Pessimistbella är i farten - igen

Trodde jag skulle vara frisk vid det här laget men icke min feber går ur mej och kommer tillbaka ännu en gång såå roligt. Dessutom har jag fått ont i halsen och jag har fortfarande lock för öronen och min mage mår inte hundra och så har ja knappt nån energi. Det låter som jag är hypokondriker men icke jag har dessa krämpor faktiskt. Det blev som de flesta förstår inget jobb för min del idag och jag vet inte om det blir det imorgon eller nån annan dag i helgen heller. Men vet ni vad? Jag bryr mej inte jag är nästan hellre sjuk och vilar upp mej än att slita just nu. Jag orkar inte jobba mer. Alltid när man läser runt på folks bloggar och ser allt kul de gör funderar jag på vad har jag gjort i sommar? Hm låt mej tänka jag kan komma på en sak. Jobbat. När jag väl är ledig är jag för trött för att göra nåt vettigt så då dör jag framför tvn, eller sitter och nördar mej vid datorn, oh mitt liv är verkligen underbart. De flesta andra jag känner har iaf ledigt sista veckan men inte Bella hon ska jobba och slita ända fram till den 19e dvs dagen innan uppropet. Oh nu är jag ännu mera positiv men vet ni vad? Det är inte lätt att vara positiv just nu när jag är sjuk, vädret har vart kasst hela sommaren och jag har inte gjort nånting mer än att jobba hela sommaren. Jag behöver semster jag menar det verkligen. För varför skulle jag annars fått magkatarr om jag inte varit stressad? Ja titta livet tar hårt på mej.

Har förövrigt tittat på oc ständigt de senaste 2 dagarna och gud så underbart det är det enda man behöver när man är sjuk faktiskt. Var länge sen jag såg dessa avsnitt och jag njuter hela tiden, folk frågar om jag inte tröttnar men mitt svar blir alltid nej. Av nån anledning kan jag inte tröttna på oc kanske låter konstigt men icke det är omöjligt iaf just nu. Har även börjat följa Life as we know it på eftermiddagarna såg det förut och det är ju ganska underhållande måste jag säga. Oh jag måste verkligen vara sjuk det låter som jag bor framför tvn men jag har iaf inte kollat på Oprah eller Days of our life.


Om en vecka kan jag börja använda min nya mobil förresten så skönt jag gillar den verkligen oh vill använda den nu istället!
image78

Kommentarer
Postat av: Natalie

Vilken snygg mobil du har!!
Och snygg blogg!
vore kul omdu kunde kommentera min blogg!
skriver om mode för killar och tjejer,nyheter och lite annat!!!

2007-08-03 @ 13:24:30
URL: http://nattas.webblogg.se
Postat av: Bea

neej vilken cool mobil!! vill haaa!! är den ny?

2007-08-03 @ 20:17:39
URL: http://beaa.blogg.se
Postat av: Sanna

Jag gillar också Life as we know it :)

2007-08-03 @ 21:38:14
URL: http://sannadahlgren.blogg.se
Postat av: Christina W

Nu kommer solen även till dig hoppas jag. Vädergubbarna på TV har lovat sol i flera dagar. Hoppas du mår bättre nu.
Och du...bloggen ligger kvar till nästa gång du blir hungrig. :-)

2007-08-04 @ 06:56:37
URL: http://godmat.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0