Som besatt

Det har hänt en gång förut. Jag var 14 år och Ondskan-trailern gick varm på tvn. Jag ville verkligen se filmen så mycket och Glenn sa till mig att jag inte fick se den om jag inte läste boken. Jag köpte boken och två dagar senare var den slut. Efter det såg jag trailern hur många gånger som helst och så fort det stod någonting om filmen läste jag det med spänning. När jag väl såg filmen älskade jag den. Jag var dessutom kär i Andreas Wilson (som jag fortfarande har ett riktigt gott öga för). Nu sex år senare är jag där igen. Denna gång har jag läst boken sen innan men jag var inte så imponerad som jag först trott att jag skulle bli. Det handlar såklart om superaktuella Snabba Cash. Ända sedan jag fick veta när filmen hade premiär har jag läst allt om den. Så fort jag ser en artikel som handlar om filmen måste jag läsa den. Det finns inte i världen att jag inte ska se den. Inte nog med att jag är galen i filmen jag är nu, precis som för sex år sedan, superkär i den som spelar huvudrollen. Joel Kinnaman är för tillfället Sveriges filmhunk nr ett. Jag får verkligen hoppas att jag älskar filmen när jag väl ser den. Precis som med ondskan.
Bildkälla.
Utan ansiktsbehåringen är han en sån man som jag verkligen vill ha.

Kommentarer
Postat av: Beauty By Beata

Nej, vad kul! "Stan" är liten =)

2010-01-18 @ 20:59:52
URL: http://beatas.se
Postat av: Felicia

Jag hade inte förstått denna enorma hysteri kring denna man... Förrän nu. Vilken pudding, I actually don't mind the beard och då har det gått långt för att vara mig vet du... jag som hatar kroppshår;) haha! När är du klar med tentorna, jag vill träffas! :)

2010-01-18 @ 23:03:59
URL: http://fellan.webblogg.se/
Postat av: rebecca

Nyss hemkommen från filmen. Jag är kär. Även om filmen inte var lika bra som boken gjorde den där hannen den värd att se!

2010-01-21 @ 01:45:52
URL: http://rebeccagl.blogg.se/
Postat av: eleeJin

http://tiny.cc/hixhsw

2013-02-15 @ 18:24:55
URL: http://tiny.cc/carboite

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0