En händelserik dag i Bellas liv

Idag har jag för en gångs skull faktiskt gjort någonting mer än att jobba och bara göra ingenting. Jag har  nämligen varit i norrköping och shoppat loss. Blev lite icke-bella-kläder och jag insåg att jag gillade det. Har även insett att monki är en riktigt bra butik köpte två tröjor och ett par byxor där så nu kan jag se extra konstig ut för de kläderna är ganska konstiga. Jag har även hunnit med att packa och köpa lite "matsäck" till bussen imorgon då jag ska bege mig 6 timmar i tre bussar söderut. Så nu har jag köpt saker så jag förhoppningsvis inte dör av tristess dessutom har jag med mig gossip girl-boken och den obligatoriska cosmopolitan. Får jag trots detta tråkigt är det bara att sova eller äta naturgodis.

Tyvärr finns inga bilder på mina kläder då jag packat ner alla i min resväska. Påtal om packningen ser det ut som jag ska vara borta mycket längre än en helg så sb kommer nog bli förvånad när jag kommer med allt det där.


Tvätta

Jag hjälper mamma i tvättstugan idag så nu har jag lärt mig hur man tvättar och dessutom hänger tvätt. Känns bra att kunna nu tills jag förhoppningsvis flyttar hemifrån i höst. Efter detta tänkte jag städa mitt rum är ganska stökigt och vill ha det fint när jag ska åka bort så man kommer hem till ett fint rum o inte ett stökigt och rörigt rum.

Imorgon ska jag gå på stan för jag vet nu att jag kommer få pengar. Stipendiumbeskedet kom nämligen idag och jag är 8643 kr rikare genom att enbart ha skickat in rätt papper till rätt adress.


Jag står inte ut längre

Det har vart sol idag. Det är fortfarande sol ibland. Jag tog chansen och satt ute i ca 15 min i taget mer klarade jag tyvärr inte av. Anledning: det är jättekallt för det blåser så man nästan blåser ur solstolen och det kommer stora moln som täcker solen. Så jag gav helt enkelt upp. Jag fick iaf mina 15 minuter i solen för att tillfredställa mitt vitamin D-behov.

Utomlands

Ah jag är så förbannat trött på det svenska vädret nu att jag inte vill nåt annat än att fly utomlands där de har sol. Tyvärr vill inte mitt bankkonto att jag ska göra det då min ekonomi är ganska knaper. Men tid det kan jag ha eller i alla fall om tre veckor så om någon vill bjuda mig utomlands säger jag inte nej. Helst vill jag dock att solen ska börja visa sig i detta nordliga land men den verkar inte vilja samma sak.

Midsommardagen

Ja då avr det midsommardagen då. En röd dag i almanackan ska man åka buss ska man alltså inte titta på lördag utan söndag och helgdag. Konstigt att det faktiskt är en röd dag eftersom den alltid är på en lördag så borde det inte ha med bakisdag att göra även om det är många som är bakis denna dag. Jag är inte bakis jag mår tipptopp trött bara men mår fint. Det är endast lördag idag men jag sitter redan och tänker på den kommande arbetsveckan, jag orkar inte men det är bara 3 veckor kvar så jag ska väl försöka. Hoppas denna vecka går snabbt så jag får min efterlängtade fredag då jag ska ut på äventyr. Ska bli både trevligt & mysigt.

Som taget ur min egen hjärna


Tankar när de är som bäst


Perfekta som urklippta från ett tidningsomslag


Jag & Jocke för 2 år sen vi är snygga. Saknar den tiden, snygging ♥

Solen - svenskarnas bästa vän ( i alla fall när den inte är framme)

Jag blev ledsen idag. Och som många andra i detta natursköna land så är mitt känsloliv påverkat av vädret. Imorse när jag klev upp (05:30 för den som undrar) var det strålande sol och faktiskt ganska varmt. Det höll i sig när jag kom hem från jobbet (07:10, jag jobbar länge). Runt halv 10 beslutade jag mig för att sätta på mig bikinin och ta till vara på solen men vad händer jo det blir molnigt och börjar blåsa. Självklart kan jag då inte sitta ute och frysa så det slutade med att jag fick sitta inne och se på Days of our lifes som jag förövrigt blivit helt fängslad av. Så nu sitter jag här framför datorn istället för att jag ligger och slöar i en solstol på gräsmattan utanför just för att solen inte kände för att komma fram idag utan ropade på molnen så de kunde skydda solen. Jag tycker solen ska bli lite mer framåt och inte vara så förbannat blyg det är ju sommar! Deprimerad blir man.

