Gbg-resa inplanerad och sommarlovet är igång!

Äntligen är resan bokad, nu slipper jag och Johanna känna press för att vi inte ska få någonstans o sova i Gbg. Datum och sovplats är nu bestämt känns skönt, 27-29 juli då ska vi dit och virra runt i Gbg.

Skolan är nu slut, skön känsla förutom att jag har 2 rester i svenska kvar men men får fixa d nån gång i sommar när jag råkar ha tid jobbar ju ganska mkt och är såå upptagen haha. Skolavslutningen var seg som tusan och man ville bara därifrån kändes ju som att den aldrig skulle ta slut. Hannas speedversion av Den blomstertid nu kommer var klockren dock var Hanna klar innan förspelet var slut. Sen bar det av till Smultronstället med flickorna och åt glass. Stor glass verkligen höll på att spy så mätt blev jag av glassen. Vi kom på att vi inte är som andra tjejer som petar i sig maten för här är det om någon är mätt innan man ätit upp är man en tunnis. Sen hem för det var kallt, byta om och gå på student då kusinen tog studenten helt sjukt nästa år är det jag som står där helt ofattbart man har haft sitt liv planerat tills dess.

Avslutningsvis vill jag citera en reklamslogan för Wahlbecks magasin som är föregångaren till Wahlbecks mattor och som faktiskt är min släkts anfader. Detta var för remmar och rep

"När Du vill tämja en yster stut
När du på livet vill ha ett slut
När remmen brister på maskin
Gå då till Wahlbecks magasin"

Ja den låter ju så himlans trevlig eller vad säger ni?


Kommentarer
Postat av: Felicia

Klockren reklam... ;) Och det stämmer verkligen det där om att vi är tvärtemot dagens tjejideal när det gäller mat och sötsaker(franförallt det sistnämnda)!

2007-06-17 @ 16:19:55
URL: http://fellan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0