Lunch med mor och far

Igår beslutade mor och far att jag skulle bjuda dom på  lunch och vi begav oss ner på "stan" för att hitta det perfekta matstället. Vi beslutade oss för en sallad på lilla cafét som för övrigt är otroligt mysigt och fräscht, nyöppnat dessutom. Ett tips bara. Jag tog t.o.m. två bilder för att föreviga vår lunch.
Mammi vad nöjd över lunchvalet
Även jag var nöjd, pappa ser dock ut som han tvivlar men jag vet att mannen där är väldigt nöjd
Har idag hunnit klippa mig, en halv centimeter blev jag av med men stor skillnad på håret trots den lilla förändringen. Nu ska jag packa lite för snart ska jag bege mig mot Nyköping för ännu en trevlig helg med Jonas.

Min hjärna är på semester

Har under de senaste veckorna insett att jag bara blivit trögare och mer förvirrad än någonsin. För det första lyckades jag förra onsdagen boka biobiljetter samma dag i stället för lördagen som det var tänkt. Idag skulle jag försöka byta bort ett jobbpass den 14e augusti då jag är bjuden på dop och i smset skriver jag: du känner inte för att jobba morgonpass nästa lördag? Det roliga är att det är Johan som jag frågade som faktiskt jobbar morgonpass nästa lördag. Det finns flera exempel som innehåller bl a hur mycket jag får i csn varje år, den diskussionen hade jag med mor och far och det var inte riktigt jag som hade rätt som jag själv trodde, eller vilket märke som är vilket av J.Lindeberg och We, jag hade fel men debatterade ändå aktivt mot Jonas. Att jag dessutom har funderat länge och haft en lång diskussion med Johan på jobbet om solen går upp i öst eller väst får mig inte att verka smartare precis. Mamma sa idag att jag måste börja aktivera min hjärna innan jag går in i något slags grottmannastadie när jag bara kan grymta och gå och klubba ihjäl en säl eller nåt till middag. Nej nästa vecka är det jag som börjar studera mikroekonomi (för typ sjuttioelfte gången) och internationell ekonomi så jag aktiverar min hjärna någonting.


Framtiden om ni ska visa skräckbilder på personer från förr utan hjärna, ta denna då, jag ser ju i alla fall någorlunda söt ut.

Mycket snack och lite verkstad är mitt motto

Jag är ledsen, jag ljög igår. Jag var aldrig på den där promenaden, satt i trädgården och solade i stället. Idag ska jag göra ett nytt försök, har träningskläderna på mig och jag har fått min löparjacka från iFORM som jag väntat på. Kanske kommer jag ut på vägarna idag, men man ska inte hoppas på för mycket med mig.

Jag tänkte införa en ny vana i min vardag

Idag ska jag göra någonting jag inte gjort på väldigt lång tid. Jag ska promenera utan att jag ska någon speciell stans. Jag ska alltså göra ett försök att motionera lite. Jag har bestämt mig att jag ska börja "träna" lite mer nu men eftersom jag är en periodare kommer jag ha slutat om en sisodär två veckor när jag tröttnat.

Som jag längtar

Sitter och pratar med Tanja på msn och inser hur galet mycket jag längtar tills vi drar till Alicante. Kan inte fatta att om mindre än två månader sitter vi där i vår lägenhet som vi hoppas så innerligt ligger nära stranden.
Min fina vän Tantorini och jag
Bild
Min blivande hemstad

Shoppinglycka

Idag har jag shoppat halvt ihjäl mig med mor min. Måste säga att HM lyckats denna höst att få in en himlans massa fina grejer så där blev det storshopping. Har äntligen köpt en ny parfym också då jag gått med mina gamla godingar i typ två år nu så det var på tiden, en Kate Moss fick följa med mig hem. Eftersom mitt nyaste beroende är nagellack hittade jag även två stycken från depend till pangpris, två för 40 kr som hittat. Jag säger då det shopping gör mig lycklig.

