Städning

Igår tog min rastlöshet över mej och jag städade mitt rum som en tok och fint kan jag säga att det blev oj oj oj länge sen det var så tjusigt. För att visa vad jag menar vill jag härmed lägga ut en före och efterbild för att bevisa att jag städade.



Före                   Efter

Snart ska jag iväg för att förbereda mig mentalt för mitt kommande stadslopp jag kommer avlida och jag ser helst att ingen jag känner är där för att titta på men bildbevis kan komma att dyka upp här på bloggen imorgon.

Höststart

Skolan har börjat med en rasande fart. Vi kastades in i skolarbetets mörka vrå med en gång och nu sitter man här hemma efter att ha varit i skolan i ca 2 timmar lång tid jag tillbringade där idag men detta beror på att jag och Johanna är så effektiva. Jag har även kommit fram till att jag är så otroligt rastlös nu. Jag ska ha möte kl 16 på träningsverket då jag ska börja träna och så slutade skolan kl 11 men jag ville inte sluta då för jag visste inte alls vad jag skulle göra till kl 16. Får väl göra som mina föräldrar föreslog, städa mitt rum de hade enligt rykten hört att mitt rum var jättestökigt.

Jag ska förövrigt få en nystart på mitt liv. Jag ska som sagt börja träna detta beror på att jag blev barnpassare och därmed får kortet för jag sitter där 1,5 h i veckan och passar barn. Dessutom så har min chef tvingat med mig på stadsloppet så imorn kl 19 ska jag springa/gå 5 km jag vet inte hur det ska gå till men så är iaf fallet. Så det får bli startskottet för mitt nya mer hälsosamma liv har vart sjukt onyttig hela sommaren men nu kommer hösten med alla rutiner och duktiga saker.

image85

Words in vain

image84

I look outside my window, but theres nothing there to see.

Everything is grey now, since the day that u left me 

Why is it over, ive got plenty moore to give

My loves still strong, its with u that I want to live
Av :Jens


Tvåårsdag, jobb och musik

Oj var länge sen man uppdaterade här nu. Får se vad som hänt sen sist. Jo jag var på augustifesten trevligt med alkohol, vänner och bra musik så den vart mycket lyckad måste jag säga! Annars är det tyvärr mest jobb som har fyllt upp min tid den senaste tiden o efter jobb orkar man inte med någonting så. Måste säga att det är grymt segt på jobbet nu knappt en människa där ju. Men nu har jag laddat mobilen med musik så jag kan lyssna på iaf känns skönt!

Idag min enda lediga dag denna vecka så bar det av till Nrkpg med Johanna. Var verkligen på shoppinghumör och jeans var jag tvungen att hitta kändes det som och visst gjorde jag det även en svart tunika och en grön topp från Vero Moda kul att ha nåt nytt att liva upp garderoben med. Dessutom kom jag på världens bästa metafor på killarna som jobbar på JC den ena (den snygga som alla tycker) han är som en vit tröja, ingen tycker den är ful men han är ändå snygg lixom och den andra han fick vara som en partytopp inte helt säkert att man tycker den är snygg.

Mobiltelefon, filmer och augustifest

Lördag eftermiddag och jag sitter nyss inkommen från framsidan och skriver detta inlägg. Har äntligen börjat få använda min nya mobil och jag säger bara en sak.
Jag älskar den!
Sen har ja kommit på hur man lägger in låtar i den så nu kan jag ju lyssna på musik i den också haha bara ett minneskort som måste inhandlas så jag kan ha fler än 2 låtar.


Igår skulle jag och min Johanna åka in till augustifesten men eftersom det regnade som jag vet inte vad på förmiddagen/eftermiddagen så bestämde vi oss för att hitta en bra inomhusaktivetet så det blev film. John Tucker must die och så Music and Lyrics bra filmer faktiskt skrattade ganska mycket så. Men inte nog med att vi hade 2 filmer vi hade också över 1 kg godis haha så snacka om att man var mätt efteråt men det tåls att tilläggas att vi inte åt upp allt så det så.

Idag blir det augustifesten iaf ska in senare ikväll och sen så ska man träffa pojkarna dvs. Hannes och Oscar var länge sen faktiskt så. Men nu ska Gabriella hoppa in i duschen för att sedan fixa till sig lite grilla och lite annat trevligt sen ska man väl vänta tills vi ska in till stora staden.

Undiscovered

image81
You see the look that's on my face
You might think I'm out place
I'm not lost
No no, just undiscovered

I'm not running, I'm not hiding
But if you dig a little deeper, you will find me



Säljes!

image80
Halsflussmittad nästan 18-årig flicka säljes till högstbjudande. 

