Nu var den avklarad

Så nu har Gbg-resan blivit avklarad. Det var en mycket rolig resa med Johanna. Vissa ord kan symbolisera vår resa gång, effektivitet, barn och spårvagnar. Vi klarade oss mycket bättre än vi trodde och gick inte vilse en enda gång dessutom blev vi experter på spårvagnar och vi var en smula våghalsade ibland men det funkade alltid.

Fredagen börjades med att sätta sig på bussen och ha 5 timmars bussresa framför sig gick ganska bra faktiskt sen kom vi till terminalen och yrade runt för att hitta Patrik för vissa måste man ha låtit konstig när man pratade i telen. Sedan så bar det av i bilen och Patrik körde vilse notera att jag och Johanna aldrig kom bort på egen hand utan det var Göteborgaren i sällskapet som var helt lost. Sedan så gjorde vi oss hemmastadda på vårt vandrarhem och sedan en utflykt till Slottsskogen måste säga att det var trevligt med backarna och djuren.
 
Lördagen är lång och kan beskrivas på detta vis. Vandrarhemsbyte, Botaniska Trädgården, Paddan, Maritiman, Universeum, Liseberg och dessutom massa spårvagnsbyten och måltider. Vi hade förövrigt världens bästa garderobskille på Liseberg, härlig kille det där. Dessutom de läskiga kalsongkillarna på vandrarhemmet usch obehagligt.

Söndagen var dagen för hemfärd och vi gick till Röhska museumet och Världskulturmuseumet bara för att ha varit där och vi var trötta. Klockan 15:40 satt vi på bussen på väg hem 20 min senare än beräknat för bussen var sen. Sedan var det ett par trötta tjejer som kom hem till Söderköping efter en helg i storstaden.

Bilder kommer senare eftersom Johanna har alla p.g.a att jag glömde kameran hemma =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0