Mattias. Han är olagligt fin måste jag säga en så mycket Bella-kille så man kan tro han är gjord för mig haha. Nu blev jag fjortis men herregud den mannen.

Motivationssaknad

Den där ambitiösa Bella jag pratade om häromdan har försvunnit. Hur mycker jag än letar är hon borta hon kanske har supit bort sig i alkoholens djungel eller något liknande men spårlöst försvunnen är hon i alla fall. Jag vill verkligen få tillbaka motivationen igen, jag vill känna att jag gör någon nytta även om det bara är för min egen skull men jag vill inte bara sitta här och glo när jag vet att jag har massor att göra. Men tyvärr har motivationen försvunnit som alltid efter en tid i skolan man känner att allt är meningslöst men herregud nu vill jag göra mina läxor men jag kan inte jag har ingen ork.

Snälla kan det inte gå fort denna vecka så fredagen närmar sig och det är helg och ledighet så jag kan bara ta det lugnt för en gångs skull.


Helgens bravader

Så kom fredagen och jag var taggad till tusen. Åkte in till Jocke i Nrkpg och fick vänta typ jäättelänge på att han skulle komma hem hihi. Sen efter ett tag kom Elin, Henka och Simon då började det hela som först slutade ganska tidigt för min del pinsamt nog men sen ryckte jag upp mig och blev stark och gick till Hugos där det var jätteroligt. Hände ganska konstiga saker men roligt var det i alla fall.

Trött och seg efter fredagen och endast fyra timmars sömn var man inte så på på klassfest. Gick mest och segade hela dagen men gjorde en uppryckning och fixade i ordning mig men segheten höll i sig hela kvällen vilket var synd. Kvällen blev inte så rolig som man hade hoppats och slutade tidigt vilket känns skönt idag då har jag dagen på mig att pigga upp mig.

image105
Hannes på Världens Bar under vår lilla tripp i Nrkpg igår

Ambitiösa Bella

Nu har jag kommit till en period i livet då jag blivit himlans ambitiös, jag har varit det nu ett tag och jag funderar när ska detta ta slut? Inte för jag vill det men skulle va trevligt att veta det så jag vet vad jag ska lägga på en kol när den dagen kommer så jag kan klanta mig under min lata period. Kan vara bra att göra något nu när jag ändå är ambitiös. Har exempelvis börjat träna regelbundet nu och dessutom gör jag det jag ska i skolan och bättre än jag tidigare gjort det. Jag funderar på om allt detta hänt efter min 18-årsdag jag har liksom blivit vuxen och börjat ta ansvar. I så fall var min 18-årsdag en viktig vändpunkt i mitt liv.

Måste tilläggas att jag endast är ambitiös i veckorna och lever ut det jag inte lever ut på helgerna, i helgen kommer det bli lite halvt tufft för en vekling som mig. Utgång fredag med min älskade Jocke har ännu inte gjort det någon gång så det känns som det är något att se fram emot sen en annan sak att se fram emot är ju lördagens klassfest. Kommer nog bli en rolig och härlig helg för min del känns skönt vara i bra sällskap och festa loss.

Nej nu är det fortfarande torsdag och min ambitiösa vardag har tagit över så det är bäst att ta sin mattebok och lösa några tal för att sedan läsa Himmel och helvete - Mord i Knutby.

image104
Jag och Jocke förra sommaren (haha jocke nu blir du glad ännu en snygg bild på oss)

Du är så gullig

rätt ord från rätt person kan värma något otroligt ♥


Bilder från gbg

Visst 2 månader sen vi åkte till Gbg men nu har jag fått bilderna iaf. Ganska fina måste jag säga. Måste tilläggas att detta bara är väldigt få bilder och de flesta är inte på bara mig och Johanna.
RSS 2.0