Vilken snäll far man har han ville sälja mej på blocket haha. Nej skämt o sido han är ju så tekniskt instabil att han fråga mej hur man la ut bilder på blocket så frågar jag vad han ska sälja och min bror säger genast dej. Då kom pappa på vad det skulle stå i annonsen.
 

Var finns deleteknappen?

Har kommit fram till att jag absolut måste släppa detta nu. Det finns ingen chans att det skulle funka och jag vill inte det heller. Ingen av oss vill så varför håller jag på såhär? Nu har jag säkert skrämt iväg han också så jag kan inte prata med mannen i fråga. Så från och med nu ska jag hålla en låg profil jag ska bara hålla på som jag gjort hela sommaren helt enkelt. Ignorera att han finns. Hjärnan måste bara förstå samma sak först. Så jag ska snart bara klicka på deleteknappen i hjärnan jag ska bara hitta den först och det kanske tar ett tag men sen ska han bara borta. Borta för alltid. Om jag bara kunde hitta denna deleteknapp nån gång.

Oh igår pratade jag med min kära Johanna. Ovanligt tänker ni nu men iaf så skickade hon mig två bilder från gbg jag sa att hon skulle skicka några snygga och tror ni inte hon skickar dom allra fulaste? Jag ser ut som jag vet inte vad på båda bilderna och jaa usch hemskt är det iaf.

image79
Haha jag och apan var helt överlycklig måste tilläggas och när jag gått kommer en överlycklig sjuåring och kramar apan

Ressugen

Oh vad jag vill åka utomlands nu. Med tanke på att jag knappt vart ledig denna sommar så tänkte jag ta en liten höstsemester. Vet bara inte vart och med vem jag måste hitta nån som är 18 som jag vill åka med och som har råd att åka med och som vill det dessutom ska han/hon vilja festa och sola typ. Borde väl inte vara så svårt att hitta. Eller? Sen kommer nästa fråga. Var? Jag har vissa små funderingar som Grekland, Kroatien eller Portugal. Så vill du joina mej så skicka bara en kommentar så kanske jag kan ta med dej på min lilla resa haha!

Ännu ett sjukt inlägg

Oh va kul! Jag har troligtvis halsfluss. Efter att Johanna åkt så började jag bli jättefrusen och trött så kollar jag om jag har feber och visst 39 grader! Oh kul och nyss kolla mamma i min hals och konstaterade att jag troligtvis halsfluss woho va kul jag är inte frisk än! Jag som trodde det men icke jag får ett slag i ansiktet igen. 

Solig dag

Yes jag är nästintill frisk och jag är ensam hemma hela dagen så den dagen ska spenderas med att sola även om jag alltid blir sjukt rastlös när jag solar så tänkte jag iaf göra det för det känns som jag blivit blekare iom att jag vart sjuk så man får hoppas på lite färg idag. Kanske skulle ringa till Johanna och fråga om hon vill hitta på nåt med lilla mej. Inget ansträngande bara haha. Hoppas hon har lite tid för Bella vi har ju inte setts på en vecka nu oj det måste nästan vara rekord. Oh fick ett mycket trevligt samtal inatt jadu jag vet inte vad jag ska tro om den mannen han överraskar mej varje gång. Nej nu ska jag ut och njuta av solen en stund.

Flyt eller vad?

haha detta händer inte har man mer tur? Jag ringde min chef o skulle säga att ja kunde komma till jobbet imorn och han bara nej men jag har fixat en annan det är bättre att du är hemma och vilar så du blir frisk ha så nu behöver jag inte jobba förän onsdag =) Han kanske egentligen inte vill ha mej där ha vem vet? Jag ska nog byta jobb nästa år orkar inte längre med det där :P

Oh augustifesten nästa vecka kul jag ska ha en dejt med Hannes då haha.

På bättringsvägen och mysteriet med Adam

Skulle gått till jobbet idag men så blev inte fallet efter en andningsattack, tårar och svettningar så mamma fick ringa till min chef och säga att hon vägrar släppa iväg sin dotter i detta tillstånd till jobbet. Han blev nog lite sur med tanke på att det var ungefär 5 min innan jag skulle börja men vadå det är faktiskt inte mitt fel och mamma sa att jag inte fick ha dåligt samvete eftersom då blir min mage värre så nu har jag sen ungefär kl 8 kollat på överraskande nog OC jag vet att ni gissat det redan i början av meningen men ändå. Nu är 1a säsongen avklarad ännu en gång väldigt roligt måste jag erkänna men imorn blir det inget för imorn ska Bella pallra sej iväg till jobbet.