Imorgon är det midsommar och den firas ute på en mysig ö hos Hanna. Känns skönt att det fina vädret ska vara långt ut på ostkusten! 

Roligt inlägg

Jag satt och småläste Tyras blogg häromdagen och fastnade verkligen för ett sjukt kul inlägg om killar och sex. Att det borde vara jobbigt att hålla den ställningen och ändå se snygg ut och jag förstår jag provade i smyg och fan säger jag det var ju skitjobbigt. Jag ger cred till alla killar som orkar. En rolig grej att bara komma på inget egojag skulle inse alldeles själv tur att det finns bloggar som Tyras så att man kan komma underfund med dessa små vardagliga roligheter.

Om jag blir miljonär på lotteri ska jag gå på SpyBar som en VIP


Jumper - Miljonär
Jag fortsätter min jumpernostalgi hur underbara är de inte?

Reklam

Idag insåg jag hur bra reklam faktiskt är. Det påverkar en mycker mer än man tror. Jag satt nämligen i soffan med min kära vän Johanna båda är väl lite småhungriga och vad kommer då på tvn jo pizzareklam. Både jag och Johanna känner suget efter en grandiosapizza men vi sitter kvar och tänker på pizzan. Vi sitter där länge och de gör reklam för den där förbannade pizzan ca 3 gånger till då får vi nog och går till affären och köper oss varsin pizza. Helt sjukt vad reklamen faktiskt påverkar oss, då vi är hungriga och matreklam kommer vill vi genast ha det, då vi behöver en ny tv kommer reklam om det´och vi ser det som bra. Den som upptäckte detta måste vart en smart en. Mer reklam åt folket!'

Här tänkte jag ha en bra bild om reklam men tyvärr fann jag ingen på googles bildsök.

Gossip Girl-snyggingar


'
Två bra låtar varav en är urnostalgi


Jewel - You were ment for me


Jumper - Tapetklister
Tyvärr hittade jag ingen bra med den som var den strösta favoriten och alltid kommer vara min favoritlåt; När hela världen står utanför, nostalgi på hög nivå.

En morgon med nytta

Ni kan inte ana hur härligt det var att vakna upp kl 05:35 imorse, jag nästan studsade ur sängen kan jag lova. Trots detta kändes det skönt att gå upp och göra någonting nyttigt i 1,5 timma, nämligen arbeta. När jag kom hem dök jag ner i sängen och vaknade inte förän vid halv elva, kändes skönt jag känner mig för en gångs skull lagom utvilad. Blev nästan deprimerad nyss då jag insåg att jag kommer vara fattig resten av sommaren då jag inte tjänar någon förmögenhet på dessa 4 veckor med jobb. Men det är väl antagligen bara att vänja sig, det kommer inte bli lättare när man blir student vilket jag hoppas på att bli. Nej nu ska jag äta lunch är skapligt hungrig.

Studenten i bilder
♥Sp05B♥

Rastlöseten kryper sig på

Jag har inte ens vart ledig en vecka men är ändå fruktansvärt rastlös. Det är nästan så jag vill ha ett sommarjobb som tar mer tid än det jag har. Tragiskt men jag har haft grejer att göra hela tiden i över en månad och sen en dag är det bara över. Inget mer skolarbete eller studentvecka. Känns tomt vilket då resulterar i min enorma rastlöshet. Igår löste jag det genom att ta ut min far på en 2,5 timmas promenad vilket var oerhört skönt och idag har jag spenderat lite tid med Hanna. Vad jag ska göra resten av sommarlovet är ännu oklart men en tripp till Gbg och en till Skåne är iaf inplanerat. Får hoppas Johanna blir frisk snart så jag kan umgås med henne ockå. Får se till att hitta på saker att göra nu så att jag slipper min rastlöshet.


1-2

Är det inte bittert? På tilläggstid gör de jävlarna mål. Aldrig ska jag åka till Spanien igen, det finns två anledningar; gårdagen & spanjorerna i Italien. Tänk om jag missar mycket bara för detta. Ja det är ert eget fel Spanien. Adíos!

Ni är en stor del av min gymnasietid


I need some fine wine and you, you need to be nicer


Har haft denna låten på huvudet i flera dagar nu och jag älskar den!

26 timmar efter...