Helg och regn

Har spenderat min helg på bästa sätt med Jonas i Linköping, då vi båda hade brist på lägenhet blev det ett besök på Scandic under två nätter. Hann även med ett biobesök, nya Beck var det som sågs och måste säga att den var ganska så obehaglig och snudd på läskig. Men i det hela var helgen helt perfekt var det med massor av ätande och oerhört trevligt sällskap. Kommer sakna grabben nåt otroligt under nästa år verkligen.

På Grönan
Resten av denna regniga helg ska jag spendera i tv-soffan kollandes på en ny Wallander: Indrivaren.

Äntligen

Äntligen har Snabba Cash kommit in på "videobutiken" hos Telia och jag har kunnat hyra den via mor och fars digitalbox. Så nu har jag, typ sista människan i Sverige, äntligen sett filmen. Tyckte den var bra men de hade missat en himlans massa delar som finns med i boken, men man blir ju alltid lite besviken på sånt. Vad jag inte blev besviken på var i alla fall snyggingen Joel Kinnaman. En sån man alltså.
Bild

Visste ni om att jag varit gravid?

Hittade denna bild på mor och fars dator när jag kollade. Tycker faktiskt det ser ganska verkligt ut.

Det blir aldrig någon kock av mig

Idag tänkte jag bjuda min far på något gott till lunch och jag hittade ett nyttigt recept i en av mina iFORM. Det gick relativt bra att hacka och ha sig men sedan när jag skulle mixa ihop alla mina chilis till en pestoröra blev allt bara skit rent ut sagt. Att jag dessutom hade chili över hela ansiktet så det brände som tusan gjorde inte saken bättre så där stod jag med ett svidande ansikte och en massa hackade chilis i en bunke. Pappa gjorde det bästa av situationen och sa att vi kunde äta den som det var och han sa t.o.m. att han tyckte det var gott. Nej numer håller jag mig till maträtter jag faktiskt kan klara av att göra som köttfärssås och spaghetti.

Ledig!

Nu är jag jobbledig i hela två veckor. Firade det igår med att flytta hem mina saker från Linköping samt flyttstäda, så nu bor jag officiellt hemma hos mor och far, jag har ingen lägenhet längre. Lite vemodigt känns det men om två månader sitter jag i en lägenhet med Tanja i Alicante, förhoppningsvis vid stranden. Idag har dagen vart mycket lugnare och jag har varit ute i älskade Stegeborg med mor min, vi satt bara där på bryggan och njöt av solen i flera timmar. Jag hann även med ett dopp även om jag råkade ramla i när jag skulle göra mitt pensionärshopp.
Fina Stegeborg

Helgen

Länge sen jag skrev nåt här. Har hunnit med en del. Typ svettats 2000 liter känns det som. I helgen begav jag mig till Västerås och mina trevliga vänner Jonas, Tanja och Petra träffade jag även en sväng i söndags. Jag, Tanja, Johan och Jonas tog oss till Stockholm och Gröna Lund under lördagen och det var en helt perfekt dag med god mat, roliga karuseller och oerhört trevligt sällskap. Kom hem i söndags och det var tillbaka till verkligheten redan igår. På jobbet var det diverse oklarheter och en smula kaos men det löste sig till slut. I morgon är jag ledig, då har jag bestämt att jag ska bada i havet!

Värmeslag

Nej jag har inte dött, jag har bara jobbat. Högsommarvärme är det verkligen och jag smälter nästan bort när jag är på jobbet. Vad som dock är ännu mera nära-döden-upplevelse är hemvägen, att cykla hem i denna hetta gör att jag svettas som en galning och får panik så varm jag är. Nu blir det lite av en inneeftermiddag efter en jobbdag i solen, men ikväll tar jag mig ut för att träffa fina Felicia, var flera veckor sen sist, skäms på oss.

RSS 2.0