Just det har kommit fram till var min Adam Brody var och det är hemskt att säga detta men han är borta, borta för alltid internet har raderat honom och gud så svårt det var att ersätta den där bilden jag letade hur länge som helst. Antingen så blev bilden helt galet ful p.g.a att man kanske fick se hakan eller så var den för liten, för stor osv men sedan hittade jag Jude Laws vackra ögon och även om bilden är mindre så ser det snyggt ut så tyvärr Adam men jag hittade ingen passande bild på dej igen.

Nej nu ska jag sluta jag ska hm göra nåt vettigt? Nej skulle inte tro det möjligtvis lyssna på underbara James Morrison.¨
 
image56
Lägger in denna bild för den är så fin på nåt sätt

Puss och adjö

På rymmen?

Oh vad är detta? Var är min älskade Adam Brody som ska ha sina vackra ögon uppe på min blogg? Han är borta, jag kan inte förstå detta hallå kom tillbaka. Har jag vart för negativ så han rymde från mej? nej det får inte vara sant. Om min bild ser detta snälla kom tillbaka nu! Jag lovar att inte vara så negativ nu längre snälla bara du kommer hit igen.

image40

Pessimistbella är i farten - igen

Trodde jag skulle vara frisk vid det här laget men icke min feber går ur mej och kommer tillbaka ännu en gång såå roligt. Dessutom har jag fått ont i halsen och jag har fortfarande lock för öronen och min mage mår inte hundra och så har ja knappt nån energi. Det låter som jag är hypokondriker men icke jag har dessa krämpor faktiskt. Det blev som de flesta förstår inget jobb för min del idag och jag vet inte om det blir det imorgon eller nån annan dag i helgen heller. Men vet ni vad? Jag bryr mej inte jag är nästan hellre sjuk och vilar upp mej än att slita just nu. Jag orkar inte jobba mer. Alltid när man läser runt på folks bloggar och ser allt kul de gör funderar jag på vad har jag gjort i sommar? Hm låt mej tänka jag kan komma på en sak. Jobbat. När jag väl är ledig är jag för trött för att göra nåt vettigt så då dör jag framför tvn, eller sitter och nördar mej vid datorn, oh mitt liv är verkligen underbart. De flesta andra jag känner har iaf ledigt sista veckan men inte Bella hon ska jobba och slita ända fram till den 19e dvs dagen innan uppropet. Oh nu är jag ännu mera positiv men vet ni vad? Det är inte lätt att vara positiv just nu när jag är sjuk, vädret har vart kasst hela sommaren och jag har inte gjort nånting mer än att jobba hela sommaren. Jag behöver semster jag menar det verkligen. För varför skulle jag annars fått magkatarr om jag inte varit stressad? Ja titta livet tar hårt på mej.

Har förövrigt tittat på oc ständigt de senaste 2 dagarna och gud så underbart det är det enda man behöver när man är sjuk faktiskt. Var länge sen jag såg dessa avsnitt och jag njuter hela tiden, folk frågar om jag inte tröttnar men mitt svar blir alltid nej. Av nån anledning kan jag inte tröttna på oc kanske låter konstigt men icke det är omöjligt iaf just nu. Har även börjat följa Life as we know it på eftermiddagarna såg det förut och det är ju ganska underhållande måste jag säga. Oh jag måste verkligen vara sjuk det låter som jag bor framför tvn men jag har iaf inte kollat på Oprah eller Days of our life.


Om en vecka kan jag börja använda min nya mobil förresten så skönt jag gillar den verkligen oh vill använda den nu istället!
image78

Ahh nej

Nej den kommer tillbaka. Jag börjar svettas och jag tror den är tillbaka NEJ stoppa den. Snälla feber lämna mej i fred jag har absolut inte tid att vara sjuk bort med dej bort, bort bort! Fatta du är inte välkommen här längre. Panodilen hjälp mej nu så jag blir frisk!

image76

Hur vet man egentligen?

Jag är inte den typen eller jag har iaf fått för mig att jag inte är den typen men känslorna smyger fram och de tar sig över den höga muren. De har börjat göra hål i den och rasar väl hela denna samman och då måste jag inse fakta. Kanske är jag den typen trots allt. Det var när jag blev orolig för dej som jag verkligen insåg att jag tycker om dig. Men det är sjukt jag kan inte göra det.

I want to stand with you on a mountain.
I want to bath with you in the sea.
I want to lay like this forever.
Until the sky falls down on me.

RSS 2.0