Smurfbella

Jag bestämde mig för att göra mig fin och ha ansiktsmask, det slutade med att jag blev en smurf-look-a-like.

Jag ska också få åka på semester!

Idag när jag var inne till stan för att finna mig två resväskor gick jag och mamma in på resia för att se om de hade några billiga resor från Norrköping och det hade de till Rhodos. Så på söndag bär det av till värmen, idag var det extra lockande att boka resan då det varit 12 grader och regn, inte lika härligt som 30 grader och sol om vi säger så.

Glad Bella

Jag har tagit över tronen

I flera år har jag tillsammans med resten av släkten på mammas sida kunnat konstatera att min moster Åsa och min kusin Amanda haft den absolut bredaste östgötskan av alla. Jag kan efter ett tag nu erkänna att jag, som låg ganska långt ner på listan innan, lyckats sno åt mig förstaplatsen. Av någon anledning började jag prata bredare dialekt när jag flyttade till Linköping och enbart umgås med icke-östgötar. För första gången i mitt liv fick jag höra att jag pratar galet mycket dialekt och det är ju inte direkt den mest attraktiva dialekt jag dragit på mig men vad gör det? Jag anser att dialekter gör folk mer personliga...
Lyssna och njut...

Jag är inte alls avundsjuk

Idag åker min kära vän Petra till Cypern, på lördag åker Tanja till Grekland och nästa torsdag åker Felicia till Turkiet. Vad gör jag? Jag sitter och glor på badet när det regnar, dessutom pluggar jag lite halvhjärtat till två tentor i, håll i hatten, nationalekonomi. Tycker nationalekonomi borde förbjudas för sådana som mig, riktigt tråkigt. Vad jag vill säga med detta inlägg är att trots att jag ska tillbringa nio månader utomlands så är jag fortfarande bitter över att jag inte ännu har planerat någon fräsig resa. Men jag och mor har pratat lite och kanske, kanske kommer vi åka någonstans när jag ändå är ledig hela dagarna i nästan en månad. Men först ska jag ta mig igenom sista jobbveckan och två tentor nästa vecka. Önska mig lycka till.

Pappa gillade inte bilden jag la ut på honom igår

"Jag ser ju ut som jag har rymt från ett mentalsjukhus"

Träningsvärk

Igår var jag och far min ute på en morgonpromenad. Jag invigde mina nya "rumpskor" m.a.o. easytone från Reebok kände redan då att de kändes mer i rumpan än vanliga walkingskor och i morse vaknade jag upp med den värsta rumpträningsvärken i min livshistoria. Så om ni vill få en snygg rumpa köp dessa skor.
Bild

Dop

Idag döptes mitt kusinbarn. Det är lillkusinen som gått o skaffat sig unge på äldre dar. För att citera pappa: "det var det roligaste dop jag någonsin varit på." Förklaring: Prästen kom ungefär fem minuter innan dopet, när vi skulle sjunga första psalmen hade vi inga psalmböcker, när vi fått dessa och börjar sjunga hör jag hur min kära bror Glenn sjunger fruktansvärt fult så jag och Gary kan inte hålla oss för skratt. När det var dags för själva dopgrejen så säger prästen "nu har vi inget dopbarn heller" och där står en av faddrarna och håller i Neliah, när han hittat barnet så vet han inte vad hon ska döpas till och allmän förvirring varade hos prästen under hela dopet. Själva efterdopet var en enda stor svettfest då det inte var särskilt svalt i lokalen. Det var en kort beskrivning av mitt livs andra dop, om man inte räknar med mitt eget då.
Då jag ärvt det där med att ta dåliga bilder kommer några få som inte blev helt värdelösa:
Amanda var en glad mamma och Thyra var ett glatt barn i bilen.
Gary körde på den lite allvarligare stilen och pappa på den förvånade.

Stolt

Måste meddela att jag tränat hela fyra gånger denna vecka! Två zumbapass, en kvart med Paolo Roberto och sen en gång på gymmet med brorsan. Jag är stolt över mig själv.

Känns som att det inte kommer hända så mycket på jobbet idag

Riktigt grått ute idag. En typisk söndag då man bara vill ligga i soffan och kolla på film. I stället för detta ska jag jobba. Eller jobba och jobba, kommer inte vara så mycket folk idag med tanke på vädret. Jag undrar vad vi ska se för film idag.

Två bilder till

Jonas undrade om jag inte kunde valt någon annan bild att lägga upp, så jag letade fram  två otroligt snygga bilder:

Helgen

Den enda bild jag faktiskt vill publicera från helgen
Då jag ser ut som jag har gått upp typ 10 kg på alla andra bilder väljer jag den bilden som jag ser mest smickrande ut på. Jonas ser ju i alla fall söt ut på bilden, hur jag ser ut kan man ju diskutera.

Imorgon börjar jag jobbet igen, jag hoppas det är uppehåll så jag slipper stå ute och frysa i regnet.

RSS 2.0