Kräftisar och jag

Sådär nu är man hemma efter en liten minisemester i småland. I lördags var det kräftskiva som stog på agendan. Jag kan säga såhär efter endast två kräftskivor i mitt liv att vi inte riktigt går ihop. Det är bara att konstatera, jag blir alldeles för full. Sådär nu har fjortisen i mig erkännt. Men trots att jag blev lite för berusad hade jag mycket roligt, jag fick ju trots allt sällskap av Sb när jag låg o sov tidigt så det kändes bra, jag mådde inte sämst. Nästa helg tänkte jag stanna i Linkan och för en gångs skull festa till det med min klass, jag känner att jag tyvärr varit dålig på det och blir lite avundssjuk när jag ser festbilderna. På torsdag får det bli platå och helgen kanske nåt festligt?  

Just det jag har blivit duktig! Jag har äntligen organiserat mitt handlande genom att kolla upp recept och sedan handla utifrån några stycken. Jag känner mig stolt. Jag lagade faktiskt pannkakor idag.


Kommentarer
Postat av: Felicia

Oj, pannkakor! Det var avancerat för att vara du!! ;) Nävars, du kan nog det där bara du vill... Och du, hälsa platå från mig, för det var väl där han är..? ;) haha!

2008-09-15 @ 17:37:21
URL: http://fellan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0