Juldagen är inte någonting för mig

image127


Nej nu är jag trött på julen och äntligen är den slut. Gårdagen blev inte så lyckad som jag hoppades men men jag hade trevligt sällskap iaf. Ja sällskap fanns ju där om man säger så det var helt fullt på hugos och det var för mycket så det blev nästan tråkigt. Nu ska jag inte festa förän nyår igen, blir en låg vila ;-).  Jag fick ju en dusch där inne också tack för ölen på mig!

Idag har jag i princip sovit bort hela långa dagen och duschen tänkte jag komma till men ännu inte lyckats. Jag fastnade här vid datorn och nördar mig istället. Men däremot har jag bestämt mig för att imorgon ska jag lämna in min stackars mobil som inte mår så bra. Jag måste ha den hel så jag kan ha mitt riktiga nummer. Nu har jag två nummer för jag fick låna min brors gamla som jag inte fattar någonting av men men jag kan ringa och smsa iaf det är positivt.

Jag trodde jag hade glömt dig men tyvärr var du kvar i mitt huvud men sen igår så är du helt borta. Jag tycker inte alls om dig du är bara konstig. Det kan ibland vara svårare att glömma än man tror.

Längtar till nyår nu och förhoppningsvis träffa kul folk och så ska jag ju vara med mina tjejor. Men först ska jag vila upp mig nästan en vecka och gå omkring i mjukisbyxor och bara vara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0