Vykort

Jag kom precis att tänka på vykort. Det kan ju vara trevligt kan man tycka men den egentliga anledningen till att man skickar ett är ju för att skryta om att man är i värmen och har det asbra medan den som får kortet sitter hemma o ruttnar. Om man tittar på nästan alla vykort jag och min familj fått under åren står det alltid hur varmt det är och vad man ska göra för kul här näst. När man då läser det tänker jag alltid jävla pucko ha mage att försöka göra mig avundssjuk, för självfallet blir man ju det, det är en del av mig att bli avundssjuk på någon som är på andra sidan där gräset är grönare. Jag ska sluta skicka vykort (inte för jag är iväg och kan göra folk avundssjuka så ofta men det hör inte hit) eftersom jag inte gillar att få vykort. Dessutom brukar jag inte ha samvete att kunna slänga dem heller så jag sitter där avundssjuk med en himla massa vykort. 

Kommentarer
Postat av: Matilda

jaa, jag hatar när det är så :( :D

2008-12-10 @ 18:12:28
URL: http://matildafiona.webblogg.se/
Postat av: Vanne

haha, jobbigt läge! själv älskar jag vykort. man får ju aldrig någon rolig post längre! bara fakturor och kanske ett och annat beställt paket, men aldrig brev från vänner och sånt haha.

2008-12-10 @ 22:57:23
URL: http://vanne.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag tycker också att det det är mycket trevligt med vykort! Som Vanne skrev, nuförtiden får man ju annars bara massa "tråkig post", så då lättar det upp med ett vykort eller brev. :)

2008-12-11 @ 07:20:02
URL: http://friida.webblogg.se/
Postat av: Beauty By Beata

Sv: Det är en KY-utbildning!

2008-12-11 @ 14:11:11
URL: http://beatas.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Men bella ge mig din adress vettja så skickar jag ett vykort!

2008-12-11 @ 20:38:21
URL: http://rebeccagl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0