You can stay under my umbrella

Ja det kan behövas ett paraply i dessa dagar med mulet och skurar, vilken härlig sommar vi har här i Sverige i år eller vad tycker ni?

Min vecka har bestått av jobb, sova, jobb, sova, jobb och sen lite trevligheter med vännerna och sedan ännu mera jobb. Såg förövrigt en asbra film med Hannes, Johanna och Oscar i onsdags. Den enskilde medborgaren hette den och Galenskaparna äger jag har älskat dem sen jag var litet barn, det är vår familjs sorts humor kan man säga intelligent humor inte massa äckel som Stefan & Krister som jag förövrigt verkligen hatar. Men filmen var genial ett sånt slag i ansiktet för Scandia hahaha vissa klockrena kommentarer också.
"Bussen körde fel. 
- Nej den körde bara en annan väg.
-Hej!
-Bussen körde fel."

haha man måste nog sett filmen för att fatta. Men det första gubben sa var iaf att bussen körde fel och tanten sa som det var.

Har även suttit och tittat på Oc lite då och då och jag inser hur mycket jag saknar serien och hur mycket jag verkligen levde in i den finns absolut ingen serie som jag gillar så mycket som den. Visst Grey's Anatomy och What about Brian är ju med och slåss i kampen men de når ändå inte upp till Oc's höjder. Har förövrigt kommit fram till att man måste gråta i varje säsongsavslutning av OC första säsongen jag stortjuter, andra säsongen kommer några tårar, tredje säsongen oj där är man helt hysterisk av tårar 50 min gråtande! och så sista säsongen man blir ju helt ledsen bara man tänker på att det är slut.
Bästa serierna
Grey's Anatomy, What about Brian, OC

Nej nu ska jag vila upp mig för det är en jobbdag imorn med sen är jag ledig ända tills onsdag wie! Kanske man ska kolla Live Eart eller Oc får se vad det blir!


 

Kommentarer
Postat av: Rick Roll 4-ever!

Galenskaparna äger för alltid!

2008-11-07 @ 02:01:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0