Jaha då har jag i 26 timmar inte längre tillhört Sp05B; Nyströmskas stolthet. Känns lite konstigt att man inte ska gå i korridorerna på Nyströmska och hälsa på lärarna och se i princip samma folk nåt mer. Jag tror inte jag riktigt än har förstått att jag tagit studenten. Men nu kommer sommaren och till hösten flyr jag förhoppningsvis till Linköping. Helt sjukt det känns som att bli vuxen på riktigt. Kommer sakna Sp05B verkligen vi kanske inte hade den bästa sammanhållningen men roligt hade vi ändå.

Studenten är en minneslucka för livet.

För jag har tagit studenten

En lute för förfriskad bella skriver att hon tagit studenten nu! asbäst!


Grattis!
Min underbara Pappa som fyller 50 år just idag.

Fylleslag á la Sp05B

Nån som är förvånad att de fullaste klasserna var min älskade klass samt teknisterna igår? Hm skulle inte tro det. Men kul var det och ingen kommer någonsin slå mig och Oskar på kareoke efter vår version av Kung av sand. På middagen när vi skulle framföra våran sång var vi som ett gäng fulla och bröliga studenter men vackert det var det, inte ett öga var torrt. Men som det sjöngs om oss så fort vi får chansen så smyger vi till buskarna och tar oss nåt att dricka. Min älskade klass i ett nötskal. Känns trist att man nu nrä man börjar tycka om klassen ska sluta. Men man ska ju sluta när man är på topp och det är vi nu! En dag kvar!

Marilyn Monroe

En kvinna föredrar föredrar ofta en mans presenter framför hans sällskap.

Ja titta och lär SB!

Sune, älskade Sune

Jag är absolut inte någon som tycker om att läsa böcker. Vet egentligen inte varför men jag blir snabbt uttråkad och börjar gärna tänka på annat. Däremot när man är ensam och ska sola känns det som att man skulle vilja vara en sån som kan läsa böcker till förskräckelse. Igår när jag satt ute kom jag exakt på vad jag skulle göra, jag läser Sune! Jag älskar Sune-böckerna och alla som känner mig vet att jag kan alla repliker ur Sunes Jul så vad kunde bli mer perfekt än att läsa Sunes Jul? Det bästa är även att de är så korta att man lätt kan läsa ut dem och slipper fundera mera så  tre Sune-böcker har räddat mig från tristess när jag velat bättra på brännan.

Slapp dag i solen

Idag har jag haft en skön och avslappnad dag i solen vilket har resulterat i kräftröda brända ben. Trots att mina ben snart dör av överhettning så har det vart skönt och välbehövligt, bara slappna av en stund för sig själv och inget festande. Tror min kropp behöver lite rehab så denna helg ger jag den det för att sedan nästa vecka vara på gång igen. Det blir både studentfirande och 50-årskalas för far min. Familjen har fullt upp så att säga. Torsdag är enda lediga dagen och då måste det förberedas inför fredagen, men kul ska det bli.

Jag har insett att hur mycket jag än vill vara en otöntig människa märker jag hur min töntighet och otroliga tjejighet kryper sig fram. SB har vart borta sen i tisdags och varje gång jag är full och ser ett par fylls min kropp med saknad. Helt sjukt jag vill inte känna så. En vanlig vecka hade vi inte ens träffats nu men bara för att jag inte kan träffa honom saknar jag honom. Jag blir nästan arg på mig själv. Detta är inte jag vad har hänt med mig? Jag vill ju att han ska ha det roligt i skåne och slippa en bella som smsar som en tok och är helt galen och jobbig. Nej jag får hålla mig nykter och blunda när ett par går förbi mig så kommer jag förhoppningsvis inte sakna honom alltför mycket utan mer i måttliga mängder. 

Godnatt

5 underbara dagar kvar

Medan de flesta redan haft sitt roliga med studenten har jag 5 dagar kvar. Det är dagar som är som en fest även fast jag har planer på att vila levern hela helgen. Middagen på måndagen ser man verkligen fram emot och vårat framträdande hoppas vi blir en succé. Känns skönt att ha det framför sig för jag är ännu inte redo att ta studenten, men på onsdag då jävlar är jag redo. Jag känner mig inte det minsta orolig för studenten kanske för att jag vet vad jag vill och jag hoppas att det kommer att gå vilket det borde. Fy fan vad jag är bra för jag ska ta studenten.

Bal

Igår var då den efterlängtade balen. Alla var så fina och det var härligt att för en kväll känna sig snyggare än man någonsin varit. Ikväll blir det bubbel med tjejerna i gräsmattan och så självklart utgång!RSS 2.0